2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim gibi zor uyanan veya dinç uyanan tüm kasım annelerine selam olsun.

Uyuyamıyorum kızlar geceleri, kalkıp işe geliyorum hala uyanamadım. Arkadaşlara 2 kez tekrar ettiriyorum söylediklerini niye haftasonu değil ama niye

bilinçaltında sabah işe gideceğimiz varda ondan bende işe geldim dün gece 3 kere kalktım cuma akşamı uyuduğumda önemli bir şey olmadığı sürece asla kalkmıyorum

bilinçaltında sabah işe gideceğimiz varda ondan bende işe geldim dün gece 3 kere kalktım cuma akşamı uyuduğumda önemli bir şey olmadığı sürece asla kalkmıyorum
Yok canım ya haftasonu da aynıyım bide acelem var gibi erkenden kalkıyorum haftasonlarında. 10 a kadar uyumayı özledim ya canları sağolsun minnaklarımızın sağlıkla doğsunlar yeter

Yok canım ya haftasonu da aynıyım bide acelem var gibi erkenden kalkıyorum haftasonlarında. 10 a kadar uyumayı özledim ya canları sağolsun minnaklarımızın sağlıkla doğsunlar yeter
evet uzun bir süre uykular haram ama ben o kadar mutluyum ki kış bebesi olacakları için yazın sıcakta olmaz gibi

Kızlar demişti burda karnımız yok diye ama ben bu kadar yok olduğunu düşünmemiştim. Etraf hep yorum yapıyor zaten. İnan soru sorduğum bile yok. Çoklu ortamlarda çalışınca işte yorumlarından kurtulamıyosun

Bende haftasonları erkenden uyanıyorum sanki işe gideceğim. Güneş zaten benim odadan doğuyor gibi. Sırf bu yüzden simsiyah perde aldım bana mısın demiyor kışın güzeldi yaz geldikçe hem havanın sıcaklığı hem güneşin konumu erkenden uyanıyorum. Geceleri çok sık uyanıyorum ama gündüz dinç oluyorum yorgun olmuyorum

ben 75 kiloyla hamile kaldım doğuma kadar çok kilo almamdan tut yüzümdeki lekeye kadar yorum yaptılar gerçekten iflah olmazlar. Dün bir tane suratımda sivilce çıktı bana diyor ki senin kızın olacak çirkinleştin yüzünde sivilce çıkmış. Yani insanlar neden böyle hiç düşünmüyorlar hamile bu duygusal alınır mı takılır mı üzülür mü .

Papatyamelo rahatsızdın en son nasıl oldun canim hic yazmıyorsun belli oldu mu cinsiyet falan
Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım daha toparlanamadım acile gittim 3 serum takıldı, antibiyotik ilaçlar verildi,mide bulantılarım hastalıktan aşırı derece çoğaldı,sürekli kusma evresine geldim artık, cinsiyetide doktor bir tahmin yaptı ama net değil dedi 20. Haftada netleşir dedi

Çok geçmiş olsun.

Tahmin edebiliyorum benim de sürekli bi esneme halim var ve gözlerim yaşarıyor bana da oğlun olacak esniyorsun yorumu yapıldı zirvede bırakalım artık abla dedi. Kabul ettim oğlum olacak dedim. Daha cinsiyeti belli bile değil Ama abla beni ikna etti

Çok geçmiş olsun

Senin hep hastalıkla sıkıntıyla gectı insallah bian önce mutlu sağlıklı günlerine kavusursun canım

Öncelikle hayırlı olsun kizçen canım. Gebelikte riskler her zaman oluyor. Korkma hayırlısıyla hiçbir şey olmaz inşallah

Günaydınnnn, o zor uyananlardan biri de benim. Hamileliğin başında deliksiz uyuyordum ne güzeldi, dün gece en az 2 buçuk saat uyanık kaldım sabah 4ten sonra. İkiz doğum yapan arkadaşım sonlara doğru bunları da arıycan uyuduğuna şükret diyor bakalım, görücez.
Dün cinsiyetleri netleştirdik biz. Bir kız, bir erkekmiş ankete ekledim bile kendimi ama kızçeler önde gidiyor

Kızlar benimde oğlum oluyor

Her ikinize de hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlad olsunlar insallah

Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin kuzucuklarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…