- 25 Kasım 2020
- 3.107
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.432
- 83
Yaa aminYine bi prenses gördüm sankiSağlıkla gelsinler
Aventin hangi modelini aldın canım pekiBende avent aldım canim onu önerdiler banada
Böyle ufak tefek şeyleri alayım diyorum malum sürekli fiyatlar artıyor diyeBen öncekiler de hep avent kullandım cok ta memnunduk
Ama simdi erken değil mi ya
Etrafımda kim varsa hepsi erkek rahat 10 kişi saya bilirim. Ama şu an hamile olanlarında bir çoğu kız bebeğe hamileBu yıl erkek bebek yılı diyorlar. Birkaç doktorun son birkaç aydır paylaştığı balon patlatma videolarının çoğunluğu mavi gerçekten, bakalım cinsiyet anketinin sonucu ne olacak
Tam yan profilden kafatası şekli daha net belli oluyor, bu biraz arkadan olduğu için net değil ama kıza benzettim
Doktorum %70 erkek dedi bakalım ay sonu randevum var çok merak ediyorum hayırlısı artıkTam yan profilden kafatası şekli daha net belli oluyor, bu biraz arkadan olduğu için net değil ama kıza benzettim
Gören erkeğe benzetiyo yazicam mutlaka sizeErkeğe benzettim ama birkaç açıdan daha foto olsa daha iyi olurdu, sağlıkla gelsinler
KeskeeeeBiri su getirsin
Biri çayı demlesin
Biri meyve verebilir mi
Hangi markaya karar verirseniz verin ama cam olsun. Ben daha önce avent kullandım, şekil ve kullanışlılık bakımından memnundum ama bikaç ay sonra yıkamaktan çizik çizik oluyor ve yıkadığınızda o yağlı his hep oluyor plastik olduğu için, ne kadar yıkarsanız yıkayın içinize sinmiyor, hem sağlık hem hijyen hem vakitten tasarruf için cam almayı düşünüyorum, cam çok hızlı temizleniyorKızlar ben şu an biberon bakıyorum ufak tefek şeyler alayım artık diye, aventin ikili satılan biberonlarına baktım natural pp olanlarını beğendim. Sizin önerebileceğiniz biberon var mı?
Ara ara olabilir ama kesintisiz ve siddetli devam edenden endise edilmeli.Oyle mi bunu bilmiyordum
Ara ara bende de oluyor
İnşallah canim öncelik hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallahRica ederim, kafatası teorisine göre bariz kız, benim kızların kafa şekli de böyleydi ama sonuçta yine de bunlar eğlenceli tahminler. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşaallah
Çok normal canm beş dk de geliyor bazen ertesi güne deKızlar
İdrarımda beyaz parçalar var
Normalde progestan koydugumda geliyor
Ama en son sabah koymustum progestanı bu saate kadar gelmesi normalmi
Bunu aldım canimAventin hangi modelini aldın canım peki
Bilmiyorum canım progestan parçası gibi değilÇok normal canm beş dk de geliyor bazen ertesi güne de
Canım sgk nın karşıladığı o ilaç bana ağır geliyor. Ben daha önce kullandım, o zaman hamile değildim, midem mahvoldu. Doktorum o yüzden bahsettiğim o diğer ilacı önerdi ama onuda sgk karşılamıyorSGK nin ödediği demir ilacı yeterli oluyormus dilersen sağlık ocağında kendine devletin karsiladigini yazdirabilirsin ozeldeki bir doktor yazdı bana SGK ilacini
Merhaba bende imom omega kullanıyorum kahvaltıdan 1-2 saat sonra içiyorum İçtikten sonrada 1-2 saat birşey yiyip icmemeye dikkat ediyorum.Haplar yemekten 1 saat sonra içilirse tok karnına kabul ediliyor 2 saat sonra içilirse aç karnına kabul ediliyor.Bulantı yanma yapmıyor. Birde böyle deneyebilirsiniz.İmom kullanıyorum ben omega mide yanması yapıyor aksam yemeği arasında alıyorum yemek sonrası beni mahvediyor, bir de demir ilacı mahvetti bir gün ivebiliyorsam iki üç gün içmiyorum kusmak çok daha kotu ilacsizliktan çünkü hic bir şekilde beslenemiyorum sadece hapa da güvenmediğim için çok düzensiz kullanıyorum diyebilirim pazartesi benim de kontrolüm var doktoruma soyleyecegim kullanmadığımı
Belli değil ama büyük ihtimalle kız dediYiyorum ama çok değil iişte, çok tatlı istemşyor canım. Cinsiyet belli oldu mu senin
Bende zor tutuyorum kendimiBöyle ufak tefek şeyleri alayım diyorum malum sürekli fiyatlar artıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?