Ultrason fotoğrafını koyarsanız birlikte yorumlarızBenimkini de yorumlar misiniz
RahatlamakAhahah o günlerde gelecek Allah'ın izniylehareketlerini hissetmeye başladıkça bir tık rahatlariz da şuan durumunun ne olduğunu bilmemek korkutuyor insanı
Hahahahha hiç değilse hergun ultrasona girmek isteme fikri çıkar aklımızdanRahatlamakdaha zor hateketini hissedince uzun süre daha hissetmesem diyorum niye hareket etmedi ne oldu bugün az etti bı sorun mu var iki gündür hiç hissetmiyorum kesin sorun var
Kafatası teorisine göre bu da bir prensese benziyor, çizgiler narin çene sivri alın yüksek ama bunlar eğlenceli ve heyecanlı tahminler sadece
Merhabalar bana da rica etsem yorum yapabilir misinizKafatası teorisine göre bu da bir prensese benziyor, çizgiler narin çene sivri alın yüksek ama bunlar eğlenceli ve heyecanlı tahminler sadece
En son Şubat ayında kistimin 1.3 cm olduğunu söylemişti doktor adet dönemim de gitmiştim 2. Günüydü adetinin sonuna atarsın demişti. Hamile kaldıktan sonra gittiğimde 1 cm kistimin var olduğunu ve önemli olmadığını başka bi doktor söylemişti. Ara ara ağrılarım ve mide bulantılarım olurdu kistten dedi 2 doktorda. Adetlerim asla sancılı olmaz. Şimdi de aynı ağrı var ama sanki biraz daha fazla. Yatmak iyi geldi. Arada yokluyorum kendimi. Yarına kadar geçmezse sabah ilk işim doktora gitmek. Beni aydınlattığın için çok çok çok teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun umarım bu hamileİlk gebeligimde kistlerin vardı ağrı yapan doktor bebekten büyük diyordu.bir hafta sonra şiddetli ağrıyla uyandım siddeetli kusmada eşlik ediyordu.meğer yumurtalığim kistler yüzünden tipda over torsiyon deniyormus kangren olmuş geç farkedildi alınmak zorunda kaldı hamileyken 17 haftalık falandı.yani anlatmak istediğim biz bilemeyiz çok siddetliyse doktara git benimki öyleydi ağrı varsa da git belirt doktoruna.kistler çok büyükçe yumurtalığın olduğu yerde dönmesine neden oluyor .
Rica ederim, kafatası teorisine göre bariz kız, benim kızların kafa şekli de böyleydi ama sonuçta yine de bunlar eğlenceli tahminler. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşaallahAyy teşekkür ederim yorumunuz için gönlumden geçen de kız
Rica etsem benim de bebeğime bakar mısınRica ederim, kafatası teorisine göre bariz kız, benim kızların kafa şekli de böyleydi ama sonuçta yine de bunlar eğlenceli tahminler. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşaallah
İlki sonu yok galiba gerçekten eşsiz bir his içinizde canınızdan bir parçanın büyümesiCok guzel bir his korkarım diyordum başta ama hareket etsin diye iple çekiyorum şuan.Benim ilk gebeligim ama yatıp sürekli çocuk seyrettigimden mıdır nedir bir iki haftadır mini seyirmeleri görüyorum hoşuma gidiyor
Biri su getirsinYemekleri biri yapsa ben yesem basladi bide.
Kesinlikle öyleİlki sonu yok galiba gerçekten eşsiz bir his içinizde canınızdan bir parçanın büyümesiyakında sağlam tekmeler de hissederiz inşallah
Doktorun cevabını da paylaşabilir misin ? Demir ilacı için doktorum sgk nın ödemediği bir ilacı önerdi ama hem multivitaminde hemde o ilaçta aynı vitaminler var, ikisini aynı anda kullanamam. Doktoruma soracağım şimdi kullandığım multivitamini bırakıp onu mu kullanayım diye. Omega3 ü de ayrıca alırım olmazsaİmom kullanıyorum ben omega mide yanması yapıyor aksam yemeği arasında alıyorum yemek sonrası beni mahvediyor, bir de demir ilacı mahvetti bir gün ivebiliyorsam iki üç gün içmiyorum kusmak çok daha kotu ilacsizliktan çünkü hic bir şekilde beslenemiyorum sadece hapa da güvenmediğim için çok düzensiz kullanıyorum diyebilirim pazartesi benim de kontrolüm var doktoruma soyleyecegim kullanmadığımı
Erkeğe benzettim ama birkaç açıdan daha foto olsa daha iyi olurdu, sağlıkla gelsinlerMerhabalar bana da rica etsem yorum yapabilir misiniz
SGK nin ödediği demir ilacı yeterli oluyormus dilersen sağlık ocağında kendine devletin karsiladigini yazdirabilirsin ozeldeki bir doktor yazdı bana SGK ilaciniDoktorun cevabını da paylaşabilir misin ? Demir ilacı için doktorum sgk nın ödemediği bir ilacı önerdi ama hem multivitaminde hemde o ilaçta aynı vitaminler var, ikisini aynı anda kullanamam. Doktoruma soracağım şimdi kullandığım multivitamini bırakıp onu mu kullanayım diye. Omega3 ü de ayrıca alırım olmazsa
Yine bi prenses gördüm sankiRica etsem benim de bebeğime bakar mısın
Doktor da kıza benzetti. Kesin sonuç 1 ay sonraya kaldı. Öyle tabi maksat eğlenmek. tsk ederim yorumun içinKafatası teorisine göre bu da bir prensese benziyor, çizgiler narin çene sivri alın yüksek ama bunlar eğlenceli ve heyecanlı tahminler sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?