2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim de kusmalar azaldı ama mide bulantısı devam ediyor.yemek yediğim zaman bulantı geçiyor sonrasında tekrar başlıyor. 56 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kilo oldum. Fazla mı kilo aldım acaba. 14+6 günlük olduk

Kizlar erkek çoğunlukta mi sanki ne dersiniz keske buton ekeleyebilseydik kiz erkek
Konuya cinsiyet anketi eklenmesini mi istiyorsunuz?
Papatyamelo sizlerle aynı görüşteyse, bana ya da Kazen beye mesaj atsın anket sorusu ve seçeneklerini belirtsin, gerekli düzenlemeyi yaparız

Ya benim de aynen kusma az ama mide masallah hep ayakta
Ekmegi de cok tüketiyorum fazlaca da yiyorum .. daha dikkatli beslenmek iyi olur ama ulyapacak birsey yok dogum sonrasi bakacağız artık çarelere

Kızlar ben şu an biberon bakıyorum ufak tefek şeyler alayım artık diye, aventin ikili satılan biberonlarına baktım natural pp olanlarını beğendim. Sizin önerebileceğiniz biberon var mı?
Ben öncekiler de hep avent kullandım cok ta memnunduk
Ama simdi erken değil mi ya

Kızlar ben şu an biberon bakıyorum ufak tefek şeyler alayım artık diye, aventin ikili satılan biberonlarına baktım natural pp olanlarını beğendim. Sizin önerebileceğiniz biberon var mı?
Bende avent aldım canim onu önerdiler banada

Valla canım aynı durumdayım. Sabahları bulantılar oluyor. Kokular delirtiyor beni. Ama öğleden sonra sürekli yemek istiyorum. Çok dikkat ediyorum. Sağlıklı ve kontrollü beslenmeye çalışıyorum. İki haftadır da yürüyüşe başladım. Ama ortalama 4-5 kilo almis görünüyorum. Kilodan nefret ediyorum. Gerçi çok kabızlık yaşadım yeni yeni düzeldi ki tam olarak eski haline gelmedi. Kiloyu ona bağlıyorum.

dikkatli bakınca ara ara seyirmeler basladi bende annem iki haftaya tamamen hissedersin diyor
Bende de öyle şöyle seyirme kayma gibi 3. Gebelik diye mi bilmiyorum ama bunu biraz daha erken hissetmeye başladım

Bende de öyle şöyle seyirme kayma gibi 3. Gebelik diye mi bilmiyorum ama bunu biraz daha erken hissetmeye başladım
Cok guzel bir his korkarım diyordum başta ama hareket etsin diye iple çekiyorum şuan.Benim ilk gebeligim ama yatıp sürekli çocuk seyrettigimden mıdır nedir bir iki haftadır mini seyirmeleri görüyorum hoşuma gidiyor

İlk gebeligimde kistlerin vardı ağrı yapan doktor bebekten büyük diyordu.bir hafta sonra şiddetli ağrıyla uyandım siddeetli kusmada eşlik ediyordu.meğer yumurtalığim kistler yüzünden tipda over torsiyon deniyormus kangren olmuş geç farkedildi alınmak zorunda kaldı hamileyken 17 haftalık falandı.yani anlatmak istediğim biz bilemeyiz çok siddetliyse doktara git benimki öyleydi ağrı varsa da git belirt doktoruna.kistler çok büyükçe yumurtalığın olduğu yerde dönmesine neden oluyor .

En son Şubat ayında kistimin 1.3 cm olduğunu söylemişti doktor adet dönemim de gitmiştim 2. Günüydü adetinin sonuna atarsın demişti. Hamile kaldıktan sonra gittiğimde 1 cm kistimin var olduğunu ve önemli olmadığını başka bi doktor söylemişti. Ara ara ağrılarım ve mide bulantılarım olurdu kistten dedi 2 doktorda. Adetlerim asla sancılı olmaz. Şimdi de aynı ağrı var ama sanki biraz daha fazla. Yatmak iyi geldi. Arada yokluyorum kendimi. Yarına kadar geçmezse sabah ilk işim doktora gitmek. Beni aydınlattığın için çok çok çok teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun umarım bu hamileliğin muhteşem geçer

Size de çok geçmiş olsun. Ben tam anlamadım mahsuru yoksa detay sorabilir miyim? 17 haftalık gebeyken yumurtalık operasyonu mu geçirdiniz, bebek mi alındı?

Size de çok geçmiş olsun. Ben tam anlamadım mahsuru yoksa detay sorabilir miyim? 17 haftalık gebeyken yumurtalık operasyonu mu geçirdiniz, bebek mi alındı?
Bebek alınmadı şuan 13 yaşında 17 haftalık hamileyken ameliyatla yumurtalığimin teki alındı .artık bı işlevi kalmamıştı çünkü 1 gün boyunca anlayamadılar ayrintili ultrasonla bakılınca farkedildi .ameliyat yerim aynı sezeryan yapılan yerdi .5 ay sonra normal doğum yaptim .tek yumurtalikla 2 .yide doğurdum şuan 3. Ye hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…