2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben önce bu sekil oldugunu bilmiyodum canım hatta sana da yaptır demistim en mantıklısını düsünmüssün hatta buhun onları yazarken sen aklıma geldin

İnsallah hiç bısey cıkmaz ve kolayca atlatırsın sürecini seni anlıyorum canım sitres sıkıntı iyi olmaya calıs rabbim gönlüne ferahlık versin insallah güzel haberlerini duyarım burdan duacınım

Cok sagol canim,insallah bakalim...ama bu bekleyis var ya..o kadar zorkii..Allah hamileliginde hayirlisini nasip etsin,agiz tadiyla yasatsin isteyene...

Benim de 14. Haftada doktor kıza benziyor dedi ama kesin demedi yine de herkes de benziyor mu diyor yoksa kesin cinsiyet söyleniyor mu acaba
Bana da 12. Haftada erkek gibi ama gene de erken dedi. Ben de bekliyorum önümüzdeki haftayı. Kontrole gideceğim. İnşallah netleşir.

Kızlar bazı arkadaşların sorunları var. Mesajların hepsine yetişemiyorum. Bir an önce netleşir ve güzel, sağlıklı haberler alırsınız inşallah. Dualarım sizlerle. Hepimizin derdi başka tabi. Ben sabah tartıya çıktım ve altı kilo almışım iki ayda. Beni çok tedirgin etti bu durum. Çok dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arada kacamaklarim oluyor. Ama genelde hamur işi, kızartma, abur cubur hayatımda yok. Acaba ödem mi diyorum. Ayaklarım çok şiş. Ayakkabılar zorla oluyor. Ne yapsam bir diyeyisyene mi gitsem? Var mı benzer sorunu olan?

İlk gebeliğimde migren ve baş ağrısı kabusum olmuştu hemen her gün acilde geçirdim. Ama sonra gebelikte de uygulanan tedaviler olduğunu öğrendim. İyi bir nöroloji dr una görünün bence. İnşallah şifa olur

Bende tam 6 kilo aldim bu zamana kadar ama 43 kiloyla hamile kalmıştım

Bende tam 6 kilo aldim bu zamana kadar ama 43 kiloyla hamile kalmıştım
Zayıf hamile kalınca normal oluyor bildiğim kadarıyla. Ben 58le hamile kaldım. Sabah 64ü görünce canım sıkıldı. Çok yediğimi düşünmüyorum. Normal besleniyorum.

Zayıf hamile kalınca normal oluyor bildiğim kadarıyla. Ben 58le hamile kaldım. Sabah 64ü görünce canım sıkıldı. Çok yediğimi düşünmüyorum. Normal besleniyorum.
Bir doktorumuz a danışın önce bakalim o ne diyecek normalde olabilir herkesin kilo alımı farklı oluyor

ben yaptım düşük 11 haftalıkken hemde

Sizin durumumuz ne oldu.Benim de hematomla rahim agzina baskı yaptı ağrı ve kanama ile bebegimi düşürdum

Cok sagol canim,insallah bakalim...ama bu bekleyis var ya..o kadar zorkii..Allah hamileliginde hayirlisini nasip etsin,agiz tadiyla yasatsin isteyene...
Insallah bu günleri unutturacak günlerin olur.. gecer hepsi ve sağlıkla kavuşursun .. bazen planladığımız gibi olmuyor malesef .. baska doktora da görüdun mu yapacak başka birsey yok mu

benim ense kalınlığı çıkmıştı.
fetal dna yaptırmıştım amniyosenteze cesaret edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…