2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de bir tek yaş riski çıkmıştı doktor fetal dna yaptiracakmisiniz diye sordu istemedik biz..yas riskini bekliyorduk zaten

Ben ekmegi de çıkaramıyorum katili ekmekler hamurisi börekler çörekler tatlılar hep rüyalarımda sonra hoopp agzimda
Asla engel olamıyorum aslında olmaya calismiyorum ama tabi az dikkat etsem daha iyi olacak
Ben tatlı hiç yiyemiyorum ama simit ekmek poğaca

hic endise etmeyin, bazen yediklerimizden ictiklerimizden dolayi odem de olabiliyor. Eger protein agirlikli beslendiyseniz, kas agirliginiz artmistir ama yag azalmistir. Daha ince iken daha agir olabiliyor kisi.
Ya işte biraz karbonhidrat aldık

Ben gebelikten anlayan bir diyetisyene basladim. Kilo vermek icin degil, saglikli beslenebilmek ve yasimdan dolayi gebelik diyabeti olmamak icin. Suana kadar cok memnunum. Bedenimin tartida agirlastigi ancak mezura ile olcumlerde bacaklarimin ve kalcamin inceldigi oldu. Protein agirlikli beslenince olabiliyor. Bir de ucak seyahatim sonrasi 2 kilo direk almistim ki odemmis. 4 gun sonra inmisti. Ictigimiz sodalar, bazi hazir ayranlar vs ciddi tuz icerdiginden odemle sisebiliyoruz.

12.haftadan beri kullanmıyorum progestan atıyordum çok sık idrardayım sürekli wc gitmek istiyorum
Bende aynı progestan kullanırken akıntı oluyordu sıvı su gibi ama şimdi olmuyor acaba mesane tamamen boşalmıyor mu

Sağol canım umarım bişey çıkmaz korktum sabah, bu aralar hormonlardan herhalde çok tedirginim zaten

12.haftadan beri kullanmıyorum progestan atıyordum çok sık idrardayım sürekli wc gitmek istiyorum
Benimde başıma gelmişti
Burayada yazmıştım hatta
Pedim sırılsıklamdı hemen hastaneye gittim
Doktor hamilelikte böyle akıntılar olabilecegini söylemişti

Valla bazen uyuyabilmek için yüzüstü bile yatıyorum ama öyle derin güzel bir uyku olmuyor sürekli böyle huzursuzluk oluyor dalamıyorum gece uyanıyorum sürekli eşim horul horul uyuyor valla özeniyorum

Hormonlardan herhalde çok çabuk demoralize oluyorum. Hemen sinirleniyorum. Sağol canım içimi rahatlattınız hepiniz iyi ki varsınız
Haklısın ama hepsi geçecek
Bu bir dönem sadece
Suan bazi şeyler cok zor ve endişeli geçse de yıllar sonra dönüp bakınca sadece anisi kalacak

Soda değilde her akşam bi madensuyım vardır açana ödem mi yapıyordur

Kızlar ya kaç kilo aldınız ben 3 ay almadım ama gel 1 ayda 3 kilo aldım
Ben 6-7 kilo aldım hamile kalmadan 62 şimdi 68 falan. Şaka gibi çok çok yemiyorum ama simit, çizi karbonhidrata abandım. Midem bulandıkça bunlar durdurdu. Üzülsem de takmıyorum veririm diye düşünüyorum

Ben 6-7 kilo aldım hamile kalmadan 62 şimdi 68 falan. Şaka gibi çok çok yemiyorum ama simit, çizi karbonhidrata abandım. Midem bulandıkça bunlar durdurdu. Üzülsem de takmıyorum veririm diye düşünüyorum
Aynen ya veririz
Yemeyince de mide kotu oluyor
Hayirlisiyla su doneni atlatinca hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…