Benim de birinin cinsiyeti netti diğeri daha kesinleşmemişti. Yarın öğrencektik normalde ama test sonucundan sonra hiçbir şeyin önemi kalmadı benim içinBirde ben 18+5 den selam
Cok gecmış olsun canım dinlen cok ayakta kalma insallah sürev ne olursa olsun kötü düşünme sağ salim evladına kavus insallah
%100 bende öğrenemedim geçen hafta kızdı bu hafta erkekKasım annelerinden cinsiyet öğrenemeyen bi ben varım herhalde
Benim gittiğim prof yüzde 99.9 yaptırırsan için rahat eder seklinde bana baskı kurdu da canım ondan dedim sanki net gibi o zaman neden ısrar ediyolar para için anlamak güç insallah saglıklıdır bebeginÇok teşekkür ederim bizim de dualarımız o yöndeYaptırırken de perinatolog amniyosentez dışındaki tüm testlerin tanı değil sadece tarama olduğunu ve hiçbir zaman %100 sonuç vermeyeceğini anlatmıştı. %100 sonuç istiyorsanız amniyosentez yaptırın demişti Şimdi tek kaygımız olası bir risk faktöründe gelişimsel bir sıkıntıda diğer bebeğe zarar verip vermeyeceği. Kafada deli sorular hepsinin cevabımı yarın alıcaz artık
Aa çok şaşırtıcı gerçekten ama inşallah amniyosentezde her şey normal çıkar içiniz ferahlamış bir şekilde geçirirsiniz geri kalan süreci,fetal DNA da ikili taramadan çok farklı değil ya tanı değil tarama testi hepsi, doktorum risk yok çıkıyorsa yoktur ama riskli çıkan durumların gerçeklik payı daha düşük demişti. insan tabi ki şok geçirir böyle bir durumda ama pozitif kalmakta fayda var yine de, dualarım sizinleKızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
buna ne sebep oluyormuş peki çok geçmiş olsunKızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
çokkk geçmiş olsun inşallah hemencecik bebişte sende toparlanırsın <3Kızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
Bana da iki kişi hariç erkek dediler ama kız çıktı ya bu insanlar cidden çok garip yorum yapıyorlar ya yapmak zorunda mı hissediyorlar acaba kendilerini bilemiyorumBenim ilk popom büyüdü pantolonlarım o yüzden olmadıhatta 3 kilo zayıfladım yine popom yayılmaya devam etti karnım çok güzel çıkmıştı bugün dümdüz bende hiçbir şey hissetmiyorum. Çünkü bana o kadar çok oğlun olacak dediler ki kabullendim artık. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin
benim anlamadığım ikiz gebelikte fetal dna önerilmiyor zaten.Kızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Çok geçmiş olsun rutin kontrolde mi ortaya çıktı ? İnşallah olması gerektiği gibi olur da gerek kalmaz kalsa da bildiğim kadarıyla serklaj çok işe yarıyor, Allah şifa versin inşallahKızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
Canım içini ferah tut ,Rabbimden başka kimse bilemez. umarım sağlıkla alırsın kucağına bebişlerini.Kızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Aynen insallah bebeginiz sagliklidir sonuclar tertemiz cikar ..yanliz Bende şaşırdım suan bir ton da para ödeniyor kesin sonuç almak için yapılmıyormu bu fetal dna ..demek çok garantili bir test degilÖncelikle insallah sağlıklıdır birsey cıkmaz diyeyim ama fetal dna yaptırırken yüzde 99.9doğru diye insana vesvese verip yaptırsın diye cabalıyolar sonra cıkan sonuc kesin teshis değil mi diyolar o zaman neden fetal dna yaptırın diyolar madem 2 li 3 lü tarama gibi sonuclarıysa ben bu kadın dogumdan bi sey anlamadım insallah bebeğin sağlıklıdır
Ben de varımmmKasım annelerinden cinsiyet öğrenemeyen bi ben varım herhalde
Benim 16 gittikten sonra rahatladı. 15’te vardı benim de. Bittikten sonrası huzur. Umarım tez zamanda düzelirKızlar mide bulantısı devam ediyor mu sizde ben 15 .hafadym daha çok yoğun yaşıyorum bulantıları(
En kesini emniyosentez derler hep zaten. Bu kan testleri tarama yalnızca. Canını sıkma, inşallah amniyosentezde de güzel sonuç gelecektir. Kesinleştirmiş olursun.Kızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Bi sebebi yokbuna ne sebep oluyormuş peki çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun rutin kontrolde mi ortaya çıktı ? İnşallah olması gerektiği gibi olur da gerek kalmaz kalsa da bildiğim kadarıyla serklaj çok işe yarıyor, Allah şifa versin inşallah
Parol alıyorum ben mecburen. Aslında onu da almak istemiyorum ama bazen ağrı geçmek bilmiyor.Benim de bas ağrısı tuttu ilacta alamıyoruz
Tesekkur ederim. M mabel63 arkadas da Penti tavsiye etti. Mutlaka bakacagim Pentiye. Arka kopcalarin olmamasi esnek olmasi cok iyi olur.Vücudumuz aynı anda belli miktarda minerali alabiliyor, kalanı idrarla atılıyor, vitaminde de durum böyle. Kalsiyum demire göre daha baskın sanırım o yüzden alabileceği miktarı alıyor kalanı atılıyor. Ben elevit ve gyno ferro kullanıyorum. Elevitte hem demir hem de kalsiyum var, seninki gibi ama ilacı tasarlayanlar eminim oranlarına dikkat etmiştir, çoğunu vücudumuz alıyordur endişelenme. Ancak gyno ferro sadece demir ve folik asit içeriyor, onu içerken süt, çay vs almıyorum, elevit ile de arasına en az 3 saat koyuyorum.
Ciğerde çok fazla A vitamini olduğu için riskliymiş, tek bir seferden bir şey olmaz diye okumuştum, sık sık yemek zararlı. İçini ferah tut :)
Penti'de çok güzel pedi çıkan, hatta kopçasız sutyenler bile var. Bir de defactonun hamile giyimi de çok güzel, kıyafet bulamayanlara tavsiye ederim.
İlker ismide güzel canım benim ikinci oglum olacakbenim kesinleşirse erkek olduğu İlker koymayı düşünüyorum ilk erkek çocuğu demek bizede uyuyor ama eşim gıcık oluyorum o isimdekilere diyorArel güzel sadece İstanbul da bir üniversite var benim o geliyor aklıma yazılışı ve söylemesi güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?