Benimde kızım olsaydi ismi hazırdı masal koyacaktimBenim oğlum olsaydı ege koyacaktık
Benimde Arel ismi hoşuma gitti bende kızım olsaydi Asel ile masal arasında kalmıştım oğlum masal istiyordu kardeşinin adını ama kısmet sağlıkla gelsin bebislerimizçok güzelmiş arel, isim bulmak çok zormuş ya insan yakıştıramıyor beğenemiyorum ben de kızçem isimsiz kalacak
arkadaşların önerileri olursa iyi olur faydalanırız
doktorunuz hakli, amniyosentez en dogru teshisi verecektir. Boyle strese girip de, amniyo sonucu iyi haberler alanlari cok okuyoruz forumda. yurekten dilerim tez vakitte guzel haberlerinizi alirsiniz.Kızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Ayy ben yarına özel hastaneden randevu aldım bakalım gösterecek miBen de varımmm
Mirza da güzel isim canımBence güzel bir isimbende Mirza koymayı düşünüyorum yanına güzel bir isim arıyorum
Burada bu süreci birlikte geçirirken hep güzel haberler almak istiyorum. Çünkü hepimiz ne umutla bekliyoruz anlayabiliyoruz. allah hiçbirimize kötü bir şey yaşatmasın bu süreçte. Umarım bebekleriniz sağlıklıdır bu stres kötü bir anı olarak kalır. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar fetal dna sonucum çıkmış perinatoloji uzmanı aradı maalesef ultrasonun tersine şaşırtıcı hiç beklemediğimiz bir sonuç geldi dediBebeklerden birinde down sendromu riski yüksek çıkmış. Kendi doktorumla beraber sabah toplanıp değerlendirmişler amniyosentez öneriyor ikisi de . Ama tekrar ultrasonda detaylı inceleme de yapmak istiyorum dedi. Yarın randevum vardı zaten saatini öne çektiler 2 doktor da muayene edicek. Doğruluk oranı %70 ama kesinliği amniyosentezle ispatlanır bunu bir teşhis gibi algılama dedi. Testi iyi çıkan birinin de garantisi yok bebek sağlıklı diye, senin de sağlıksız diye garanti değil dedi. Ama çok kötü oldum ihtimali bile yetti Sanıyorum yaptırcaz amniyosentezi, dua edin bizim için
Sanırım bişey demek zorundalar ya karnımı ellemeye çalışıyor orası çok ayrı bi gıcık olduğum durum ya da yorum yapıyorlar yok cildin şöyle yürüyüşün böyle esniyorsun karnın şöyle felan filanBana da iki kişi hariç erkek dediler ama kız çıktı ya bu insanlar cidden çok garip yorum yapıyorlar ya yapmak zorunda mı hissediyorlar acaba kendilerini bilemiyoruminşallah kalbinden geçen cinsiyet olur
İkiz gebelikte ikili tarama önerilmiyor onun yerine fetal dnaya yönlendiriyor doktorlar. Siz de mi amniyosentez yaptırdınızbenim anlamadığım ikiz gebelikte fetal dna önerilmiyor zaten.
Allah yar ve yardımcın olsun bu süreçten geçen biriyim seni çok iyi anlıyorum.
Evet amniyosentez dışındakilerde bi kesinlik yok maalesefAynen insallah bebeginiz sagliklidir sonuclar tertemiz cikar ..yanliz Bende şaşırdım suan bir ton da para ödeniyor kesin sonuç almak için yapılmıyormu bu fetal dna ..demek çok garantili bir test degil
Çok teşekkür ederim inşallah sonuç güzel gelir ve rahat bir nefes alırızEn kesini emniyosentez derler hep zaten. Bu kan testleri tarama yalnızca. Canını sıkma, inşallah amniyosentezde de güzel sonuç gelecektir. Kesinleştirmiş olursun.
