- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
bilinçaltında sabah işe gideceğimiz varda ondanBenim gibi zor uyanan veya dinç uyanan tüm kasım annelerine selam olsun.
Uyuyamıyorum kızlar geceleri, kalkıp işe geliyorum hala uyanamadım. Arkadaşlara 2 kez tekrar ettiriyorum söylediklerininiye haftasonu değil ama niye
Yok canım ya haftasonu da aynıyım bide acelem var gibi erkenden kalkıyorum haftasonlarında. 10 a kadar uyumayı özledim yabilinçaltında sabah işe gideceğimiz varda ondanbende işe geldim dün gece 3 kere kalktım cuma akşamı uyuduğumda önemli bir şey olmadığı sürece asla kalkmıyorum
evet uzun bir süre uykular haramYok canım ya haftasonu da aynıyım bide acelem var gibi erkenden kalkıyorum haftasonlarında. 10 a kadar uyumayı özledim yacanları sağolsun minnaklarımızın sağlıkla doğsunlar yeter
Kızlar demişti burda karnımız yok diye ama ben bu kadar yok olduğunu düşünmemiştim. Etraf hep yorum yapıyor zaten. İnan soru sorduğum bile yok. Çoklu ortamlarda çalışınca işte yorumlarından kurtulamıyosunzaten şu etraftakilerin söyledikleri beni çıldırtıyor . Bence bu zamana kadar olan göbeklerimiz bebek değildi ayaktayken benimde dümdüz oturunca bebek varmış gibi oluyor bundan sonra büyür karnımız korkma bir şey yoktur innşallah <3
Bende haftasonları erkenden uyanıyorum sanki işe gideceğim. Güneş zaten benim odadan doğuyor gibi. Sırf bu yüzden simsiyah perde aldım bana mısın demiyorBenim gibi zor uyanan veya dinç uyanan tüm kasım annelerine selam olsun.
Uyuyamıyorum kızlar geceleri, kalkıp işe geliyorum hala uyanamadım. Arkadaşlara 2 kez tekrar ettiriyorum söylediklerininiye haftasonu değil ama niye
ben 75 kiloyla hamile kaldım doğuma kadar çok kilo almamdan tut yüzümdeki lekeye kadar yorum yaptılar gerçekten iflah olmazlar. Dün bir tane suratımda sivilce çıktı bana diyor ki senin kızın olacak çirkinleştin yüzünde sivilce çıkmış.Kızlar demişti burda karnımız yok diye ama ben bu kadar yok olduğunu düşünmemiştim. Etraf hep yorum yapıyor zaten. İnan soru sorduğum bile yok. Çoklu ortamlarda çalışınca işte yorumlarından kurtulamıyosun
Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım daha toparlanamadım acile gittim 3 serum takıldı, antibiyotik ilaçlar verildi,mide bulantılarım hastalıktan aşırı derece çoğaldı,sürekli kusma evresine geldim artık, cinsiyetide doktor bir tahmin yaptı ama net değil dedi 20. Haftada netleşir dediPapatyamelo rahatsızdın en son nasıl oldun canim hic yazmıyorsun belli oldu mu cinsiyet falan
Çok geçmiş olsun.Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım daha toparlanamadım acile gittim 3 serum takıldı, antibiyotik ilaçlar verildi,mide bulantılarım hastalıktan aşırı derece çoğaldı,sürekli kusma evresine geldim artık, cinsiyetide doktor bir tahmin yaptı ama net değil dedi 20. Haftada netleşir dedi
Teşekkür ederim ALLAH razı olsunÇok geçmiş olsun.
Tahmin edebiliyorum benim de sürekli bi esneme halim var ve gözlerim yaşarıyor bana da oğlun olacak esniyorsun yorumu yapıldıben 75 kiloyla hamile kaldım doğuma kadar çok kilo almamdan tut yüzümdeki lekeye kadar yorum yaptılar gerçekten iflah olmazlar. Dün bir tane suratımda sivilce çıktı bana diyor ki senin kızın olacak çirkinleştin yüzünde sivilce çıkmış.Yani insanlar neden böyle hiç düşünmüyorlar hamile bu duygusal alınır mı takılır mı üzülür mü .
Çok geçmiş olsunÜst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım daha toparlanamadım acile gittim 3 serum takıldı, antibiyotik ilaçlar verildi,mide bulantılarım hastalıktan aşırı derece çoğaldı,sürekli kusma evresine geldim artık, cinsiyetide doktor bir tahmin yaptı ama net değil dedi 20. Haftada netleşir dedi
Senin hep hastalıkla sıkıntıyla gectı insallah bian önce mutlu sağlıklı günlerine kavusursun canımÜst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım daha toparlanamadım acile gittim 3 serum takıldı, antibiyotik ilaçlar verildi,mide bulantılarım hastalıktan aşırı derece çoğaldı,sürekli kusma evresine geldim artık, cinsiyetide doktor bir tahmin yaptı ama net değil dedi 20. Haftada netleşir dedi
Öncelikle hayırlı olsun kizçen canım. Gebelikte riskler her zaman oluyor. Korkma hayırlısıyla hiçbir şey olmaz inşallahGunaydin,
Biz dün dr kontrolüne gittik bebek cok şükür iyi cinsiyetini ogrendik kizimiz olacakmış. Fakat Amniyotik bant sendromu varmis keseden geçen bir kayış var 2 kordon gibi gözüküyordünden beri kendime gelemedim cok üzüldük. Riskli gebelik bolumune Perinatolaga yonlendirdi dr.um cok sık karşılaştığım birşey değil dedi. Şimdi Koç üni. Hast. Gidiyoruz. Umarim guzel seyler duyarız saglikla kucağıma alirim. Araştırınca canim çok sıkıldı...
Benim gibi zor uyanan veya dinç uyanan tüm kasım annelerine selam olsun.
Kızlar benimde oğlum oluyor
Her ikinize de hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlad olsunlar insallahGünaydınnnn, o zor uyananlardan biri de benim. Hamileliğin başında deliksiz uyuyordum ne güzeldi, dün gece en az 2 buçuk saat uyanık kaldım sabah 4ten sonra. İkiz doğum yapan arkadaşım sonlara doğru bunları da arıycan uyuduğuna şükret diyor bakalım, görücez.
Dün cinsiyetleri netleştirdik biz. Bir kız, bir erkekmişankete ekledim bile kendimi ama kızçeler önde gidiyor
Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin kuzucuklarınızGünaydınnnn, o zor uyananlardan biri de benim. Hamileliğin başında deliksiz uyuyordum ne güzeldi, dün gece en az 2 buçuk saat uyanık kaldım sabah 4ten sonra. İkiz doğum yapan arkadaşım sonlara doğru bunları da arıycan uyuduğuna şükret diyor bakalım, görücez.
Dün cinsiyetleri netleştirdik biz. Bir kız, bir erkekmişankete ekledim bile kendimi ama kızçeler önde gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?