KesinlikleSen bence hamileliğin diyetini en başlarda ödedin kuzum ya yatarak şuan daha rahat geçirmene çok sevindimGerçekten dehşet bir eksi aşkı ekşi isteği bu nedir bu nedir
Çok sağolun inşallah öyle olurÇok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız
Amin gercekten zorAynen 4 . 5. 6. Aylar hep çok sıcağa denk geliyor vallahi eylül bile sıcak geçiyor..allah kolaylık versin hepimize
Benim de bas ağrısı tuttu ilacta alamıyoruzben de bunu düşünüyorum bu yaz nasıl geçecek diye 2-3 gündür sıcaklardan fenalaştım tansiyonum iniyor çıkıyor aşırı baş ağrısı vardı dün.. Allah yardım etsin bize bu yaz çok sıcak geçecek diyorlar bir de
Ya canım insallah guzel sonuclar alirsin hersey yoluna girerKızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Bendeck çok sevdim aklıma yakışıklı yiğit bir delikanlı geliyorHarika bir isim mirza
Ben herşeyi yiyorumAh be geçecek inşallah.Boyle diye diye yolu yariladik inşallah sonu güzel bitecek
İnşallahAh be geçecek inşallah.Boyle diye diye yolu yariladik inşallah sonu güzel bitecek
benim geçti canım şükür yok bendeKızlar mide bulantısı devam ediyor mu sizde ben 15 .hafadym daha çok yoğun yaşıyorum bulantıları(
Var mı hissettigin bişey ? Annemin tezi de kalcan göbeğinden evvel dolgunlastiysa kizBen herşeyi yiyorumtatlı,tuzlu, ekşi bi tek acılı şeyler mideme iyi gelmiyor o yüzden uzak duruyorum. Meyve çok canım çekiyor ne olduğu önemli değil sadece meyve olsun yeter. Of cinsiyet tahminimi sadece doktor yapabilir Günler geçmiyor
Benim ilk popom büyüdü pantolonlarım o yüzden olmadıVar mı hissettigin bişey ? Annemin tezi de kalcan göbeğinden evvel dolgunlastiysa kizgöbek evvel çıktıysa erkek tezi
Rabbim sağlık versin canım umarım herşey yolunda gider C.tesi gününe kadar inşallah gerek kalmaz gidince düzelmiş haberini alırsınKızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
Canım çok geçmiş olsun iyice dinlen en kısa zamanda geçip gitsin inşallahKızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
Öncelikle insallah sağlıklıdır birsey cıkmaz diyeyim ama fetal dna yaptırırken yüzde 99.9doğru diye insana vesvese verip yaptırsın diye cabalıyolar sonra cıkan sonuc kesin teshis değil mi diyolar o zaman neden fetal dna yaptırın diyolar madem 2 li 3 lü tarama gibi sonuclarıysa ben bu kadın dogumdan bi sey anlamadım insallah bebeğin sağlıklıdırKızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Birde ben 18+5 den selamKasım annelerinden cinsiyet öğrenemeyen bi ben varım herhalde
Cok gecmış olsun canım dinlen cok ayakta kalma insallah sürev ne olursa olsun kötü düşünme sağ salim evladına kavus insallahKızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
Çok teşekkür ederim bizim de dualarımız o yöndeÖncelikle insallah sağlıklıdır birsey cıkmaz diyeyim ama fetal dna yaptırırken yüzde 99.9doğru diye insana vesvese verip yaptırsın diye cabalıyolar sonra cıkan sonuc kesin teshis değil mi diyolar o zaman neden fetal dna yaptırın diyolar madem 2 li 3 lü tarama gibi sonuclarıysa ben bu kadın dogumdan bi sey anlamadım insallah bebeğin sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?