2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu yıl erkek bebek yılı diyorlar. Birkaç doktorun son birkaç aydır paylaştığı balon patlatma videolarının çoğunluğu mavi gerçekten, bakalım cinsiyet anketinin sonucu ne olacak
Etrafımda kim varsa hepsi erkek rahat 10 kişi saya bilirim. Ama şu an hamile olanlarında bir çoğu kız bebeğe hamile

Tam yan profilden kafatası şekli daha net belli oluyor, bu biraz arkadan olduğu için net değil ama kıza benzettim
Doktorum %70 erkek dedi bakalım ay sonu randevum var çok merak ediyorum hayırlısı artık tanmin için çok teşekkür ederim

Kızlar ben şu an biberon bakıyorum ufak tefek şeyler alayım artık diye, aventin ikili satılan biberonlarına baktım natural pp olanlarını beğendim. Sizin önerebileceğiniz biberon var mı?
Hangi markaya karar verirseniz verin ama cam olsun. Ben daha önce avent kullandım, şekil ve kullanışlılık bakımından memnundum ama bikaç ay sonra yıkamaktan çizik çizik oluyor ve yıkadığınızda o yağlı his hep oluyor plastik olduğu için, ne kadar yıkarsanız yıkayın içinize sinmiyor, hem sağlık hem hijyen hem vakitten tasarruf için cam almayı düşünüyorum, cam çok hızlı temizleniyor

Rica ederim, kafatası teorisine göre bariz kız, benim kızların kafa şekli de böyleydi ama sonuçta yine de bunlar eğlenceli tahminler. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşaallah
İnşallah canim öncelik hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah

Çok normal canm beş dk de geliyor bazen ertesi güne de
Bilmiyorum canım progestan parçası gibi değil
daha büyük parçalarda var ve her idrarımı yaptıgımda geliyor o hap o kadar büyük degilki her idrarımda böyle büyük parçalar gelsin
kafam karıştı ya

SGK nin ödediği demir ilacı yeterli oluyormus dilersen sağlık ocağında kendine devletin karsiladigini yazdirabilirsin ozeldeki bir doktor yazdı bana SGK ilacini
Canım sgk nın karşıladığı o ilaç bana ağır geliyor. Ben daha önce kullandım, o zaman hamile değildim, midem mahvoldu. Doktorum o yüzden bahsettiğim o diğer ilacı önerdi ama onuda sgk karşılamıyor

Merhaba bende imom omega kullanıyorum kahvaltıdan 1-2 saat sonra içiyorum İçtikten sonrada 1-2 saat birşey yiyip icmemeye dikkat ediyorum.Haplar yemekten 1 saat sonra içilirse tok karnına kabul ediliyor 2 saat sonra içilirse aç karnına kabul ediliyor.Bulantı yanma yapmıyor. Birde böyle deneyebilirsiniz.

M Mekap

Biraz daha uygun fiyatlı buldum. Çocuk güneş kremi olanı kendime alacağım diğerini anneme .Bunlarada bakabilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_20220519-202340_Instagram.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 44

Eklentiler

• Screenshot_20220518-182120_Gallery.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20220518-182032_Gallery.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20220518-181955_Gallery.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…