2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bundan aldım canım diğerleri 400₺ idi işe yarayıp yaramayacağını bilmediğim bişeye o parayı vermim dedim
Bir bakayım buna of okadar donuyorum ki ben bunu da düzgün yerleştirip sabah ayaklarimin altından alirim.kesin yarar mi bana emin değilim

Tesettürede uygun benim kullandığım şapka sen yeterki tak ben bulurum sana yaylalar bizim için biraz kurtuluş oluyor .

Uyurken hissetmiyorum ki tek hissettiğim durmadan dondugum Halen yuz ustu yatıyorum uykuya dalarken
Doktoruk sorun olmaz zaten karnin bugudugunde yatamayacaksin anlarsın dedi
O zamanda kocaman yastıklar varmış konforlu diyorlar ama yatağın yarısını kaplıyormuş.

Bizim buralar çok soğuk kızlar sabah 7 gibi uyandım 3 dereceydi. Gece kombiyi yaktım, kalın kazak giydim öyle yattım çok üşüdüm. Şimdi hapşırıyorum burnumu siliyorum. İzin de alacak durumda da değilim. Kimse yok çünkü.
Ihlamur içebiliyoruz galiba başka ne önerebilirsiniz? Öğle arası tavuk suyu çorba içerim olmadı. Çalıştığım yerde soğuk. Yakın zamanda zaten bir hastalık atlattım. Kadın hastalıklarındanda bi sıkıntı var zaten. Bi de bu olunca moralim bozuldu. Dua edin bebeğime bir şey olmasın çok moralim bozuk. Sanki ona hakettiği gibi bakamıyorum. Mide bulantılarından da beslenemiyorum sağlıklı. Çok canım sıkkın

içini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmaz sen kendini iyi beslemeye çalış <3 bal ve sıcak süt falan içte boğazın yumuşasın

Ben de buna baktım ama akışı orta akışlıymış yeni doğan için uygun olur mu bilemedim inş yeni doğduğunda ihtiyaç duymayız ama emin de olamadım
Evt yaa bende yeni doğduğunda kullanırım die düşünerek almadim insallqh emerlerde gerek olmaz

içini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmaz sen kendini iyi beslemeye çalış <3 bal ve sıcak süt falan içte boğazın yumuşasın
Bi bakayım nereden bulabilirim onları, aksi gibi ısıtıcı yok burada, dışarıdaki çay ocakları da işyerine getirmiyor galiba. öğle araası alabilirim ancak Allah a emanet bebeklerimiz.

Merak etme ilaç dağıldığı için sana daha büyük gibi geliyordur

Endise etme bol sıvı tüketmeye calis ve c vitamini
Neresi orası bende sıcaklardan bunalıyorum serin olunca daha huzurlu hissediyorum ama nerdee

Bana kalırsa çok takmayacağım ama 5. Aydan sonra daha hızlı alınır sonrasında vermek zor olur falan diyolar. Neyse en iyisi kulak asma ak galiba. Bulantılar beni çok zorluyor. Ben de bulantılar sabah az akşama doğru çok artıyor. Ben de bastırmak için yemek yiyorum. Kilo almamın sebebi o. Makarna, ekmek tüketiyorum. Bulantılar geçmeyecek gibi yaaa.

kızlar bebek bezi kaç numara almam gerekiyor hepsi burada kampanya var ama kilosu kaç olur hemen kilo alır mı bilemiyorum bide 300 adet falan oluyor o kadar kullanır mı sıkar mı eder mi amannn alan var mı bez kafayı yicemmm

15. Hafta hala mi bulantilarr

Çok zor bi süreç yaşamışsınız geçmiş olsun. Ama sonrası çok güzel olmuş Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah

Biz 2 ve 3 numara aldık. Biz de 600 adet aldık. Eşim keşke daha çok alsaydık fiyatlar yine yükseldi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…