BenKizlar benim gibi 3. Çocuğuna hamile olan var mi?
Eskiden olsa hayatta derdim simdi nasılda istiyorum
Genetik öncelikle ve sonra bol su. Tüm doktorlarında dediği günde en az 3 lt su. Kremlerden daha etkiliKızlaaaar. Bugün farketttim göbeğimde çatlak olmuşne çabuk ya
Maşallah canım birden almışsın. Ben henüz 1.250 kg aldım. Onu da bayramda eşimin memleketinde full tatlı ve hamurişi yiyince aldımKızlar ya kaç kilo aldınızben 3 ay almadım ama gel 1 ayda 3 kilo aldım
Maden suyunda sodyum oranı en düşük olanı tercih etmelisin. Diyetisyen bana öyle söyledi. Diğerlerinde yüksek tuz var ve ödem yapar dedi. Günde bir tame düşük sodyumlu. Kızılayda felaket sodyum var mesela zaten içemiyorumSoda değilde her akşam bi madensuyım vardır açana ödem mi yapıyordur
Valla üçüncü çcocuk ikinci ile birlikte geliyor o nedenle seçme şansım olmadıKizlar benim gibi 3. Çocuğuna hamile olan var mi?
Ben de ikiz olduğu için diyetisyene başladım. 3 haftadır iyi geldi bana temiz besleniyorum. Bi de yaş faktörüm var ve ikiz olduğu için gebelik şekeri tansiyonu riski x2 katı dedi doktorum. Onlardan da korkuma dikkat etmeye başladımBen gebelikten anlayan bir diyetisyene basladim. Kilo vermek icin degil, saglikli beslenebilmek ve yasimdan dolayi gebelik diyabeti olmamak icin. Suana kadar cok memnunum. Bedenimin tartida agirlastigi ancak mezura ile olcumlerde bacaklarimin ve kalcamin inceldigi oldu. Protein agirlikli beslenince olabiliyor. Bir de ucak seyahatim sonrasi 2 kilo direk almistim ki odemmis. 4 gun sonra inmisti. Ictigimiz sodalar, bazi hazir ayranlar vs ciddi tuz icerdiginden odemle sisebiliyoruz.
Ben varımKizlar benim gibi 3. Çocuğuna hamile olan var mi?
Benimde başıma gelmişti
Burayada yazmıştım hatta
Pedim sırılsıklamdı hemen hastaneye gittim
Doktor hamilelikte böyle akıntılar olabilecegini söylemişti
Bende işte hep karbonhidrat yüzünden oldum ya ben kiloyu takmıyorum ama böyle ilerlersem yürüyemem diye korkuyorum şimdi bile 1 kat merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorumBen 6-7 kilo aldım hamile kalmadan 62 şimdi 68 falan. Şaka gibi çok çok yemiyorum ama simit, çizi karbonhidrata abandım. Midem bulandıkça bunlar durdurdu. Üzülsem de takmıyorum veririm diye düşünüyorum
Yaa ne güzel hemde çoğul gebelikGenetik öncelikle ve sonra bol su. Tüm doktorlarında dediği günde en az 3 lt su. Kremlerden daha etkili
Maşallah canım birden almışsın. Ben henüz 1.250 kg aldım. Onu da bayramda eşimin memleketinde full tatlı ve hamurişi yiyince aldım
Beypazarı öneriyorlar diye ondan aldım ama bakayım sodyum oranınaMaden suyunda sodyum oranı en düşük olanı tercih etmelisin. Diyetisyen bana öyle söyledi. Diğerlerinde yüksek tuz var ve ödem yapar dedi. Günde bir tame düşük sodyumlu. Kızılayda felaket sodyum var mesela zaten içemiyorum
Valla üçüncü çcocuk ikinci ile birlikte geliyor o nedenle seçme şansım olmadı
Ben de ikiz olduğu için diyetisyene başladım. 3 haftadır iyi geldi bana temiz besleniyorum. Bi de yaş faktörüm var ve ikiz olduğu için gebelik şekeri tansiyonu riski x2 katı dedi doktorum. Onlardan da korkuma dikkat etmeye başladım
Hiç terazi arkadaşım yok sanırım o yüzden bilmiyorum, eğer dediğin gibiyse olabilirEn anlaşılabilir burçlardan birisi de terazidir. Herkes dengesiz olarak görür ama en dengeli burçtur aslında adalet ve vicdan en önemli kriteridir ve empati yeteceğim gelişmiş ve çok göz alıcıdırlar bence bi daha düşün
Hayırrr sanırım hafta sonuna kaldık işten güçten nasıl yorgun düşüyoruz
Bende 3 aldımbsra61 takip edemedim konuşmaları kaç kilo aldın canım benim baştan beri iştahım çok çok açık her şeyi de yiyorum 2 kilo almışım bşrwz dikkat etsem iyi olacak sanırım
Gitmedin mi doktora göstermedi miHayırrr sanırım hafta sonuna kaldık işten güçten nasıl yorgun düşüyoruzöğrenince size yazacağım etiketlerim
Gösterdi canım dr kağıda yazdı verdi hiç merak etmemiş açmamıştım dün arkadaşıma verdim balon falan hazırlayacak şimdi bi merak sardı ki sormaGitmedin mi doktora göstermedi mi
Ya bence hiç bulantısız ve bu iştah açıklığına iyi geldik normal halimde de fazla yediğim için 2 bile iui geldi normalde bulantısı olanlar bu süreçte veriyor tabi ama onlar da hızlı geri alır diye teselli ediyorum kendimiBende 3 aldım
PartileniyoruzGösterdi canım dr kağıda yazdı verdi hiç merak etmemiş açmamıştım dün arkadaşıma verdim balon falan hazırlayacak şimdi bi merak sardı ki sormacumartesi göstermişti 15+1’de bugün 15+5
Valla bilmiyorum ama böyle ilerlersem sonum pek iyi gözükmüyorYa bence hiç bulantısız ve bu iştah açıklığına iyi geldik normal halimde de fazla yediğim için 2 bile iui geldi normalde bulantısı olanlar bu süreçte veriyor tabi ama onlar da hızlı geri alır diye teselli ediyorum kendimi
Cumartesi falan herhalde benim perşembe cuma çok yoğun 9 saat dersim varPartileniyoruzne zaman sen öğreneceksin pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?