Ben bayağı sevdim biraz ağır ama taşınabiliyor en azından. Yoksa aile ziyaretinde tatilde falan çocuğu aranıza alistirirsaniz bir daha kurtulamazsinizBuna baktım şimdi çok beğendim gerçekten kullanışlı duruyor
Doğru aslında öyle yapmak daha iyi olurBence şampuan tarzı şeyler uzun süre gidiyor 1 yeterli. Ben ikiz olduğu halde bir tane alıp bittikçe almayı düşünüyorum. Her ürün her bebeğe de yaramıyor kullandıkça karar vermeli diye düşündüm
Bizim doktor en başından beri ısrarla söylüyor. Herkes yaptırıyor sandım. İkili test ile aynı değil diye mi dna testi daha garanti diye mi bilemiyorum. Kendi hastanesinde de yapın diye ısrar etmiyor hani para kazanma amacı olsa diyeceğim ama tıpa yönlendirdiSonuçlarımi doktor yorumladı ikinci bir teste gerek duymuyorum 21. Hafta renkli doppler için bekliyorum dedi
Bende öyle bişey alacağım. Bagaja yatak, araba ne varsa atarız artık kalanı bebişin diğer eşyaları doldurur. Bizim eşyalarda ayak altında falan gider napalımBen Elele babynin park yatağını aldım hem anne yani olmasi hem çantalı olması hoşuma gitti. Tatile falan gittiğimde bagaja atarım diye düşünüyorum.
Evet forumda da görmüştüm o yüzden musteladan emin olamadım bendebübchen alıcam ben set olarak mustelanın pişik kreminden memnun değil kimse
Evet benim de böyle çıktı, aynı tarihler hem de. İnsan bakıp bakıp “eeee?” diyor değil miSelamlar herkese
Genoks a fetal dna testi yaptıranlar sonuç raporunuz bu şekilde mi çıkmıştı acaba ben daha açıklamalı detaylı olur sanıyordum görünce şaşırdım
Doktoruma ulaştım yarın erkenden gel bakalım dedi muayenede olurum hem raporu ekliyorum
Selam canım ben 5 haftalıkken çok ağır grip geçirdim ateşimde 38 lere çıktı covid testi yaptırdım negatiftim. doktorum o zaman antibiyotik c vit ve parol vermişti onları kullandım. Şimdi 13+4 de yine grip oldum şükür bu sefer ateş yok sadece birkaç defa parol içtim. Ama öksürük beni mahvediyo bol bol meyve yiyorum sıvı tüketiyorum malesef yapacak birşey yok. Sadece ateşe dikkat et ateşin yükselirse kesinlikle doktora git.Kızlar ya burun akıntısı boğazda batma ile uğraşıyorum 3 gündür . Bademciklerim batıyo yutkunurken .Burnum bi tıkalı bi açılıyo , grip oldum bana göre , sizce gidip Covid testi versem mi? eğer pozitifse hangi hapı veriyorlar süreç nasıl oluyor. Hap içmek istemiyorum. 2 doz Biontech aşılıyım
Artık mecbur önceliklerimiz değişecekBende öyle bişey alacağım. Bagaja yatak, araba ne varsa atarız artık kalanı bebişin diğer eşyaları doldurur. Bizim eşyalarda ayak altında falan gider napalım
Daha önce de yazmıştım erken doğum olmasına rağmen çatlaklarım var. İçeriği de pek temiz değilmiş.Su iç canım ben de 3 3.5 litre içerdim oğlumda bunda 2.5 litre anca içiyorum bırakıyorum oğlumda suyum fazlaydı son zaman
Neden acaba memnun kalmadın canım
Kesinlikle mustela. Uni baby nin içerikleri hiç temiz değil.Ben 4 numaraya kadar büyük paket bez aldım 12li ıslak mendil birde . Sleppy tercih ettim. Yavaş yavaş başlamak gerekiyor herşey ateş pahası zaten . Şampuan için karar veremedim sizce mustela mı uni baby mi ?
Şampuan olarak mustela alsam pişik kremi sudocrem veya Bepanthol nasıl sizceKesinlikle mustela. Uni baby nin içerikleri hiç temiz değil.
Bence trendyoldan alma. En azından eczane sitesinden almaya çalış. Ben bazen kırmızı-beyaz eczane bazen evdeeczane'den alıyorum.Kızlar ben 1 senedir imom omega kullanıyorum en son kontrolde doktorum orzaxin ürünlerini daha çok beğendiğini söyledi o nedenle 2 kutu ocean mummy aldım. Trendyolda full supplement satıcısından aldım yorumlar güvenilirdi ama siz nerelerden aldınız barkodu QR kodu falan nasıl?
Maalesef onlar da çok popüler olup içeriği temiz olmayanlardan. Ben vücut kremi, şampuanı, losyonu ve pişik kreminde mustelayı tek geçiyorum.Şampuan olarak mustela alsam pişik kremi sudocrem veya Bepanthol nasıl sizce
Kızlar bişey deyin yaArkadaşlar merhaba şimdi çıktım doktordan ense kalınlığı ile ilgili normal bir sorun yok dedi ama bebek çok aşağıdaymış yoruldun mu filan dedi. Biraz korktum bi problem olur mu sizce ya ? Kıza benzettim bu arada
Teşekkür ederim örnekler için bakayım buralarq daBence trendyoldan alma. En azından eczane sitesinden almaya çalış. Ben bazen kırmızı-beyaz eczane bazen evdeeczane'den alıyorum.
Aaa evdeeczane daha uygunmuş hem de keşke almadan önce sorsaydim size. Bundan sonrakileri ordan alırım o zamanBence trendyoldan alma. En azından eczane sitesinden almaya çalış. Ben bazen kırmızı-beyaz eczane bazen evdeeczane'den alıyorum.
Ana kucağı da aldım şimdiden nuna diye bir marka elektriksiz pilsiz çalışıyor ama kendi kendine sallaniyor bir süreBuna baktım şimdi çok beğendim gerçekten kullanışlı duruyor
bence içini ferah tut bende saat 12.30 da kırmızı lekelenme gördüm peçetede aklım gitti hemen doktora koştum. şukur bebeğim iyi kalbi atıyo. yorma kendini dedi fitil progestan verdi. hala korku var içimde ama sakinleşmeyede çalışıyorum. iyi düşünelim iyi olsunKızlar bişey deyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?