Bende teraziTerazi candır yahuu, bir terazi olarak en kötü huyum mükemmeliyetçilik bence o da en çok beni yoruyor. Geri kalan tüm özellikleri güzeldir
Kesinlikle hepsi ine katılıyorum ben teraziyimEn anlaşılabilir burçlardan birisi de terazidir. Herkes dengesiz olarak görür ama en dengeli burçtur aslında adalet ve vicdan en önemli kriteridir ve empati yeteceğim gelişmiş ve çok göz alıcıdırlar bence bi daha düşün
O nasıl bir öğretmenmiş ya mesleğimden utandım.Kızlar bu fetal DNA disleksi rahatsızlığının olup olmadığını gösterir mi sizce. Benim disleksi rahatsızlığım vardı çocukluğum tam bir kabus içinde geçti. Okul hayatım yılmıştım artık. İlkokul öğretmenim okuyamıyorum diye çöp kutusunu önlük kuşağıma bağlamıştı o denli yani. Hamileliğimde yine çıktı sanırım ortaya eşim fark etti. Ve bu rahatsızlık genetik olabiliyormuş gerçi bende fark edildiğinde artık 8. SınıftaydımBebeklerde fark edilir mi ya da ne yapılır bilmiyorum. Çocuğumun da aynı sıkıntıları yaşamasından aşırı derece de korkuyorum.
Tavsiye edebileceğiniz diyetisyen var mı online olarak? Ben bir kaç kişiyle görüştüm aşırı pahalı geldi çok da uyamam zaten demiştim ama 1kilo aldım henüz ama çok sağlıksız beslenmeye başladım cipsler çikolatalar dondurmalar aldı gönlümün en büyük yerini bu ara sanırım benim de başlamam lazım.Ben hep cok temiz beslenirdim ama sunu farkettim. Diyetisyen daha cesitli bir gida listesi sunuyor, daha zengin ama dengeli beslenmis olmaya basladim. Aklima normal sartlarda hic gelmeyecek gidalari yaziyor. Tek sorunum corbalarla ve ekmeklerle. Corbalar midemde bulanti yapiyor, gunde 1 dilim ekmek yiyen bana 3 dilim ekmek cok geliyor.
Canım seninki kasıma kalır ya erken doğum yapmazsan öyle değil mi?Bende terazive kızımda terazi olacak inşallah
Ne kadar fiyat verdiler canım? Yaa zaten %100 uyulamıyor maalesef ama büyük oranda uymak yeterli geliyor. O tatlı krizleri abur cubur atakları da temiz beslenme ile azalıyorTavsiye edebileceğiniz diyetisyen var mı online olarak? Ben bir kaç kişiyle görüştüm aşırı pahalı geldi çok da uyamam zaten demiştim ama 1kilo aldım henüz ama çok sağlıksız beslenmeye başladım cipsler çikolatalar dondurmalar aldı gönlümün en büyük yerini bu ara sanırım benim de başlamam lazım.
Evet öyleymiş ben resmen yoksunluk çeker gibi istiyorumNe kadar fiyat verdiler canım? Yaa zaten %100 uyulamıyor maalesef ama büyük oranda uymak yeterli geliyor. O tatlı krizleri abur cubur atakları da temiz beslenme ile azalıyor
Benimki de online, 2 aylık paket aldım 785₺ idi mayısta baya zam gelmiş devam edicem ama fiyatlar çok yükselmişEvet öyleymiş ben resmen yoksunluk çeker gibi istiyorum500lira civarı. Adı gebelik Diyetisyeni olduğu için mi böyle anlamadım. Herhangi bir diyetisyenle mi başlasam.
200lira falan oluyordu online diyetler zamlardan dolayı mı böyle gebelik diyetisyenleri mi böyle acabaBenimki de online, 2 aylık paket aldım 785₺ idi mayısta baya zam gelmiş devam edicem ama fiyatlar çok yükselmiş
Amin canım amin inşallahHayırlısı olsun hakkında inşallah bebisin de sağlıklıdır
Nasıl yani bizim çocuklar akrep olucak diye biliyorum yanlışmı biliyorumBende terazive kızımda terazi olacak inşallah
Aynen katılıyorum bir Terazi olarak keşke bebeğimde terazi olsaydıTerazi candır yahuu, bir terazi olarak en kötü huyum mükemmeliyetçilik bence o da en çok beni yoruyor. Geri kalan tüm özellikleri güzeldir
Canım 9 kasım diye hamilelik takvimin gözüküyor akrep değil mi o ? 21 ekimde terazi biter. Erken doğum yapmazsan tabiBende terazive kızımda terazi olacak inşallah
Sezeryan olacağında iki hafta öncesinden alıyorlarmış falan dedilerCanım seninki kasıma kalır ya erken doğum yapmazsan öyle değil mi?
Canım benim doğum 7 kasım gözüküyor ama sezeryan istediğim için iki hafta öncesinden de alınabiliyor muşNasıl yani bizim çocuklar akrep olucak diye biliyorum yanlışmı biliyorum
Ahaha aynen ya bende ilkmis gibi heyecan yapiyorumBenben varım ben de istemezdim bi sene öncesine kadar şimdi de heyecandan bir hoş oluyorum sanki ilkmiş gibi
Ay ne güzel sağlıkla gelsinler inşallahAhaha aynen ya bende ilkmis gibi heyecan yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?