2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gunaydinlar arkadaşlar
Gece benim gibi 8500 kere yatağında dönen var mi
Ayy bebisime birsey olmaz degil mi bu dönüşler den
Genelde soluma yatmaya çalışıyorum.Sağ-sol bende dönerek yatıyorum içini ferah tut.Yüz ve sırt üstü önerilmiyor.

Güzel bir bakayı. Bende iki marka arasında kaldım.
2 side güzel duruyor .Yapılarıda önemli ben kireç gibi bembeyaz olmayıda sevmiyorum. Mineralli olanlar genelde beyaz iz bırakıyor.Aldıklarımızı deneyimleyince tekrar yazarız 2 parmak kuralına uygun sürmeyi unutma ince bir tabaka halinde yüzüne sürüp yaydıktan sonra parmak hareketleriyle tampon gibi emilene kadar parmak hareketleriyle devam et .O zaman yararı oluyor.Azicik sürüp yedirmekle korumuyor

Aynen alınca tekrar yazışalım. Ben Gaziantep’te yaşıyorum dün bi dışarı çıktım yanmışım hep. Hemen almam lazım

Aynen alınca tekrar yazışalım. Ben Gaziantep’te yaşıyorum dün bi dışarı çıktım yanmışım hep. Hemen almam lazım
Bende Adanada yaşıyorum.Ekstra şapkada takmalısın. Göz çevresine sürülüyormu bilmiyorum bu güneş kremleri bazıları yakabiliyor.

Bende Adanada yaşıyorum.Ekstra şapkada takmalısın. Göz çevresine sürülüyormu bilmiyorum bu güneş kremleri bazıları yakabiliyor.
Tesettürlüyüm ayrıca gözlük de var ama yakıcı bir güneş. Ayy Adana’ya yazın bir kere gelme gafletinde bulundum. Allah yardımcınız olsun o nem nasıl Bişey insan boğuluyor. Burada sıcak aöa nem yok geceleri esiyor en azından

Genelde soluma yatmaya çalışıyorum.Sağ-sol bende dönerek yatıyorum içini ferah tut.Yüz ve sırt üstü önerilmiyor.
Uyurken hissetmiyorum ki tek hissettiğim durmadan dondugum Halen yuz ustu yatıyorum uykuya dalarken
Doktoruk sorun olmaz zaten karnin bugudugunde yatamayacaksin anlarsın dedi

Uyurken hissetmiyorum ki tek hissettiğim durmadan dondugum Halen yuz ustu yatıyorum uykuya dalarken
Doktoruk sorun olmaz zaten karnin bugudugunde yatamayacaksin anlarsın dedi
Ben de yüz üstü uyumayı seven biri olarak artık göbüş çıktı biraz korkuyorum. Dün hamile yastığı aldım onla uyudum çok iyi oldu. Yüz üstü uyurum stresinden gece boyu bölük pörçük uyuyordum. Bunda göbek yumuşak kısma denk geliyor içim rahat uyudum

Bende alayim henu cok rahassiz etmiyor ama içim daha rahat eder
Hangisinden aldın

Bende alayim henu cok rahassiz etmiyor ama içim daha rahat eder
Hangisinden aldın
Bundan aldım canım diğerleri 400₺ idi işe yarayıp yaramayacağını bilmediğim bişeye o parayı vermim dedim

Eklentiler

• 3DC13BEC-3F68-4041-AA22-FAA0BE8B811A.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…