2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay aynı ben. Yediğim Meyve bile tatlıysa yiyemiyorum

Kizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa
Baş agrisi cok siddetli ve gecmiyorsa hamilelikte, doktora gorunmwk gerekiyormus.Kanama kadar onemliymis cok yerde duydum.

Kızlar ben şu an biberon bakıyorum ufak tefek şeyler alayım artık diye, aventin ikili satılan biberonlarına baktım natural pp olanlarını beğendim. Sizin önerebileceğiniz biberon var mı?

Kızlar multivitamini kullandığım gün mide bulantım fazla oluyor, sanki kullanmadığım gün midem bulantım olmuyor ama halsiz oluyorum. Geçenelerde gündüz içiyordum çok kötü oldum, çıkardım yediklerimi. Geceye çektim ilacı, kusmuyorum ama mide bulantım çok fazla oluyor. Dün gece içmeyi unuttum, uyuyakalmışım daha doğrusu, bugün mide bulantım çok ama çok az. Neden böyle oluyor ki ? Sizde de böyle mi vitamini değiştirsem mi acaba?

Kizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa
Canım merhaba bebişlerimizin günü aynıymış ben de aynı şekilde son günlerde neredeyse 1 haftadır her gün baş ağrısıyla uyandım 2 kez parol almam gerekti, hamileliğin 20.haftasından sonraki baş ağrıları daha tehlikeliymiş tansiyon yüksekliği ile birlikteyse özellikle ama bizim haftalarımızda hormonlar nedeniyle oluyormuş genelde, yine de bakmadıysan tansiyonuna bak istersen bir de bana ılık duş+kahve içmek iyi geliyor
Bir de doktor arkadaşım söyledi parol ü çok uzun süreli içmek erkek bebeklerin testesteron üretimini etkileyebiliyormuş benim bebiş erkek olduğu için mümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum

Merhaba kizlar bende bulantilar basladi. Yemek yapamiyorum ve yiyemiyorumda kilo kaybim basladi benim gibi olan var mi ve ne zamana gecer bulantilar

Kızlarrrr hayrlı günleriniz olsun bi kaç gündür ara ara sol yumurtalığım ağrıyordu dinlenince geçiyordu ama şimdi biraz daha fazla ağrım var hamile kalmadan önce de kistim vardı Regli ile vücuttan atılan varya çikolata kist mi deniyordu işte ondan ve yine hamile kalmadan önce ara ara ağrırdı. Şimdi kanamam felan yok ama ağrım çok size sormak istediğim bebek büyüdükçe yumurtalığıma baskı olduğu için ağrım arta bilir mi buna benzer bi durum yaşayan arkadaşım var mı? Elimle yumurtalığıma masaj yapasım geliyor ama bebeğe zararı olur diye kendimi tutuyorum.

Benim de çikolata kistim var çikolata kisti tam tersine hamileyken küçülür çünkü adet oldukça kanamayla şişen bir kist içi kan dolu. Adet olmayınca onlar da küçülüyor yani. Ama sizinkini bilmiyorum tabi. Çok Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Bende adet olmayınca vücut atamadı mı aceba diye düşündüm ama mantık olarak haklısın. Sen de yumurtalık ağrısı hiç oluyor mu ya da oldu mu

Çok teşekkür ederim. Bende adet olmayınca vücut atamadı mı aceba diye düşündüm ama mantık olarak haklısın. Sen de yumurtalık ağrısı hiç oluyor mu ya da oldu mu
Çikolata kisti adetle atılmıyor malesef tek çaresi ameliyat ama tekrar çıkıyor kronik bir rahatsızlık o yüzden çok büyük değilse almıyorlar. Adetlerim çok çok ağrılı geçiyordu sadece ayrıyetten kist ağrısı yaşamadım

İmom kullanıyorum ben omega mide yanması yapıyor aksam yemeği arasında alıyorum yemek sonrası beni mahvediyor, bir de demir ilacı mahvetti bir gün ivebiliyorsam iki üç gün içmiyorum kusmak çok daha kotu ilacsizliktan çünkü hic bir şekilde beslenemiyorum sadece hapa da güvenmediğim için çok düzensiz kullanıyorum diyebilirim pazartesi benim de kontrolüm var doktoruma soyleyecegim kullanmadığımı

Cevabın için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…