ben arada yiyorum çok sevdiğim için. kaan kocatepe nin videosu vardı hatta ilk zamanlar bakmıştım arada yenebilir diyordu ama fazla olursa a vitamini ile ilgili bir soruna yol açabiliyormuşkızlar ben bugün ciğer yedim ilk defa bi zararı olur mu ya bilemedim yiyen var mı hiç?
Bende 0 bulantıAyy bulantısı olmayan bir kız anasıgerçekten var mıymış ya.Keske bende öyle olsaydım kimle konuşsam bulantısı çok ve kızı olacak olunca evet böyle bir tez oluştu neyse bakalım Sağlıkla gelsin kizcen genelde kız denilince kolay kolay erkeğe dönmüyor
Bir an önce biter inşallah bulantılar herkeste. Evet kızlarım geliyor inşallah hayırlısıylaAaaa kız mı bebeklerinizçok sevindim hamileliğinizin rahat geçmesine kaç ay oldu halen ekşi asermeleri halen bulantılar
Vücudumuz aynı anda belli miktarda minerali alabiliyor, kalanı idrarla atılıyor, vitaminde de durum böyle. Kalsiyum demire göre daha baskın sanırım o yüzden alabileceği miktarı alıyor kalanı atılıyor. Ben elevit ve gyno ferro kullanıyorum. Elevitte hem demir hem de kalsiyum var, seninki gibi ama ilacı tasarlayanlar eminim oranlarına dikkat etmiştir, çoğunu vücudumuz alıyordur endişelenme. Ancak gyno ferro sadece demir ve folik asit içeriyor, onu içerken süt, çay vs almıyorum, elevit ile de arasına en az 3 saat koyuyorum.Aaa çok ilginç bir bilgi yeni bir şey öğrendim teşekkür ederim, acaba neden farklı zamanlarda almak lazımmış? Bana doktorun verdiği ilaç sadece Kalsiyum+Demir içeren bir ilaç, sabah tok karnına iç dedi o kadar
Ciğerde çok fazla A vitamini olduğu için riskliymiş, tek bir seferden bir şey olmaz diye okumuştum, sık sık yemek zararlı. İçini ferah tut :)kızlar ben bugün ciğer yedim ilk defa bi zararı olur mu ya bilemedim yiyen var mı hiç?
Penti'de çok güzel pedi çıkan, hatta kopçasız sutyenler bile var. Bir de defactonun hamile giyimi de çok güzel, kıyafet bulamayanlara tavsiye ederim.Karna baski, goguslerde sert balenli sutyenler, parmaklarda yuzuk vs hepsine hayir dedi. 20. haftadan sonrada topuklu ayakkabi kesinlikle hayir dedi. Soylemeseydi bile bunaliyordum, giyememeye basladim zaten. Ozellikle sutyenlerde, hem gogus uclarini gostermeyen hem balensiz-pedsiz ve terletmez koton olan bulamadim. Bulan beni etiketlesin lutfen :)
Ben de aynı durumdayım bir köşede ben de önerileri bekleyeyim bariçok güzelmiş arel, isim bulmak çok zormuş ya insan yakıştıramıyor beğenemiyorum ben de kızçem isimsiz kalacak
arkadaşların önerileri olursa iyi olur faydalanırız
Benim 13. haftada bitti canım çok şükür şu bir haftadır çok rahatım umarım bidaha olmaz aslaa ama kızımda 22. haftada bitmişti hatırlamak bile istemiyorum doğuma kadar sürecek sanmıştımKızlar mide bulantısı devam ediyor mu sizde ben 15 .hafadym daha çok yoğun yaşıyorum bulantıları(
Sen bence hamileliğin diyetini en başlarda ödedin kuzum ya yatarak şuan daha rahat geçirmene çok sevindimBende 0 bulantıama kızım olacakmış değişmezse ben bütün tezleri çürüttüm
Tek tutan ekşi
Rabbim yardımcınız olsun inşallah yarın güzel haberlerle dönersin canımKızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Kuzum benim bu süreç hele de bizim gibi tüp anneleri için çok,çok zor biliyorsun ama lütfen kendini bırakma moral olarak..İnşallah detaylı baktıklarında herşey yolunda görünür de yanilmislardir.Dualarim seninle ve evlatlarına inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın onlarıKızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Allah inşallah gönlüne göre versin ben bir şey çıkacağını sanmıyorum sonuçta fetalinde %100 doğruluk payı yok inşallah ikiside sağlıklı doğacak <3Kızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
üzülme arkadaşım dedikleri gibi tanı testi değil fetal dna rabbim içerde bile herşeyi değiştirir bebeklerine sağlıkla kavuşursun inşallah..amniyosentez ben olsam yaptırırdım ona göre değerlendirisinizKızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Tuna çok hoşuma gidiyor. Görkem, Yekta, Göktan...Kızlar ben oğlumun ismini arel koymayı düşünüyorum nasıl güzel mi sizce anlamıda temiz, düsürt demek
İsim öneriniz varsa fikir olsun diye yazabilir misiniz
Bence güzel bir isimKızlar ben oğlumun ismini arel koymayı düşünüyorum nasıl güzel mi sizce anlamıda temiz, düsürt demek
İsim öneriniz varsa fikir olsun diye yazabilir misiniz
Amiiin inşallah çok teşekkür ederimRabbim yardımcınız olsun inşallah yarın güzel haberlerle dönersin canım
Off canım sorma sürekli bir endişe ve risk hali. İlk hamileliğim ne kadar rahatmış meğer. Yarın perinatolog detaylı inceleyecek tekrar, kendi doktorum da ultrason muayenesi yapacak. Ama her şey usg de iyi bile olsa amniyosentezi yaptırmamı tavsiye ettiler. Detayları yarın konuşczKuzum benim bu süreç hele de bizim gibi tüp anneleri için çok,çok zor biliyorsun ama lütfen kendini bırakma moral olarak..İnşallah detaylı baktıklarında herşey yolunda görünür de yanilmislardir.Dualarim seninle ve evlatlarına inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın onları
Amiiin canım inşallah yanılmıştır test. Sağlıkla kavuşurum bebeklerime ben deüzülme arkadaşım dedikleri gibi tanı testi değil fetal dna rabbim içerde bile herşeyi değiştirir bebeklerine sağlıkla kavuşursun inşallah..amniyosentez ben olsam yaptırırdım ona göre değerlendirisiniz
Evet tabii %100 değil sonuç, iyi ihtimali bulmak için dua ediyoruz sadeceAllah inşallah gönlüne göre versin ben bir şey çıkacağını sanmıyorum sonuçta fetalinde %100 doğruluk payı yok inşallah ikiside sağlıklı doğacak <3
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel haberler alırsınızKızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?