Hamile pantolonlarının üstü zaten bez insanı sıkmıyor ki atlet giymis gibi oluyorsun doktor neden izin vermedi ki acaba anlayamadimTesekkur ederim. Pantolon malesef, belinde genis lastikte olsa doktor istemedi.Orme dikissiz taytlar giyiyordum altima inanilmaz genisleyebiliyorlar. Onlarda simdi sicaklarda asiri bunaltmaya basladi.
Pudralardan da uzak durmaya calisiyorum, cogu inanilmaz toksik, bebek pudrasi oldugunu iddia edenlerde bile.
ben de bunu düşünüyorum bu yaz nasıl geçecek diye 2-3 gündür sıcaklardan fenalaştım tansiyonum iniyor çıkıyor aşırı baş ağrısı vardı dün.. Allah yardım etsin bize bu yaz çok sıcak geçecek diyorlar bir deGüpegündüz kustum yine cok sicak oldu bunalim geldi ardından nefes alamadım ve sonuç
Niz bu sıcaklar da bu hamileligi nasil atlatacagiz
Vücut tepki veriyor zaten bunu fark ettim memelerimde hassasiyet ve dolgunduk var ama uçlarında büyüme oldu bende. Ama ilerleyen dönemler için bulan arkadaşlarım beni de etiketlerse sevinirim. Yüzü felan da takamıyorum. Ama söylediğin de iyi oldu teşekkür ederimKarna baski, goguslerde sert balenli sutyenler, parmaklarda yuzuk vs hepsine hayir dedi. 20. haftadan sonrada topuklu ayakkabi kesinlikle hayir dedi. Soylemeseydi bile bunaliyordum, giyememeye basladim zaten. Ozellikle sutyenlerde, hem gogus uclarini gostermeyen hem balensiz-pedsiz ve terletmez koton olan bulamadim. Bulan beni etiketlesin lutfen :)
Bilemiyorum, hersey genis ve salas olacak dedi. Karina, damarlara vs baski yapacak hicbirsey yok dedi.Hamile pantolonlarının üstü zaten bez insanı sıkmıyor ki atlet giymis gibi oluyorsun doktor neden izin vermedi ki acaba anlayamadim
Zaten insanı baslı basına bulantı ve kusma hastalıklı gibi yapıyor senin bide ek hastalıkların var rabbim kolaylık versin inşallah geçer biter cok geçmiş olsunİnşALLAH canım o kadar çok istiyorum ki artık hamileliğin tadını çıkarmayı,her sabah çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum başım beynim patlıcak gibi sanki mide bulantısı kusmalar,hastalık,normal yaşantıma dönmek istiyorum artık
Magnezyum eksikliğinden oluyo canım bebek cekiyo acısı 3 gün geçmez toz şaseler den kullandım doktoruna mutlaka söyleKızlar bu sabah sağ baldırıma bir kramp girdi acıyla kalktım yataktan. Kramplar için çok erken değil mi? Aranızda yaşayan var mı? Hala baldır kasım acıyor
bedenim kalmamis :) ama penti'de var. Ofise yakin magazasi var 2 tane. Is cikisi oralari gezeyim. cok tesekkurler.Yazdıklarının hiç birini ben istesemde giyemiyorum ikiz gebeliğim göbeğimde göğüslerimde baya baya büyüdü şimdidenbu sütyeni hamilelikten sonra almıştım yıkayıp yıkayıp bunu takıyorum fiyatı yarı fiyattaydı tabi Penti Koyu Gri Triangle Çıkarılabilir Pedli Cotton Sütyen Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ayy bulantısı olmayan bir kız anasıcanım bana doktor 11. haftada %70 kız dedi gram midem bulanmadı hala da bulanmıyor :) Eğer dr un dediği doğruysa 13 haziranda öğreneceğim cinsiyeti kesin olarak o zaman bu tezini çürütmüş olurum
vucutta estrojen artisindan da bas donmeleri yasayabilirmisiz. tabii bu sicaklar tuz biber olacak. temmuz ve agustos dusunemiyorum bile.ben de bunu düşünüyorum bu yaz nasıl geçecek diye 2-3 gündür sıcaklardan fenalaştım tansiyonum iniyor çıkıyor aşırı baş ağrısı vardı dün.. Allah yardım etsin bize bu yaz çok sıcak geçecek diyorlar bir de
benim kesinleşirse erkek olduğu İlker koymayı düşünüyorum ilk erkek çocuğu demek bizede uyuyor ama eşim gıcık oluyorum o isimdekilere diyorKızlar ben oğlumun ismini arel koymayı düşünüyorum nasıl güzel mi sizce anlamıda temiz, düsürt demek
İsim öneriniz varsa fikir olsun diye yazabilir misiniz
bende yiceğim canım çok istiyor bir kereden bir şey olcağını sanmıyorumkızlar ben bugün ciğer yedim ilk defa bi zararı olur mu ya bilemedim yiyen var mı hiç?
Benim ikiz kızlarım ama hiç bulantı yaşamadımAyy bulantısı olmayan bir kız anasıgerçekten var mıymış ya.Keske bende öyle olsaydım kimle konuşsam bulantısı çok ve kızı olacak olunca evet böyle bir tez oluştu neyse bakalım Sağlıkla gelsin kizcen genelde kız denilince kolay kolay erkeğe dönmüyor
Yok canım 20. Haftada netlik kazanıcakCanım bebişin cinsiyetini öğrendin mi ?
Benim oğlum olsaydı ege koyacaktıkKızlar ben oğlumun ismini arel koymayı düşünüyorum nasıl güzel mi sizce anlamıda temiz, düsürt demek
Canım benim de öyle bulantılarım olmadı ve kızım olacakAyy bulantısı olmayan bir kız anasıgerçekten var mıymış ya.Keske bende öyle olsaydım kimle konuşsam bulantısı çok ve kızı olacak olunca evet böyle bir tez oluştu neyse bakalım Sağlıkla gelsin kizcen genelde kız denilince kolay kolay erkeğe dönmüyor
tamam canım haber et mutlakaYok canım 20. Haftada netlik kazanıcak
çok güzelmiş arel, isim bulmak çok zormuş ya insan yakıştıramıyor beğenemiyorum ben de kızçem isimsiz kalacakKızlar ben oğlumun ismini arel koymayı düşünüyorum nasıl güzel mi sizce anlamıda temiz, düsürt demek
canım valla 3 adet hamile pantalonu aldım çok rahatlarBilemiyorum, hersey genis ve salas olacak dedi. Karina, damarlara vs baski yapacak hicbirsey yok dedi.
Aaaa kız mı bebeklerinizBenim ikiz kızlarım ama hiç bulantı yaşamadımhamilelikte hiç bir şey genellenmiyor bence ya
Ahahaha megersem gelenekleri sürdüren eksici ayseci ben misimmmmCanım benim de öyle bulantılarım olmadı ve kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?