Ben de bir tek yaş riski çıkmıştı doktor fetal dna yaptiracakmisiniz diye sordu istemedik biz..yas riskini bekliyorduk zatenİkili tarama sonucum riskli çıktı malesef papp a düzeltilmiş mom 0.39 diğerleri normal dedi amniyosentez istedi kabul etmedim ama içim içimi yiyor eşimle de bu yüzden tartıştık biraz.
Sadece bu değeri düşük çıkıp amniyosentez yaptıran temiz sonuç alan anneler varmı kızlar aranızda.Burun kemiği görüldü ense kalınlığı da normal.Amniyosentez yaptırmalımıyım kafam allak bullak...
Ben tatlı hiç yiyemiyorum ama simit ekmek poğacaBen ekmegi de çıkaramıyorum katili ekmekler hamurisi börekler çörekler tatlılar hep rüyalarımda sonra hoopp agzimda
Asla engel olamıyorum aslında olmaya calismiyorum ama tabi az dikkat etsem daha iyi olacak
Ya işte biraz karbonhidrat aldıkhic endise etmeyin, bazen yediklerimizden ictiklerimizden dolayi odem de olabiliyor. Eger protein agirlikli beslendiyseniz, kas agirliginiz artmistir ama yag azalmistir. Daha ince iken daha agir olabiliyor kisi.
Dogumdan sonra bakacağız çaresine artikBen tatlı hiç yiyemiyorum ama simit ekmek poğaca
Aynen öylede doktor da diyor 11 12 kilo alDogumdan sonra bakacağız çaresine artik
Teknolojide gelisti artik zayıflamak daha kolay takmayalım bence simdikasmaya hic gerek yok
Fitil falan kullanıyor musunuz
Bende aynı progestan kullanırken akıntı oluyordu sıvı su gibi ama şimdi olmuyor acaba mesane tamamen boşalmıyor mu12.haftadan beri kullanmıyorum progestan atıyordum çok sık idrardayım sürekli wc gitmek istiyorum
Bende aynı progestan kullanırken akıntı oluyordu sıvı su gibi ama şimdi olmuyor acaba mesane tamamen boşalmıyor mu
HarikaaaBen ilk hamileliğimde 17. hafta başında bu şekilde hissetmiştim :)
Umarım canımanlata bildin ama kötü bir şey olcağını sanmıyorum
Sağol canım umarım bişey çıkmaz korktum sabah, bu aralar hormonlardan herhalde çok tedirginim zatenAşko benimde göğüs ucum fındık kadar büyüdübebek nasıl ağzına alacak onu düşünüyorum bi de daha ne kadar büyüye bilir o kafamı karıştırıyor. Ben zaten emzirme konusunda korkularım var bide ağzına büyük gelir almazsa diye endişe çıktı bende. Ama göğüslerde değişikliklerler normal olduğu için korkma bence bebeği kontrole gittiğinde doktorunda bi görsün yönlendirme yapacaktır
Benimde başıma gelmişti12.haftadan beri kullanmıyorum progestan atıyordum çok sık idrardayım sürekli wc gitmek istiyorum
Hormonlardan herhalde çok çabuk demoralize oluyorum. Hemen sinirleniyorum. Sağol canım içimi rahatlattınız hepiniz iyi ki varsınızLütfen hele ki su donemde olumsuz dusunce çekme canim
Hamielelikte göğüste farklılıklar olabilir normal bunlar
Valla bazen uyuyabilmek için yüzüstü bile yatıyorumbende aynı tuvalete kalkıyorum yok sola yatıyım diyip kendi kendimi uyandırıyorum zaten sıcaklamaya başladım uykumu alamadan uyanıyorum birde o halde işe geliyorum 2 gündür mide bulantım ve mide yanmam başladı neyin nesi anlayamadımherkesin geçer benim yeni başladı
Gündüz de uyuyamıyorum kiBende öyleyim canım bir çözüm bulamadım tüm gün uykulu ve yorgunum. Öğle veya ikindi sonrası 1 2 saat uyumak iyi geliyor
Haklısın ama hepsi geçecekHormonlardan herhalde çok çabuk demoralize oluyorum. Hemen sinirleniyorum. Sağol canım içimi rahatlattınız hepiniz iyi ki varsınız
Soda değilde her akşam bi madensuyım vardır açana ödem mi yapıyordurBen gebelikten anlayan bir diyetisyene basladim. Kilo vermek icin degil, saglikli beslenebilmek ve yasimdan dolayi gebelik diyabeti olmamak icin. Suana kadar cok memnunum. Bedenimin tartida agirlastigi ancak mezura ile olcumlerde bacaklarimin ve kalcamin inceldigi oldu. Protein agirlikli beslenince olabiliyor. Bir de ucak seyahatim sonrasi 2 kilo direk almistim ki odemmis. 4 gun sonra inmisti. Ictigimiz sodalar, bazi hazir ayranlar vs ciddi tuz icerdiginden odemle sisebiliyoruz.
Ben 6-7 kilo aldım hamile kalmadan 62 şimdi 68 falan. Şaka gibi çok çok yemiyorum ama simit, çizi karbonhidrata abandım. Midem bulandıkça bunlar durdurdu. Üzülsem de takmıyorum veririm diye düşünüyorumKızlar ya kaç kilo aldınızben 3 ay almadım ama gel 1 ayda 3 kilo aldım
Aynen ya veririzBen 6-7 kilo aldım hamile kalmadan 62 şimdi 68 falan. Şaka gibi çok çok yemiyorum ama simit, çizi karbonhidrata abandım. Midem bulandıkça bunlar durdurdu. Üzülsem de takmıyorum veririm diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?