2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sen bence hamileliğin diyetini en başlarda ödedin kuzum ya yatarak şuan daha rahat geçirmene çok sevindim Gerçekten dehşet bir eksi aşkı ekşi isteği bu nedir bu nedir
Kesinlikle
Valla ben normalde ekşi asla yiyemem erik elma falan ağzıma süremem şimdi uyandığım gibi erik yemek istiyorum

S Sntr tatlı hala yiyemiyorum tek tedirgin tatlı fındık ezmesi şekerim düşüyor bazen bi sallıyor beni

Benim de bas ağrısı tuttu ilacta alamıyoruz

Ya canım insallah guzel sonuclar alirsin hersey yoluna girer
Dualarim seninle

Ah be geçecek inşallah.Boyle diye diye yolu yariladik inşallah sonu güzel bitecek
Ben herşeyi yiyorum tatlı,tuzlu, ekşi bi tek acılı şeyler mideme iyi gelmiyor o yüzden uzak duruyorum. Meyve çok canım çekiyor ne olduğu önemli değil sadece meyve olsun yeter. Of cinsiyet tahminimi sadece doktor yapabilir Günler geçmiyor

Var mı hissettigin bişey ? Annemin tezi de kalcan göbeğinden evvel dolgunlastiysa kiz göbek evvel çıktıysa erkek tezi

Var mı hissettigin bişey ? Annemin tezi de kalcan göbeğinden evvel dolgunlastiysa kiz göbek evvel çıktıysa erkek tezi
Benim ilk popom büyüdü pantolonlarım o yüzden olmadı hatta 3 kilo zayıfladım yine popom yayılmaya devam etti karnım çok güzel çıkmıştı bugün dümdüz bende hiçbir şey hissetmiyorum. Çünkü bana o kadar çok oğlun olacak dediler ki kabullendim artık. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin

Kızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
Rabbim sağlık versin canım umarım herşey yolunda gider C.tesi gününe kadar inşallah gerek kalmaz gidince düzelmiş haberini alırsın

Kızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
Canım çok geçmiş olsun iyice dinlen en kısa zamanda geçip gitsin inşallah

Öncelikle insallah sağlıklıdır birsey cıkmaz diyeyim ama fetal dna yaptırırken yüzde 99.9doğru diye insana vesvese verip yaptırsın diye cabalıyolar sonra cıkan sonuc kesin teshis değil mi diyolar o zaman neden fetal dna yaptırın diyolar madem 2 li 3 lü tarama gibi sonuclarıysa ben bu kadın dogumdan bi sey anlamadım insallah bebeğin sağlıklıdır

Kasım annelerinden cinsiyet öğrenemeyen bi ben varım herhalde
Birde ben 18+5 den selam
Cok gecmış olsun canım dinlen cok ayakta kalma insallah sürev ne olursa olsun kötü düşünme sağ salim evladına kavus insallah

Çok teşekkür ederim bizim de dualarımız o yöndeYaptırırken de perinatolog amniyosentez dışındaki tüm testlerin tanı değil sadece tarama olduğunu ve hiçbir zaman %100 sonuç vermeyeceğini anlatmıştı. %100 sonuç istiyorsanız amniyosentez yaptırın demiştiŞimdi tek kaygımız olası bir risk faktöründe gelişimsel bir sıkıntıda diğer bebeğe zarar verip vermeyeceği. Kafada deli sorular hepsinin cevabımı yarın alıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…