2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Soda değilde her akşam bi madensuyım vardır açana ödem mi yapıyordur
Icindeki sodyum orani ile ilgiliymis. Mesela icilebilecek en masum maden suyu Beypazari markasiymis. Digerlerinden daha az soydum yuku varmis.
Acikcasi paketli ayranlarda dahi deli gibi tuz kullaniyorlar, gebe olunca odem yapmaya meyilli oluyor vucudumuz.

Ben hep cok temiz beslenirdim ama sunu farkettim. Diyetisyen daha cesitli bir gida listesi sunuyor, daha zengin ama dengeli beslenmis olmaya basladim. Aklima normal sartlarda hic gelmeyecek gidalari yaziyor. Tek sorunum corbalarla ve ekmeklerle. Corbalar midemde bulanti yapiyor, gunde 1 dilim ekmek yiyen bana 3 dilim ekmek cok geliyor.

Fetal dna tanı testi zaten canım onu yaptırıp sonuclar temiz çıkınca ikiliye bakmıyorlar zaten bana direk amniyosentez önerdi riskli olduğu için kabul etmedim.Detaylı ultrasondan sonra fetal dna yaptırmayı düşünüyorum şimdi beklemedeyim.

Aynen ben Beypazarı içiyorum o zaman devam ayran da öyle güzel oluyor kş mübarekler iç iç doyamıyorum

kızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konuda biraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
Açıkçası cooook korkuyorum bu duruma akrap burcu ve kova burcu en korktuğum iki burçtur kızım kova aha şimdi bu cadı da akrep gene büyük konusmusum

Benim de ekmek yeme alışkanlığım yok, kahvaltıda bir dilim ya da sulu yemekle belki. Ama yemeklerin suyunu tüketmemi söylediği için ordaki ekmeği yiyemiyorum. Ben yine maximum 1 dilimle devam ediyorum

12.haftadan beri kullanmıyorum progestan atıyordum çok sık idrardayım sürekli wc gitmek istiyorum
Canm havalar ısındı bu sıvı değil terleme de olabilir bende çok oluyordu ilk gebeligimde de hep sıvı mi geliyor acaba diye korkardım. Ama içim rahat etsin dersen eczaneden veya acilden bunun için ped gibi kağıt veriliyor bakıyorsun bebeğin sıvısı mi diye rengine göre anlasiliyor bir danış

Hayırlısı olsun hakkında inşallah bebisin de sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…