2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlaaaar. Bugün farketttim göbeğimde çatlak olmuş ne çabuk ya
Genetik öncelikle ve sonra bol su. Tüm doktorlarında dediği günde en az 3 lt su. Kremlerden daha etkili
Kızlar ya kaç kilo aldınız ben 3 ay almadım ama gel 1 ayda 3 kilo aldım
Maşallah canım birden almışsın. Ben henüz 1.250 kg aldım. Onu da bayramda eşimin memleketinde full tatlı ve hamurişi yiyince aldım

Soda değilde her akşam bi madensuyım vardır açana ödem mi yapıyordur
Maden suyunda sodyum oranı en düşük olanı tercih etmelisin. Diyetisyen bana öyle söyledi. Diğerlerinde yüksek tuz var ve ödem yapar dedi. Günde bir tame düşük sodyumlu. Kızılayda felaket sodyum var mesela zaten içemiyorum
Kizlar benim gibi 3. Çocuğuna hamile olan var mi?
Eskiden olsa hayatta derdim simdi nasılda istiyorum
Valla üçüncü çcocuk ikinci ile birlikte geliyor o nedenle seçme şansım olmadı
Ben de ikiz olduğu için diyetisyene başladım. 3 haftadır iyi geldi bana temiz besleniyorum. Bi de yaş faktörüm var ve ikiz olduğu için gebelik şekeri tansiyonu riski x2 katı dedi doktorum. Onlardan da korkuma dikkat etmeye başladım

Benimde başıma gelmişti
Burayada yazmıştım hatta
Pedim sırılsıklamdı hemen hastaneye gittim
Doktor hamilelikte böyle akıntılar olabilecegini söylemişti

Okuyorum da forumu kaçırdım sanırım. Dr ile görüştüm sırılsıklam ve devamlı gelmediği sürece bir problem yok dedi rahatladım biraz. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ben 6-7 kilo aldım hamile kalmadan 62 şimdi 68 falan. Şaka gibi çok çok yemiyorum ama simit, çizi karbonhidrata abandım. Midem bulandıkça bunlar durdurdu. Üzülsem de takmıyorum veririm diye düşünüyorum
Bende işte hep karbonhidrat yüzünden oldum ya ben kiloyu takmıyorum ama böyle ilerlersem yürüyemem diye korkuyorum şimdi bile 1 kat merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum

Beypazarı öneriyorlar diye ondan aldım ama bakayım sodyum oranına

Hiç terazi arkadaşım yok sanırım o yüzden bilmiyorum, eğer dediğin gibiyse olabilir akrep burçları karakter olarak benim tam tersim o yüzden kızım akrep olsun istedim nedense oğlak benim burcum

Gösterdi canım dr kağıda yazdı verdi hiç merak etmemiş açmamıştım dün arkadaşıma verdim balon falan hazırlayacak şimdi bi merak sardı ki sorma cumartesi göstermişti 15+1’de bugün 15+5
Partileniyoruz ne zaman sen öğreneceksin pekii

Valla bilmiyorum ama böyle ilerlersem sonum pek iyi gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…