Ay bunu gördüm. Ucuz da. Ben doğal kendisi yapan bir sayfa buldum ona bakacağımM Mekap
Eki Görüntüle 3069340
Biraz daha uygun fiyatlı buldum. Çocuk güneş kremi olanı kendime alacağım diğerini anneme .Bunlarada bakabilirsin.
Birde soltis diye bir marka var onu da öneriyorlar bir bak kuzumM Mekap
Eki Görüntüle 3069340
Biraz daha uygun fiyatlı buldum. Çocuk güneş kremi olanı kendime alacağım diğerini anneme .Bunlarada bakabilirsin.
Ay bunu gördüm. Ucuz da. Ben doğal kendisi yapan bir sayfa buldum ona bakacağım
Genelde soluma yatmaya çalışıyorum.Sağ-sol bende dönerek yatıyorum içini ferah tut.Yüz ve sırt üstü önerilmiyor.Gunaydinlar arkadaşlar
Gece benim gibi 8500 kere yatağında dönen var mi
Ayy bebisime birsey olmaz degil mi bu dönüşler den
Güzel bir bakayı. Bende iki marka arasında kaldım.Eki Görüntüle 3069347
Kendileri yapıyor. Ben katı şampuanlarını kullanıyorum.
2 side güzel duruyor .Yapılarıda önemli ben kireç gibi bembeyaz olmayıda sevmiyorum. Mineralli olanlar genelde beyaz iz bırakıyor.Aldıklarımızı deneyimleyince tekrar yazarızGüzel bir bakayı. Bende iki marka arasında kaldım.
Aynen alınca tekrar yazışalım. Ben Gaziantep’te yaşıyorum dün bi dışarı çıktım yanmışım hep. Hemen almam lazım2 side güzel duruyor .Yapılarıda önemli ben kireç gibi bembeyaz olmayıda sevmiyorum. Mineralli olanlar genelde beyaz iz bırakıyor.Aldıklarımızı deneyimleyince tekrar yazarız2 parmak kuralına uygun sürmeyi unutma ince bir tabaka halinde yüzüne sürüp yaydıktan sonra parmak hareketleriyle tampon gibi emilene kadar parmak hareketleriyle devam et .O zaman yararı oluyor.Azicik sürüp yedirmekle korumuyor
Bende Adanada yaşıyorum.Ekstra şapkada takmalısın. Göz çevresine sürülüyormu bilmiyorum bu güneş kremleri bazıları yakabiliyor.Aynen alınca tekrar yazışalım. Ben Gaziantep’te yaşıyorum dün bi dışarı çıktım yanmışım hep. Hemen almam lazım
Tesettürlüyüm ayrıca gözlük de var ama yakıcı bir güneş. Ayy Adana’ya yazın bir kere gelme gafletinde bulundum. Allah yardımcınız olsun o nem nasıl Bişey insan boğuluyor. Burada sıcak aöa nem yok geceleri esiyor en azındanBende Adanada yaşıyorum.Ekstra şapkada takmalısın. Göz çevresine sürülüyormu bilmiyorum bu güneş kremleri bazıları yakabiliyor.
BeeenGunaydinlar arkadaşlar
Ben de buna baktım ama akışı orta akışlıymış yeni doğan için uygun olur mu bilemedim inş yeni doğduğunda ihtiyaç duymayız ama emin de olamadımBunu aldım canim
Uyurken hissetmiyorum ki tek hissettiğim durmadan dondugum Halen yuz ustu yatıyorum uykuya dalarkenGenelde soluma yatmaya çalışıyorum.Sağ-sol bende dönerek yatıyorum içini ferah tut.Yüz ve sırt üstü önerilmiyor.
Sanirim bu doguma kadar devam edecekBeeengeceleri o kadar dönüyorum ki yorgan ters yüz oluyor resmen bu aralar derin uykuya geçmede sorun yaşıyorum geceleri hep uyanıyorum
maalesef ben uyuduğm uykudan hiçbir şey anlamıyorumGunaydinlar arkadaşlar
Ben de yüz üstü uyumayı seven biri olarak artık göbüş çıktı biraz korkuyorum. Dün hamile yastığı aldım onla uyudum çok iyi oldu. Yüz üstü uyurum stresinden gece boyu bölük pörçük uyuyordum. Bunda göbek yumuşak kısma denk geliyor içim rahat uyudumUyurken hissetmiyorum ki tek hissettiğim durmadan dondugum Halen yuz ustu yatıyorum uykuya dalarken
Doktoruk sorun olmaz zaten karnin bugudugunde yatamayacaksin anlarsın dedi
Bende ve yorgun kalkıyorummaalesef ben uyuduğm uykudan hiçbir şey anlamıyorum
Bende alayim henu cok rahassiz etmiyor ama içim daha rahat ederBen de yüz üstü uyumayı seven biri olarak artık göbüş çıktı biraz korkuyorum. Dün hamile yastığı aldım onla uyudum çok iyi oldu. Yüz üstü uyurum stresinden gece boyu bölük pörçük uyuyordum. Bunda göbek yumuşak kısma denk geliyor içim rahat uyudum
Bundan aldım canım diğerleri 400₺ idi işe yarayıp yaramayacağını bilmediğim bişeye o parayı vermim dedimBende alayim henu cok rahassiz etmiyor ama içim daha rahat eder
Hangisinden aldın
Bende çok dönüyorum uykuya zor dalıyorum bu yüzdenGunaydinlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?