2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Birde ben 18+5 den selam

Cok gecmış olsun canım dinlen cok ayakta kalma insallah sürev ne olursa olsun kötü düşünme sağ salim evladına kavus insallah
Benim de birinin cinsiyeti netti diğeri daha kesinleşmemişti. Yarın öğrencektik normalde ama test sonucundan sonra hiçbir şeyin önemi kalmadı benim için Sadece sağlıklı olmaları için dua ediyorum, oysa çok heyecanlıydım yarın için

Benim gittiğim prof yüzde 99.9 yaptırırsan için rahat eder seklinde bana baskı kurdu da canım ondan dedim sanki net gibi o zaman neden ısrar ediyolar para için anlamak güç insallah saglıklıdır bebegin süreci kolayca atlatırsın rabbim yardımcın olsun

kızlar çok kötüyüm soğuk su içmekten boğazlarım şişti yutkunamıyorum zaten sinüzitten dolayı burnumda tıkalı nefes alamıyorum resmen doğal yollarla nasıl iyileşirim

Aa çok şaşırtıcı gerçekten ama inşallah amniyosentezde her şey normal çıkar içiniz ferahlamış bir şekilde geçirirsiniz geri kalan süreci,fetal DNA da ikili taramadan çok farklı değil ya tanı değil tarama testi hepsi, doktorum risk yok çıkıyorsa yoktur ama riskli çıkan durumların gerçeklik payı daha düşük demişti. insan tabi ki şok geçirir böyle bir durumda ama pozitif kalmakta fayda var yine de, dualarım sizinle

Bana da iki kişi hariç erkek dediler ama kız çıktı ya bu insanlar cidden çok garip yorum yapıyorlar ya yapmak zorunda mı hissediyorlar acaba kendilerini bilemiyorum inşallah kalbinden geçen cinsiyet olur

benim anlamadığım ikiz gebelikte fetal dna önerilmiyor zaten.

Allah yar ve yardımcın olsun bu süreçten geçen biriyim seni çok iyi anlıyorum.

Kızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
Çok geçmiş olsun rutin kontrolde mi ortaya çıktı ? İnşallah olması gerektiği gibi olur da gerek kalmaz kalsa da bildiğim kadarıyla serklaj çok işe yarıyor, Allah şifa versin inşallah

Canım içini ferah tut ,Rabbimden başka kimse bilemez. umarım sağlıkla alırsın kucağına bebişlerini. Yarın haber et mutlaka

Aynen insallah bebeginiz sagliklidir sonuclar tertemiz cikar ..yanliz Bende şaşırdım suan bir ton da para ödeniyor kesin sonuç almak için yapılmıyormu bu fetal dna ..demek çok garantili bir test degil

En kesini emniyosentez derler hep zaten. Bu kan testleri tarama yalnızca. Canını sıkma, inşallah amniyosentezde de güzel sonuç gelecektir. Kesinleştirmiş olursun.

Kızlar sabah biraz boğazım ağrıyordu şimdi daha çok ağrımaya başladı sesim de kısıldı düştü konuşamıyorum niye böyle oldu şimdi ne yapsam evde geçse

Tesekkur ederim. M mabel63 arkadas da Penti tavsiye etti. Mutlaka bakacagim Pentiye. Arka kopcalarin olmamasi esnek olmasi cok iyi olur.

İlker ismide güzel canım benim ikinci oglum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…