2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben oğlumun ismini arel koymayı düşünüyorum nasıl güzel mi sizce anlamıda temiz, düsürt demek
İsim öneriniz varsa fikir olsun diye yazabilir misiniz
Arel ve Asel bu birkaç yılın favori isimlerinden Umut bana çok güzel geliyor

Pudra kullanmayı deneyebilirsiniz bacak arası için en azından biraz rahatlatacaktır etek yerine beli lastikli geniş pantolonları tercih edilebilirsiniz
Tesekkur ederim. Pantolon malesef, belinde genis lastikte olsa doktor istemedi.Orme dikissiz taytlar giyiyordum altima inanilmaz genisleyebiliyorlar. Onlarda simdi sicaklarda asiri bunaltmaya basladi.
Pudralardan da uzak durmaya calisiyorum, cogu inanilmaz toksik, bebek pudrasi oldugunu iddia edenlerde bile.

Doktorum söylemedi ama ben de pantolon tayt giyemiyorum sıkıştırılmış hissediyorum kendimi bugün karnım içine kaçmış ama genel olarak giyemez oldum.

Kızlar ben oğlumun ismini arel koymayı düşünüyorum nasıl güzel mi sizce anlamıda temiz, düsürt demek
İsim öneriniz varsa fikir olsun diye yazabilir misiniz
Arel ismi de çok güzelmiş ben de asil ismini çok seviyorum.

Hayırlı uğurlu sağlıklı bir evlat olsun da cinsiyetin pek önemi yok gerçekten.Eksi istediği hep kıza yorulur ama tabi alakası yok.Fakat kesinlikle mide bulantısı in gecmemesinin kız ile bir alakası var
canım bana doktor 11. haftada %70 kız dedi gram midem bulanmadı hala da bulanmıyor :) Eğer dr un dediği doğruysa 13 haziranda öğreneceğim cinsiyeti kesin olarak o zaman bu tezini çürütmüş olurum

canım bana doktor 11. haftada %70 kız dedi gram midem bulanmadı hala da bulanmıyor :) Eğer dr un dediği doğruysa 13 haziranda öğreneceğim cinsiyeti kesin olarak o zaman bu tezini çürütmüş olurum
Bana da doktor kız dedi ama mide bulantısı yaşamadım. 11 haziranda kontrolüm var benim de o zaman kesinleşecek :)

Hayırlı uğurlu sağlıklı bir evlat olsun da cinsiyetin pek önemi yok gerçekten.Eksi istediği hep kıza yorulur ama tabi alakası yok.Fakat kesinlikle mide bulantısı in gecmemesinin kız ile bir alakası var
mide bulantılarım geçti canım çok oldu geçeli, tamamen canım çekiyor eriği ondan yiyorum çok seviyorum

Ama ben şunu diyeyim ben kızıma hamileyken hiç bulantı nedir bilmedim biliomusun etrafimdakiler ne güzel ne kadar rahat geçiriyorsun diyorlardı..bunda bayağı bulantı yaşadım şimdilerde hafifledi gerci iyiyim cinsiyet olarak 11+4 te kiz gibi dedi 13+4 te 3 hafta sonra söyleyeceğim dedi ...yani bulantınin da aslında cinsiyetle çok ilgisi yok gibi geliyor bana

Bulursan beni de etiketler misin canım. Benim bacaklarım çok kalın elbiselerimin eteklerimin altına yazın mutlaka kısa tayt giyerim sürtünmeyle kötü oluyor sıcaktan. Ama şuanda giymek istemiyorum rahatsız ediyor. Öyle birşey varsa denemek isterim.

Kızlar ya teldeki uygulamada 15 Haftalığım ama burada profilim altında 16 haftalık yazıyor niye böyle farklı ?

Doktorum söylemedi ama ben de pantolon tayt giyemiyorum sıkıştırılmış hissediyorum kendimi bugün karnım içine kaçmış ama genel olarak giyemez oldum.
Karna baski, goguslerde sert balenli sutyenler, parmaklarda yuzuk vs hepsine hayir dedi. 20. haftadan sonrada topuklu ayakkabi kesinlikle hayir dedi. Soylemeseydi bile bunaliyordum, giyememeye basladim zaten. Ozellikle sutyenlerde, hem gogus uclarini gostermeyen hem balensiz-pedsiz ve terletmez koton olan bulamadim. Bulan beni etiketlesin lutfen :)

Kızlar ya teldeki uygulamada 15 Haftalığım ama burada profilim altında 16 haftalık yazıyor niye böyle farklı ?
16.haftanın içindesin yazıyor. Bitirdiğimiz hafta kadarlık oluyoruz. 15 i tamamlamış 16nın içine girmişsin yani. Yaşımızı söylerkenki mantık gibi düşün tamamlanan yaş söylenir ya.

Tabiiki etiketlerim. Ben de deli gibi terlemeye basladim, su bacak surtunmesine engel olan uyluk bandi bulayim haber veririm. Gogus uclarini belli etmeyen ve terletmeyen pamuklu balensiz sutyen bulursaniz siz de beni etiketleyin ne olur. Bu yaz, Eylul sonuna kadar zor gececek belli.

Yazdıklarının hiç birini ben istesemde giyemiyorum ikiz gebeliğim göbeğimde göğüslerimde baya baya büyüdü şimdiden bu sütyeni hamilelikten sonra almıştım yıkayıp yıkayıp bunu takıyorum fiyatı yarı fiyattaydı tabi Penti Koyu Gri Triangle Çıkarılabilir Pedli Cotton Sütyen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…