2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kesinlikle hepsi ine katılıyorum ben teraziyim bebeklerim de terazi olacakları için çok memnunum. En büyük sorunumuz aşırı kararsız olmamız onun dışında mis gibi

O nasıl bir öğretmenmiş ya mesleğimden utandım.
Olsa bile artık her şey çok daha erken teşhis ediliyor ve gereken eğitimler alınıyor öğretmenler de daha bilinçli davranıyor özel durumu olanlara şimdiden öyle şeyler düşünüp kendini üzme bence. Allah sağlık versin inşallah hepimizin bebeklerine

Tavsiye edebileceğiniz diyetisyen var mı online olarak? Ben bir kaç kişiyle görüştüm aşırı pahalı geldi çok da uyamam zaten demiştim ama 1kilo aldım henüz ama çok sağlıksız beslenmeye başladım cipsler çikolatalar dondurmalar aldı gönlümün en büyük yerini bu ara sanırım benim de başlamam lazım.

Ne kadar fiyat verdiler canım? Yaa zaten %100 uyulamıyor maalesef ama büyük oranda uymak yeterli geliyor. O tatlı krizleri abur cubur atakları da temiz beslenme ile azalıyor

Ne kadar fiyat verdiler canım? Yaa zaten %100 uyulamıyor maalesef ama büyük oranda uymak yeterli geliyor. O tatlı krizleri abur cubur atakları da temiz beslenme ile azalıyor
Evet öyleymiş ben resmen yoksunluk çeker gibi istiyorum 500lira civarı. Adı gebelik Diyetisyeni olduğu için mi böyle anlamadım. Herhangi bir diyetisyenle mi başlasam.

Ben kilo verdim herhalde 4 kilo gitmiştir. Yakın zamanda hafif hafif alır gibi oldum ama çok değil henüz, gmren herkes zayıflamışsın sen diyor

Ben de hamile kalmadan önce 230 liraya online diyetisyenlik almıştım, ama daha 1 hafta olmadan hamile olduğumu anlamıştım o hakkım kaldı öyle ben de şu cinsiyet vs öğrendikten sonra devam edeyim diyorum. 1.5 kg almış görünüyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…