2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senin hep hastalıkla sıkıntıyla gectı insallah bian önce mutlu sağlıklı günlerine kavusursun canım
İnşALLAH canım o kadar çok istiyorum ki artık hamileliğin tadını çıkarmayı,her sabah çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum başım beynim patlıcak gibi sanki mide bulantısı kusmalar,hastalık,normal yaşantıma dönmek istiyorum artık

videodan çekilen fotolar o kadar yanıltıcı oluyor ki sürekli kıpırdadığı için ama bu görüntü prenses gibi diyor
İnşallah öyledir ya sanki üçüde oğlanmış gibime geliyor görümcemde kagıdı görünce öyle bi tepki verdi
Burda doktor durdu baya bi bişeye baktı kıpırdamıyodu canım

bir kereden birsey olmaz herhalde :) Dogumgununuz hem, simdiden kutlu olsun.

Geçmiş olsun kacinci haftadasin
Hayirlisiyla bu süreçleri geçirelim insallah bagisikligimiz dusuk haliyle

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun

Doktorum karina baski yapan pantolon-tayt vs istemiyorum kesinlikle dedi. Bol elbiseler giyinmemi onerdi, zaten bu sicaklarda yapacak baska birsey de yok. Ancak bacak aramin surtunme yaptigini hissediyorum. Asiri sicaklardan tayt giyemiyorum zaten. Ilk defa hamilelikte geldi basima. Daha evvel yabanci bir markada gormustum, bacaklara takilan jartiyer gibi ama corap kismi olmayan bantlar vardi. Bakmadigim eticaret sitesi kalmadi, bulamiyorum.
Sizin bildiginiz bir cozum, yada e-magaza var midir?

canım çok geçmiş olsun ,

Sabahlari düzlesiyor benimde gün içinde çıkıyor..boyle birsey icin endiseye kapilmayin hic ..asıl karin 5. Aydan sonra çıkıyor zaten birden büyüyor aniden..

Bende hic giymediğim kadar etek elbise giyiyorum ve 3 gündür bacak aralarında olan tahristen dolayi cok yürüyemiyorum..

Bende hic giymediğim kadar etek elbise giyiyorum ve 3 gündür bacak aralarında olan tahristen dolayi cok yürüyemiyorum..
cok rahatsiz bir his. Bugun indirek coombs testi vermeye gittim kan uyusmazligi icin. Yurumek istedim, felaket rahatsiz etti.
Uyluk banti diye de geciyor.

cok rahatsiz bir his. Bugun indirek coombs testi vermeye gittim kan uyusmazligi icin. Yurumek istedim, felaket rahatsiz etti.
Uyluk banti diye de geciyor.
Evet öyle sanirim cok yapacak birsey yok aksam krem surup uzanıyorum havalandirarak iyi geliyor ama uzun yürürsem sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…