2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doğru aslında öyle yapmak daha iyi olur

Sonuçlarımi doktor yorumladı ikinci bir teste gerek duymuyorum 21. Hafta renkli doppler için bekliyorum dedi
Bizim doktor en başından beri ısrarla söylüyor. Herkes yaptırıyor sandım. İkili test ile aynı değil diye mi dna testi daha garanti diye mi bilemiyorum. Kendi hastanesinde de yapın diye ısrar etmiyor hani para kazanma amacı olsa diyeceğim ama tıpa yönlendirdi

Ben Elele babynin park yatağını aldım hem anne yani olmasi hem çantalı olması hoşuma gitti. Tatile falan gittiğimde bagaja atarım diye düşünüyorum.
Bende öyle bişey alacağım. Bagaja yatak, araba ne varsa atarız artık kalanı bebişin diğer eşyaları doldurur. Bizim eşyalarda ayak altında falan gider napalım

Evet benim de böyle çıktı, aynı tarihler hem de. İnsan bakıp bakıp “eeee?” diyor değil mi ama netice olarak riskli çıkmamış

Arkadaşlar merhaba şimdi çıktım doktordan ense kalınlığı ile ilgili normal bir sorun yok dedi ama bebek çok aşağıdaymış yoruldun mu filan dedi. Biraz korktum bi problem olur mu sizce ya ? Kıza benzettim bu arada

Eklentiler

• image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 68
Selam canım ben 5 haftalıkken çok ağır grip geçirdim ateşimde 38 lere çıktı covid testi yaptırdım negatiftim. doktorum o zaman antibiyotik c vit ve parol vermişti onları kullandım. Şimdi 13+4 de yine grip oldum şükür bu sefer ateş yok sadece birkaç defa parol içtim. Ama öksürük beni mahvediyo bol bol meyve yiyorum sıvı tüketiyorum malesef yapacak birşey yok. Sadece ateşe dikkat et ateşin yükselirse kesinlikle doktora git.

Su iç canım ben de 3 3.5 litre içerdim oğlumda bunda 2.5 litre anca içiyorum bırakıyorum oğlumda suyum fazlaydı son zaman

Neden acaba memnun kalmadın canım
Daha önce de yazmıştım erken doğum olmasına rağmen çatlaklarım var. İçeriği de pek temiz değilmiş.

Ben 4 numaraya kadar büyük paket bez aldım 12li ıslak mendil birde . Sleppy tercih ettim. Yavaş yavaş başlamak gerekiyor herşey ateş pahası zaten . Şampuan için karar veremedim sizce mustela mı uni baby mi ?
Kesinlikle mustela. Uni baby nin içerikleri hiç temiz değil.

Bence trendyoldan alma. En azından eczane sitesinden almaya çalış. Ben bazen kırmızı-beyaz eczane bazen evdeeczane'den alıyorum.

Kızlar bişey deyin ya
bence içini ferah tut bende saat 12.30 da kırmızı lekelenme gördüm peçetede aklım gitti hemen doktora koştum. şukur bebeğim iyi kalbi atıyo. yorma kendini dedi fitil progestan verdi. hala korku var içimde ama sakinleşmeyede çalışıyorum. iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…