Bir bakayım buna of okadar donuyorum ki ben bunu da düzgün yerleştirip sabah ayaklarimin altından alirim.kesin yarar mi bana emin değilimBundan aldım canım diğerleri 400₺ idi işe yarayıp yaramayacağını bilmediğim bişeye o parayı vermim dedim
Ben bayagi siziyorum tv izlerken buna rağmen sabaha kadar asiri donuyorumBende çok dönüyorum uykuya zor dalıyorum bu yüzden
Her zaman değil bazen bende sızıyorum o uyku çok tatlı ama dinlendirmiyor, sabah işe gitmekte zorlanıyorum sonraBen bayagi siziyorum tv izlerken buna rağmen sabaha kadar asiri donuyorum
Aynen öyle malesefHer zaman değil bazen bende sızıyorum o uyku çok tatlı ama dinlendirmiyor, sabah işe gitmekte zorlanıyorum sonra
Tesettürede uygun benim kullandığım şapka sen yeterki tak ben bulurum sanaTesettürlüyüm ayrıca gözlük de var ama yakıcı bir güneş. Ayy Adana’ya yazın bir kere gelme gafletinde bulundum. Allah yardımcınız olsun o nem nasıl Bişey insan boğuluyor. Burada sıcak aöa nem yok geceleri esiyor en azından
O zamanda kocaman yastıklar varmış konforlu diyorlar ama yatağın yarısını kaplıyormuş.Uyurken hissetmiyorum ki tek hissettiğim durmadan dondugum Halen yuz ustu yatıyorum uykuya dalarken
Doktoruk sorun olmaz zaten karnin bugudugunde yatamayacaksin anlarsın dedi
içini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmaz sen kendini iyi beslemeye çalış <3 bal ve sıcak süt falan içte boğazın yumuşasınBizim buralar çok soğuk kızlar sabah 7 gibi uyandım 3 dereceydi. Gece kombiyi yaktım, kalın kazak giydim öyle yattım çok üşüdüm. Şimdi hapşırıyorum burnumu siliyorum. İzin de alacak durumda da değilim. Kimse yok çünkü.
Ihlamur içebiliyoruz galiba başka ne önerebilirsiniz? Öğle arası tavuk suyu çorba içerim olmadı. Çalıştığım yerde soğuk. Yakın zamanda zaten bir hastalık atlattım. Kadın hastalıklarındanda bi sıkıntı var zaten. Bi de bu olunca moralim bozuldu. Dua edin bebeğime bir şey olmasın çok moralim bozuk. Sanki ona hakettiği gibi bakamıyorum. Mide bulantılarından da beslenemiyorum sağlıklı. Çok canım sıkkın
Evt yaa bende yeni doğduğunda kullanırım die düşünerek almadim insallqh emerlerde gerek olmazBen de buna baktım ama akışı orta akışlıymış yeni doğan için uygun olur mu bilemedim inş yeni doğduğunda ihtiyaç duymayız ama emin de olamadım
Bi bakayım nereden bulabilirim onları, aksi gibi ısıtıcı yok burada, dışarıdaki çay ocakları da işyerine getirmiyor galiba. öğle araası alabilirim ancakiçini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmaz sen kendini iyi beslemeye çalış <3 bal ve sıcak süt falan içte boğazın yumuşasın
Bir araştırayım bakalimO zamanda kocaman yastıklar varmış konforlu diyorlar ama yatağın yarısını kaplıyormuş.
Merak etme ilaç dağıldığı için sana daha büyük gibi geliyordurBilmiyorum canım progestan parçası gibi değil
daha büyük parçalarda var ve her idrarımı yaptıgımda geliyor o hap o kadar büyük degilki her idrarımda böyle büyük parçalar gelsin
kafam karıştı ya
Endise etme bol sıvı tüketmeye calis ve c vitaminiBizim buralar çok soğuk kızlar sabah 7 gibi uyandım 3 dereceydi. Gece kombiyi yaktım, kalın kazak giydim öyle yattım çok üşüdüm. Şimdi hapşırıyorum burnumu siliyorum. İzin de alacak durumda da değilim. Kimse yok çünkü.
Ihlamur içebiliyoruz galiba başka ne önerebilirsiniz? Öğle arası tavuk suyu çorba içerim olmadı. Çalıştığım yerde soğuk. Yakın zamanda zaten bir hastalık atlattım. Kadın hastalıklarındanda bi sıkıntı var zaten. Bi de bu olunca moralim bozuldu. Dua edin bebeğime bir şey olmasın çok moralim bozuk. Sanki ona hakettiği gibi bakamıyorum. Mide bulantılarından da beslenemiyorum sağlıklı. Çok canım sıkkın
Bana kalırsa çok takmayacağım ama 5. Aydan sonra daha hızlı alınır sonrasında vermek zor olur falan diyolar. Neyse en iyisi kulak asma ak galiba. Bulantılar beni çok zorluyor. Ben de bulantılar sabah az akşama doğru çok artıyor. Ben de bastırmak için yemek yiyorum. Kilo almamın sebebi o. Makarna, ekmek tüketiyorum. Bulantılar geçmeyecek gibi yaaa.Valla canım aynı durumdayım. Sabahları bulantılar oluyor. Kokular delirtiyor beni. Ama öğleden sonra sürekli yemek istiyorum. Çok dikkat ediyorum. Sağlıklı ve kontrollü beslenmeye çalışıyorum. İki haftadır da yürüyüşe başladım. Ama ortalama 4-5 kilo almis görünüyorum. Kilodan nefret ediyorum. Gerçi çok kabızlık yaşadım yeni yeni düzeldi ki tam olarak eski haline gelmedi. Kiloyu ona bağlıyorum.
15. Hafta hala mi bulantilarrBana kalırsa çok takmayacağım ama 5. Aydan sonra daha hızlı alınır sonrasında vermek zor olur falan diyolar. Neyse en iyisi kulak asma ak galiba. Bulantılar beni çok zorluyor. Ben de bulantılar sabah az akşama doğru çok artıyor. Ben de bastırmak için yemek yiyorum. Kilo almamın sebebi o. Makarna, ekmek tüketiyorum. Bulantılar geçmeyecek gibi yaaa.
Çok zor bi süreç yaşamışsınızBebek alınmadı şuan 13 yaşında 17 haftalık hamileyken ameliyatla yumurtalığimin teki alındı .artık bı işlevi kalmamıştı çünkü 1 gün boyunca anlayamadılar ayrintili ultrasonla bakılınca farkedildi .ameliyat yerim aynı sezeryan yapılan yerdi .5 ay sonra normal doğum yaptim .tek yumurtalikla 2 .yide doğurdum şuan 3. Ye hamileyim
Biz 2 ve 3 numara aldık. Biz de 600 adet aldık. Eşim keşke daha çok alsaydık fiyatlar yine yükseldi diyorkızlar bebek bezi kaç numara almam gerekiyor hepsi burada kampanya var ama kilosu kaç olur hemen kilo alır mı bilemiyorum bide 300 adet falan oluyor o kadar kullanır mı sıkar mı eder miamannn alan var mı bez kafayı yicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?