2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım bir sorun olsa doktorun söylerdi bence kendini sıkma bak yoruldun mu diye sormuş demek ki dinlenmek gerekiyor bizim de bilgimiz olsun benim yorulunca alt karnım ağrıyor belki de aşağı kayıyor olabilir aydinlandim su an Allah in izniyle bi şey olmaz inşallah korkma sen ben cinsiyetten hic anlamıyorum ama benim kizin da kafa sağda duruyordu aynı bu sekil

Kızlar doktordan geldim Alerjik bu mevsimde dedi. COVİD testi yaptırayım mı dedim gerek yok dedi.belirtilerin hepsi alerjik rinit dedi.hap vermedi Serum fizyolojik verdi burnum için şırınga ile uygula dedi..Boğazım içinde Karbonat ve tuz karışımı gargara yap dedi

Canm ateş yok öksürükde yok bende..Burnum tıkalı ,hapşırık gözlerim yaşarıyo geniz akıntım var alerjikmiş şükür Aile hekimim dedi

Öylede korktum ya doğum kanalına yakın deyince

Çalışıyorum nasıl yormcam anlamadım gitti

Kızlar cinsiyet yorumu yapabilecek varmı

Eklentiler

• IMG_20220511_152448.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bende kontrolden çıktım doktor kafasında ödem var gibi dedi ama alemin değilim dedi takip edicez dedi moralim çok bozuldu ya

Kızlar bende kontrolden çıktım doktor kafasında ödem var gibi dedi ama alemin değilim dedi takip edicez dedi moralim çok bozuldu ya
Perinatolojiye bi gitsen canım orda daha detaylı bakıyorlar moralini yüksek tut zor biliyorum ama her zaman farklı Bi görüş almak iyidir

benim ikilide yaş riski çıktı, 36 yaşındayım.
dün fetal dna için kan verdim.
Ben de 34 yaşındayım ikilinin riskli çıkmasına hazırlıklıyız o yüzden direkt fetal yaptıralım dedik ama dr ısrarla gerekirse yaparız dedi

Ben de 34 yaşındayım ikilinin riskli çıkmasına hazırlıklıyız o yüzden direkt fetal yaptıralım dedik ama dr ısrarla gerekirse yaparız dedi
Benim doktorum önerdi fetal dna yada amniyosentez yaptırabilirsin dedi.
Ben de amniyosentezden korktuğum için fetal dna yı seçtim.
Aklımda soru işareti kalacağına yaptırmak en iyisi diye düşündüm.

kızlar biliyorum belki erken diyenler olacaktır ama ben bebişin varlığını hissediyorum artık ya. bugün iyice netleştirdim. çünkü ilk gebeliğimde bu hareketleri 20.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. bu ikinci gebeliğim daha erken hissetmeye başladım. kendi kendime gülme geliyo hareket edince eşimde heyecanlanıyo ben oyle yapınca :))) seğirme gibi değil balık kayar gibi içimden

Ne güzel maşallah zaten ikinci gebelikte daha erken hissedilirmiş

Kan testinde mi risk çıktı yoksa ultrasonda mi? Ben de 36 yaşındayım.
ultrason normaldi sıkıntı çıkmadı. sanırım hem ultrason hem de kan testini birleştirip rapor hazırlıyorlar ona göre bir sonuca varıyorlar. yaş riski çıkmasını bekliyordum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…