haber et canım mutlaka , ayyy ne heyecanlıAyy ben yarına özel hastaneden randevu aldım bakalım gösterecek mi
Gerçekten doktorlar olmuş artık pazarlama uzmanı.Madem fetal DNA istenilen sonucu vermeyecek o halde neden amniyosentezden evvel bir korku saliyorlar anlamıyorum...2li taramadan sonra tüp bebeğim diye bana da ısrar ederek yaptirttilar.yuzde 99.9 sonuç garantili diyerek üstelik.Simdi okudukça anlıyorum ki cebimize ellerini sokmak dışında birşey yapmamislar..İnşallah tamamen Fetal DNA nin hatasıdır da bu durumu bir an evvel atlatırsın kuzumİkiz gebelikte ikili tarama önerilmiyor onun yerine fetal dnaya yönlendiriyor doktorlar. Siz de mi amniyosentez yaptırdınız
Evet amniyosentez dışındakilerde bi kesinlik yok maalesef
Çok teşekkür ederim inşallah sonuç güzel gelir ve rahat bir nefes alırız
Tabi ki önce saglık rabbim nasip etti ya kız erkek ne fark ederBenim de birinin cinsiyeti netti diğeri daha kesinleşmemişti. Yarın öğrencektik normalde ama test sonucundan sonra hiçbir şeyin önemi kalmadı benim içinSadece sağlıklı olmaları için dua ediyorum, oysa çok heyecanlıydım yarın için
Ederim inşallah tabi gösterirsehaber et canım mutlaka , ayyy ne heyecanlı
Benim bebiş de değil canım benim temiz geldi ikili taramam falan da ona ragmen yaptır yaptır diyip durdu doktor megerse dpktor adı verip yapıldığı için komısyon alıyorlarmış doktorlar o ısrar bence para için baska bi açıklaması olamaz bide kesin sonuc kan dan bebegin dna sını cıkarıp bakıyorlar yüzde 99.9 diyo demekki bısey olsa yine her türlü amniyosentez diyecekler kadın dogum da artık para işi benceAynen insallah bebeginiz sagliklidir sonuclar tertemiz cikar ..yanliz Bende şaşırdım suan bir ton da para ödeniyor kesin sonuç almak için yapılmıyormu bu fetal dna ..demek çok garantili bir test degil
Bu çok zararlı enfeksiyon kapabilirsiniz,idrar yaparken değil de gün içinde otururken iş yaparken falan yapabilirsin güçlendiriyo pelvik taban kaslarını :)Kızlar ya İdrar yaparken idarı bi sıkıp bi bırakmak pelvik kaslarını çalıştırı mı? Yani doğuma faydası olur mu? Bilginiz Var mı
Ben fizyoterapistim, çalıştırır ama şöyle de yapabilirsiniz bir musluk akıyor gibi düşünüp onun şiddetini ve akma süresini sürekli değiştirin. Bir de sanırım gebelikte bu kasları gevşetebilmek daha önemli doğum içinKızlar ya İdrar yaparken idarı bi sıkıp bi bırakmak pelvik kaslarını çalıştırı mı? Yani doğuma faydası olur mu? Bilginiz Var mı
Gerçekten çok mu zararlıBu çok zararlı enfeksiyon kapabilirsiniz,idrar yaparken değil de gün içinde otururken iş yaparken falan yapabilirsin güçlendiriyo pelvik taban kaslarını :)
Evet bende doğuma yardımı olur belki diye düşünmüştüm ,genelde idrar yaparken yapıyorum bunu,otururken yapmak hiç aklıma gelmemişti.Ben fizyoterapistim, çalıştırır ama şöyle de yapabilirsiniz bir musluk akıyor gibi düşünüp onun şiddetini ve akma süresini sürekli değiştirin. Bir de sanırım gebelikte bu kasları gevşetebilmek daha önemli doğum için
Cvs amniyosentez sonuçta bir müdahale ve düşük de olsa riski olduğu için önce fetal dna yapılıyor. Fetal dna nin doğruluğu oldukça yüksek. Benim kaybettiğim bebeğimi genetiğe yollamıştık sonuç 46 xx çıktı yani bebeğin değil benim kromozomumu incelemişler aslında.. ama kan alıp fetal dna da yapılmıştı orada trizomi 22 çıktı 1 kromozomu fazla. Dr eğer kanda bakmamış olsak bebek sağlıklı der geçerdik hata yapmış olurduk demişti.Öncelikle insallah sağlıklıdır birsey cıkmaz diyeyim ama fetal dna yaptırırken yüzde 99.9doğru diye insana vesvese verip yaptırsın diye cabalıyolar sonra cıkan sonuc kesin teshis değil mi diyolar o zaman neden fetal dna yaptırın diyolar madem 2 li 3 lü tarama gibi sonuclarıysa ben bu kadın dogumdan bi sey anlamadım insallah bebeğin sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?