2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bu sabah sağ baldırıma bir kramp girdi acıyla kalktım yataktan. Kramplar için çok erken değil mi? Aranızda yaşayan var mı? Hala baldır kasım acıyor

cok rahatsiz bir his. Bugun indirek coombs testi vermeye gittim kan uyusmazligi icin. Yurumek istedim, felaket rahatsiz etti.
Uyluk banti diye de geciyor.
Pudra kullanmayı deneyebilirsiniz bacak arası için en azından biraz rahatlatacaktır etek yerine beli lastikli geniş pantolonları tercih edilebilirsiniz

Kızlar bu sabah sağ baldırıma bir kramp girdi acıyla kalktım yataktan. Kramplar için çok erken değil mi? Aranızda yaşayan var mı? Hala baldır kasım acıyor
Benim bir buçuk haftadir süren sağ bacak uyusuklugu ve agrisi var. doktorum ile görüştüm gecmiyor uyutmuyor diye daimi kullanmam gerken iğnenin yan etkisi diye düşünmüştüm.Fakat gebelik ve bel sinirlerin ile alakalı endişelenme dedi.umarim sizinkisi anliktir ve bir daha gelmez

Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın umarım

Çok geçmiş olsun umarım geçer en kısa sürede. Hamilelik gerçekten ilginç bir dönem ne geleceği belli olmuyor.

Çok geçmiş olsun umarım geçer en kısa sürede. Hamilelik gerçekten ilginç bir dönem ne geleceği belli olmuyor.
Çok teşekkür ederim Bakalım daha yolun yarısındayiz sonraki süreçlerde kim bilir ne bekliyor bizi inşallah bu kadarıyla kalır

Erik yoksa limonata da deneyebilirsin ekşi erik çok az kaldı piyasada tatlanmaya başladılar.Bende sürekli her yerde erik yiyorum çünkü kız annesi olmak bunu gerektirir
Ayyyy daha cinsiyeti öğrenmedim ben ya 11 haftalıkken doktor erkeğe benziyo dedi ama emin değilim o yüzden erkek kız farketmiyor sağlıkla gelsin yavrummmm guzummm Önümüzdeki hafta gitcez inş öğrenebiliriz

Güpegündüz kustum yine cok sicak oldu bunalim geldi ardından nefes alamadım ve sonuç
Niz bu sıcaklar da bu hamileligi nasil atlatacagiz

Ayyyy daha cinsiyeti öğrenmedim ben ya 11 haftalıkken doktor erkeğe benziyo dedi ama emin değilim o yüzden erkek kız farketmiyor sağlıkla gelsin yavrummmm guzummm Önümüzdeki hafta gitcez inş öğrenebiliriz
Hayırlı uğurlu sağlıklı bir evlat olsun da cinsiyetin pek önemi yok gerçekten.Eksi istediği hep kıza yorulur ama tabi alakası yok.Fakat kesinlikle mide bulantısı in gecmemesinin kız ile bir alakası var

Sabahlari düzlesiyor benimde gün içinde çıkıyor..boyle birsey icin endiseye kapilmayin hic ..asıl karin 5. Aydan sonra çıkıyor zaten birden büyüyor aniden..
Benim bugün tam 15 haftalık oldum normalde. Karnım çok belliydi şimdi değil akşam olsun diye bekliyorum bi de o zaman bakıcam

Kızlar ben oğlumun ismini arel koymayı düşünüyorum nasıl güzel mi sizce anlamıda temiz, düsürt demek
İsim öneriniz varsa fikir olsun diye yazabilir misiniz

Güpegündüz kustum yine cok sicak oldu bunalim geldi ardından nefes alamadım ve sonuç
Niz bu sıcaklar da bu hamileligi nasil atlatacagiz
Aynen 4 . 5. 6. Aylar hep çok sıcağa denk geliyor vallahi eylül bile sıcak geçiyor..allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…