- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Canım bir sorun olsa doktorun söylerdi bence kendini sıkma bak yoruldun mu diye sormuş demek ki dinlenmek gerekiyor bizim de bilgimiz olsun benim yorulunca alt karnım ağrıyor belki de aşağı kayıyor olabilir aydinlandim su an Allah in izniyle bi şey olmaz inşallah korkma sen ben cinsiyetten hic anlamıyorum ama benim kizin da kafa sağda duruyordu aynı bu sekilArkadaşlar merhaba şimdi çıktım doktordan ense kalınlığı ile ilgili normal bir sorun yok dedi ama bebek çok aşağıdaymış yoruldun mu filan dedi. Biraz korktum bi problem olur mu sizce ya ? Kıza benzettim bu arada
Canm ateş yok öksürükde yok bende..Burnum tıkalı ,hapşırık gözlerim yaşarıyo geniz akıntım var alerjikmiş şükürSelam canım ben 5 haftalıkken çok ağır grip geçirdim ateşimde 38 lere çıktı covid testi yaptırdım negatiftim. doktorum o zaman antibiyotik c vit ve parol vermişti onları kullandım. Şimdi 13+4 de yine grip oldum şükür bu sefer ateş yok sadece birkaç defa parol içtim. Ama öksürük beni mahvediyo bol bol meyve yiyorum sıvı tüketiyorum malesef yapacak birşey yok. Sadece ateşe dikkat et ateşin yükselirse kesinlikle doktora git.
Öylede korktum ya doğum kanalına yakın deyinceCanım bir sorun olsa doktorun söylerdi bence kendini sıkma bak yoruldun mu diye sormuş demek ki dinlenmek gerekiyor bizim de bilgimiz olsun benim yorulunca alt karnım ağrıyor belki de aşağı kayıyor olabilir aydinlandim su an Allah in izniyle bi şey olmaz inşallah korkma sen ben cinsiyetten hic anlamıyorum ama benim kizin da kafa sağda duruyordu aynı bu sekil
Çalışıyorum nasıl yormcam anlamadım gittibence içini ferah tut bende saat 12.30 da kırmızı lekelenme gördüm peçetede aklım gitti hemen doktora koştum. şukur bebeğim iyi kalbi atıyo. yorma kendini dedi fitil progestan verdi. hala korku var içimde ama sakinleşmeyede çalışıyorum. iyi düşünelim iyi olsun
Tam hatırlamıyorum dr telefonda bilgi vermişti.Kaç çıktı yaş riskiniz
Perinatolojiye bi gitsen canım orda daha detaylı bakıyorlar moralini yüksek tut zor biliyorum ama her zaman farklı Bi görüş almak iyidirKızlar bende kontrolden çıktım doktor kafasında ödem var gibi dedi ama alemin değilim dedi takip edicez dedi moralim çok bozuldu ya
Ben de 34 yaşındayım ikilinin riskli çıkmasına hazırlıklıyız o yüzden direkt fetal yaptıralım dedik ama dr ısrarla gerekirse yaparız dedibenim ikilide yaş riski çıktı, 36 yaşındayım.
dün fetal dna için kan verdim.
Henüz erken birdahaki kontrolde kesin var derse giderim inşaAlllah ödem olunca noluyo pekiPerinatolojiye bi gitsen canım orda daha detaylı bakıyorlar moralini yüksek tut zor biliyorum ama her zaman farklı Bi görüş almak iyidir
Benim doktorum önerdi fetal dna yada amniyosentez yaptırabilirsin dedi.Ben de 34 yaşındayım ikilinin riskli çıkmasına hazırlıklıyız o yüzden direkt fetal yaptıralım dedik ama dr ısrarla gerekirse yaparız dedi
Ana kucağını bir arkadaşımız verecek çok az kullanmışlar :)Ana kucağı da aldım şimdiden nuna diye bir marka elektriksiz pilsiz çalışıyor ama kendi kendine sallaniyor bir süre
Canım rapor falan vermedi mi? Böyle durumlarda bir 10 gün rapor verse dinlenmiş olursunÇalışıyorum nasıl yormcam anlamadım gitti
Yok vermedi. Sağlık ocağından alırım olmazsa ama korkuyorumCanım rapor falan vermedi mi? Böyle durumlarda bir 10 gün rapor verse dinlenmiş olursun
Kan testinde mi risk çıktı yoksa ultrasonda mi? Ben de 36 yaşındayım.benim ikilide yaş riski çıktı, 36 yaşındayım.
dün fetal dna için kan verdim.
Ne güzel maşallah zaten ikinci gebelikte daha erken hissedilirmişkızlar biliyorum belki erken diyenler olacaktır ama ben bebişin varlığını hissediyorum artık ya. bugün iyice netleştirdim. çünkü ilk gebeliğimde bu hareketleri 20.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. bu ikinci gebeliğim daha erken hissetmeye başladım. kendi kendime gülme geliyo hareket edince eşimde heyecanlanıyo ben oyle yapınca :))) seğirme gibi değil balık kayar gibi içimden
ultrason normaldi sıkıntı çıkmadı. sanırım hem ultrason hem de kan testini birleştirip rapor hazırlıyorlar ona göre bir sonuca varıyorlar. yaş riski çıkmasını bekliyordum zaten.Kan testinde mi risk çıktı yoksa ultrasonda mi? Ben de 36 yaşındayım.
Bence al dinlen, yoruldun mu diye sormuş bir de vermesi lazımdı.Yok vermedi. Sağlık ocağından alırım olmazsa ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?