Ay öyle deme demeee ben de korkuyorumValla bilmiyorum ama böyle ilerlersem sonum pek iyi gözükmüyor
Icindeki sodyum orani ile ilgiliymis. Mesela icilebilecek en masum maden suyu Beypazari markasiymis. Digerlerinden daha az soydum yuku varmis.Soda değilde her akşam bi madensuyım vardır açana ödem mi yapıyordur
Ben hep cok temiz beslenirdim ama sunu farkettim. Diyetisyen daha cesitli bir gida listesi sunuyor, daha zengin ama dengeli beslenmis olmaya basladim. Aklima normal sartlarda hic gelmeyecek gidalari yaziyor. Tek sorunum corbalarla ve ekmeklerle. Corbalar midemde bulanti yapiyor, gunde 1 dilim ekmek yiyen bana 3 dilim ekmek cok geliyor.Maden suyunda sodyum oranı en düşük olanı tercih etmelisin. Diyetisyen bana öyle söyledi. Diğerlerinde yüksek tuz var ve ödem yapar dedi. Günde bir tame düşük sodyumlu. Kızılayda felaket sodyum var mesela zaten içemiyorum
Valla üçüncü çcocuk ikinci ile birlikte geliyor o nedenle seçme şansım olmadı
Ben de ikiz olduğu için diyetisyene başladım. 3 haftadır iyi geldi bana temiz besleniyorum. Bi de yaş faktörüm var ve ikiz olduğu için gebelik şekeri tansiyonu riski x2 katı dedi doktorum. Onlardan da korkuma dikkat etmeye başladım
Bize haber vermeyi unutmaCumartesi falan herhalde benim perşembe cuma çok yoğun 9 saat dersim var
Fetal dna tanı testi zaten canım onu yaptırıp sonuclar temiz çıkınca ikiliye bakmıyorlar zaten bana direk amniyosentez önerdi riskli olduğu için kabul etmedim.Detaylı ultrasondan sonra fetal dna yaptırmayı düşünüyorum şimdi beklemedeyim.Papp a benim 0.90 çıkmış ben yüksek olması risk diye biliyordum ama sen bi yorum yazmissin normali 1.33 diye ilk defa duydum ben hem ikili hem fetal yaptırdım aynı gün kan verdim, fetal temiz çıktı acikcasi ikiliyi sorgulamadım çok doktorum da bakmadı sonuca ikilide yas riski var biraz rapordan anladığım kadariyla doktorun sana gereksiz bi panik yaptırmış olabilir mi canim
Aynen ben Beypazarı içiyorumIcindeki sodyum orani ile ilgiliymis. Mesela icilebilecek en masum maden suyu Beypazari markasiymis. Digerlerinden daha az soydum yuku varmis.
Acikcasi paketli ayranlarda dahi deli gibi tuz kullaniyorlar, gebe olunca odem yapmaya meyilli oluyor vucudumuz.
Çok sekersniz ya okuyunca istemsiz gülümsedimAy inşallah eşimle aramıza koyuyoruz tulumu böyle aramızda duran bir minik mi olacak şimdi diye hayal kuruyoruz :)
Açıkçası cooook korkuyorum bu duruma akrap burcu ve kova burcu en korktuğum iki burçtur kızım kova aha şimdi bu cadı da akrep gene büyük konusmusumkızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konudabiraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
Yazıcam tabii ki etiketlerim seni deBize haber vermeyi unutma
Siz de öğrenince yazın şu an acaba grupta erkek kız oranı nasıl gidiyorYazıcam tabii ki etiketlerim seni de
Benim de ekmek yeme alışkanlığım yok, kahvaltıda bir dilim ya da sulu yemekle belki. Ama yemeklerin suyunu tüketmemi söylediği için ordaki ekmeği yiyemiyorum. Ben yine maximum 1 dilimle devam ediyorumBen hep cok temiz beslenirdim ama sunu farkettim. Diyetisyen daha cesitli bir gida listesi sunuyor, daha zengin ama dengeli beslenmis olmaya basladim. Aklima normal sartlarda hic gelmeyecek gidalari yaziyor. Tek sorunum corbalarla ve ekmeklerle. Corbalar midemde bulanti yapiyor, gunde 1 dilim ekmek yiyen bana 3 dilim ekmek cok geliyor.
Terazi candır yahuu, bir terazi olarak en kötü huyum mükemmeliyetçilik bence o da en çok beni yoruyor. Geri kalan tüm özellikleri güzeldirSu grubu iyidir ya akreple iyi anlaşırım benTerazi daha kötü gibi ekimde doğarsalar bir terslik olup da
Canm sen öğrenmiş miydin
Canm havalar ısındı bu sıvı değil terleme de olabilir bende çok oluyordu ilk gebeligimde de hep sıvı mi geliyor acaba diye korkardım. Ama içim rahat etsin dersen eczaneden veya acilden bunun için ped gibi kağıt veriliyor bakıyorsun bebeğin sıvısı mi diye rengine göre anlasiliyor bir danış12.haftadan beri kullanmıyorum progestan atıyordum çok sık idrardayım sürekli wc gitmek istiyorum
Benim biri erkek canım o kesinleşti. Diğeri kıza benziyor %70 kız gibi dedi. Sen de biri kız diğerinden emin değilim ayrı cinsiyet gibi demiştinCanm sen öğrenmiş miydin
Ay inşallah canm hayırlısı olsun inşallahBenim biri erkek canım o kesinleşti. Diğeri kıza benziyor %70 kız gibi dedi. Sen de biri kız diğerinden emin değilim ayrı cinsiyet gibi demiştinİnşallah öyledir bakalım, çarşamba öğrenicez kısmetse
Hayırlısı olsun hakkında inşallah bebisin de sağlıklıdırFetal dna tanı testi zaten canım onu yaptırıp sonuclar temiz çıkınca ikiliye bakmıyorlar zaten bana direk amniyosentez önerdi riskli olduğu için kabul etmedim.Detaylı ultrasondan sonra fetal dna yaptırmayı düşünüyorum şimdi beklemedeyim.
Açıkçası cooook korkuyorum bu duruma akrap burcu ve kova burcu en korktuğum iki burçtur kızım kova aha şimdi bu cadı da akrep gene büyük konusmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?