Ay aynı ben. Yediğim Meyve bile tatlıysa yiyemiyorumBende öyleyim canım huyum suyum değişti resmen tatlı hiç sklıma gelmiyor. Ekşi elma, vişneli şeyler, turşu falan yiyesim var ki normalde yemem hatta sevmem bile. Ödem yapıyor olmasa tuzlu şeyleri abartacağım.
Daha cinsiyetimiz beli değil bakalım
Baş agrisi cok siddetli ve gecmiyorsa hamilelikte, doktora gorunmwk gerekiyormus.Kanama kadar onemliymis cok yerde duydum.Kizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa
Oyle mi bunu bilmiyordumBaş agrisi cok siddetli ve gecmiyorsa hamilelikte, doktora gorunmwk gerekiyormus.Kanama kadar onemliymis cok yerde duydum.
Canım merhaba bebişlerimizin günü aynıymışKizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa
Yiyorum ama çok değil iişte, çok tatlı istemşyor canım. Cinsiyet belli oldu mu seninAy aynı ben. Yediğim Meyve bile tatlıysa yiyemiyorum
Bende aynıyım canım 15 haftalık olduk, arada azalıyor ama sonra geri gelşyor. Bikaç kilo verdim.Merhaba kizlar bende bulantilar basladi. Yemek yapamiyorum ve yiyemiyorumda kilo kaybim basladi benim gibi olan var mi ve ne zamana gecer bulantilar
Ayy teşekkür ederim yorumunuz için gönlumden geçen de kızMerhabalar, üç kız annesi olarak ve yüzlerce ultrason fotoğrafı incelemiş biri olarak tahminim bu bir prenses, kafa yapısına bakarak tahminde bulundum
Yemekleri biri yapsa ben yesem basladi bide.Bende aynıyım canım 15 haftalık olduk, arada azalıyor ama sonra geri gelşyor. Bikaç kilo verdim.
Benim de çikolata kistim var çikolata kisti tam tersine hamileyken küçülür çünkü adet oldukça kanamayla şişen bir kist içi kan dolu. Adet olmayınca onlar da küçülüyor yani. Ama sizinkini bilmiyorum tabi. Çok Geçmiş olsunKızlarrrr hayrlı günleriniz olsun bi kaç gündür ara ara sol yumurtalığım ağrıyordu dinlenince geçiyordu ama şimdi biraz daha fazla ağrım var hamile kalmadan önce de kistim vardı Regli ile vücuttan atılan varya çikolata kist mi deniyordu işte ondan ve yine hamile kalmadan önce ara ara ağrırdı. Şimdi kanamam felan yok ama ağrım çok size sormak istediğim bebek büyüdükçe yumurtalığıma baskı olduğu için ağrım arta bilir mibuna benzer bi durum yaşayan arkadaşım var mı? Elimle yumurtalığıma masaj yapasım geliyor ama bebeğe zararı olur diye kendimi tutuyorum.
Ne zaman hareketleri hissedeceğiz derdi olabilirBakalim cinsiyetten sonra takacak ne gibi dertlerimiz olacakKocaman bir endişe yumağı gibi hissediyorum kendimi bazen
Çok teşekkür ederim. Bende adet olmayınca vücut atamadı mı aceba diye düşündüm ama mantık olarak haklısın. Sen de yumurtalık ağrısı hiç oluyor mu ya da oldu muBenim de çikolata kistim var çikolata kisti tam tersine hamileyken küçülür çünkü adet oldukça kanamayla şişen bir kist içi kan dolu. Adet olmayınca onlar da küçülüyor yani. Ama sizinkini bilmiyorum tabi. Çok Geçmiş olsun
Çikolata kisti adetle atılmıyor malesef tek çaresi ameliyat ama tekrar çıkıyor kronik bir rahatsızlık o yüzden çok büyük değilse almıyorlar. Adetlerim çok çok ağrılı geçiyordu sadece ayrıyetten kist ağrısı yaşamadımÇok teşekkür ederim. Bende adet olmayınca vücut atamadı mı aceba diye düşündüm ama mantık olarak haklısın. Sen de yumurtalık ağrısı hiç oluyor mu ya da oldu mu
İmom kullanıyorum ben omega mide yanması yapıyor aksam yemeği arasında alıyorum yemek sonrası beni mahvediyor, bir de demir ilacı mahvetti bir gün ivebiliyorsam iki üç gün içmiyorum kusmak çok daha kotu ilacsizliktan çünkü hic bir şekilde beslenemiyorum sadece hapa da güvenmediğim için çok düzensiz kullanıyorum diyebilirim pazartesi benim de kontrolüm var doktoruma soyleyecegim kullanmadığımıKızlar multivitamini kullandığım gün mide bulantım fazla oluyor, sanki kullanmadığım gün midem bulantım olmuyor ama halsiz oluyorum. Geçenelerde gündüz içiyordum çok kötü oldum, çıkardım yediklerimi. Geceye çektim ilacı, kusmuyorum ama mide bulantım çok fazla oluyor. Dün gece içmeyi unuttum, uyuyakalmışım daha doğrusu, bugün mide bulantım çok ama çok az. Neden böyle oluyor ki ? Sizde de böyle mi vitamini değiştirsem mi acaba?
Cevabın için çok teşekkür ederimÇikolata kisti adetle atılmıyor malesef tek çaresi ameliyat ama tekrar çıkıyor kronik bir rahatsızlık o yüzden çok büyük değilse almıyorlar. Adetlerim çok çok ağrılı geçiyordu sadece ayrıyetten kist ağrısı yaşamadım
dikkatli bakınca ara ara seyirmeler basladi bende annem iki haftaya tamamen hissedersin diyorNe zaman hareketleri hissedeceğiz derdi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?