Amin inşallah canımHer ikinize de hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlad olsunlar insallah
evet bahsetti 20. haftada gidiyoruz bize aşı yapıyorlar cocuk dogunca enfeksiyona karşı dırençli olsun dıyeBen daha hamile olduğumu bildirmedim gitmedim de
Amin inşallah canımMaşallah sağlıkla gelsin inşallah
evet bahsetti 20. haftada gidiyoruz bize aşı yapıyorlar cocuk dogunca enfeksiyona karşı dırençli olsun dıyeKızlar hiç sağlık ocağı arayıp tetonoz asisindan bahsetti mi
Teşekkür ederim ALLAH razı olsunÇok geçmiş olsun
İnşALLAH canım o kadar çok istiyorum ki artık hamileliğin tadını çıkarmayı,her sabah çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum başım beynim patlıcak gibi sanki mide bulantısı kusmalar,hastalık,normal yaşantıma dönmek istiyorum artıkSenin hep hastalıkla sıkıntıyla gectı insallah bian önce mutlu sağlıklı günlerine kavusursun canım
İnşallah öyledir ya sanki üçüde oğlanmış gibime geliyor görümcemde kagıdı görünce öyle bi tepki verdivideodan çekilen fotolar o kadar yanıltıcı oluyor ki sürekli kıpırdadığı içinama bu görüntü prenses gibi diyor
bir kereden birsey olmaz herhalde :) Dogumgununuz hem, simdiden kutlu olsun.Ben tatlı yersem evde kıyamet kopuyorAncak yakında doğum günüm var, evde pasta yapayım diyorum, içine ne koysam ne az zararlı olur diye düşünmekteyim. Çikolata çok mu zararlı olur, çikolatasız pasta da hayal edemiyorum
Geçmiş olsun kacinci haftadasinÜst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım daha toparlanamadım acile gittim 3 serum takıldı, antibiyotik ilaçlar verildi,mide bulantılarım hastalıktan aşırı derece çoğaldı,sürekli kusma evresine geldim artık, cinsiyetide doktor bir tahmin yaptı ama net değil dedi 20. Haftada netleşir dedi
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursunÜst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım daha toparlanamadım acile gittim 3 serum takıldı, antibiyotik ilaçlar verildi,mide bulantılarım hastalıktan aşırı derece çoğaldı,sürekli kusma evresine geldim artık, cinsiyetide doktor bir tahmin yaptı ama net değil dedi 20. Haftada netleşir dedi
16+1,teşekkür ederimGeçmiş olsun kacinci haftadasin
Hayirlisiyla bu süreçleri geçirelim insallah bagisikligimiz dusuk haliyle
Teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
öğrenince yaz çok merak ettimİnşallah öyledir ya sanki üçüde oğlanmış gibime geliyor görümcemde kagıdı görünce öyle bi tepki verdi
Burda doktor durdu baya bi bişeye baktı kıpırdamıyodu canım
evet benim sağlık ocağıda çağırdı 20 haftalıkkenevet bahsetti 20. haftada gidiyoruz bize aşı yapıyorlar cocuk dogunca enfeksiyona karşı dırençli olsun dıye
canım çok geçmiş olsun ,Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım daha toparlanamadım acile gittim 3 serum takıldı, antibiyotik ilaçlar verildi,mide bulantılarım hastalıktan aşırı derece çoğaldı,sürekli kusma evresine geldim artık, cinsiyetide doktor bir tahmin yaptı ama net değil dedi 20. Haftada netleşir dedi
Sabahlari düzlesiyor benimde gün içinde çıkıyor..boyle birsey icin endiseye kapilmayin hic ..asıl karin 5. Aydan sonra çıkıyor zaten birden büyüyor aniden..Kızlarrr günaydıınnn karnım yok ortadakarnım dümdüz olmuş daha düne kadar 6 aylık hamile gibiydim. Görenler sen çok şişeceksin diyordu şimdi yok olmuş kesinlikle gazım felan yoktu sindirim sistemim de çok iyi çalışır tuvalete çıkışımda düzenlidir. Ödemde atmadım
Bende hic giymediğim kadar etek elbise giyiyorum ve 3 gündür bacak aralarında olan tahristen dolayi cok yürüyemiyorum..Doktorum karina baski yapan pantolon-tayt vs istemiyorum kesinlikle dedi. Bol elbiseler giyinmemi onerdi, zaten bu sicaklarda yapacak baska birsey de yok. Ancak bacak aramin surtunme yaptigini hissediyorum. Asiri sicaklardan tayt giyemiyorum zaten. Ilk defa hamilelikte geldi basima. Daha evvel yabanci bir markada gormustum, bacaklara takilan jartiyer gibi ama corap kismi olmayan bantlar vardi. Bakmadigim eticaret sitesi kalmadi, bulamiyorum.
Sizin bildiginiz bir cozum, yada e-magaza var midir?
Bende hic giymediğim kadar etek elbise giyiyorum ve 3 gündür bacak aralarında olan tahristen dolayi cok yürüyemiyorum..
Evet öyle sanirim cok yapacak birsey yok aksam krem surup uzanıyorum havalandirarak iyi geliyor ama uzun yürürsem sıkıntıcok rahatsiz bir his. Bugun indirek coombs testi vermeye gittim kan uyusmazligi icin. Yurumek istedim, felaket rahatsiz etti.
Uyluk banti diye de geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?