- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Ben önce bu sekil oldugunu bilmiyodum canım hatta sana da yaptır demistim en mantıklısını düsünmüssün hatta buhun onları yazarken sen aklıma geldinBanada surekli fetal dna dendi..ama ben istemedim.madem sonuc tekrar riskli cikarsa amniyosentez yapilicak,neden sureyi uzatip bu stresi yasiyim kii??paradan gectim beklemesi sonucu vs...o kadar zor kii...16.haftamda hemen amniyosentez olsun yeterli benim icin diye konustum..doktorda hak verdi onayladi..simdi 10gn sonrayi bekliyorum..ilk hamileligim o kadar keyifliydiki su an karnimdaki bebege uzuluyorum stresten kendi kendimi tukettim artik..
İnsallah hiç bısey cıkmaz ve kolayca atlatırsın sürecini seni anlıyorum canım sitres sıkıntı iyi olmaya calıs rabbim gönlüne ferahlık versinBanada surekli fetal dna dendi..ama ben istemedim.madem sonuc tekrar riskli cikarsa amniyosentez yapilicak,neden sureyi uzatip bu stresi yasiyim kii??paradan gectim beklemesi sonucu vs...o kadar zor kii...16.haftamda hemen amniyosentez olsun yeterli benim icin diye konustum..doktorda hak verdi onayladi..simdi 10gn sonrayi bekliyorum..ilk hamileligim o kadar keyifliydiki su an karnimdaki bebege uzuluyorum stresten kendi kendimi tukettim artik..
Cok sagol canim,insallah bakalim...ama bu bekleyis var ya..o kadar zorkii..Allah hamileliginde hayirlisini nasip etsin,agiz tadiyla yasatsin isteyene...İnsallah hiç bısey cıkmaz ve kolayca atlatırsın sürecini seni anlıyorum canım sitres sıkıntı iyi olmaya calıs rabbim gönlüne ferahlık versininsallah güzel haberlerini duyarım burdan duacınım
Benim de 14. Haftada doktor kıza benziyor dedi ama kesin demedi yine de herkes de benziyor mu diyor yoksa kesin cinsiyet söyleniyor mu acabaKasım annelerinden cinsiyet öğrenemeyen bi ben varım herhalde
Bana da 12. Haftada erkek gibi ama gene de erken dedi. Ben de bekliyorum önümüzdeki haftayı. Kontrole gideceğim. İnşallah netleşir.Benim de 14. Haftada doktor kıza benziyor dedi ama kesin demedi yine de herkes de benziyor mu diyor yoksa kesin cinsiyet söyleniyor mu acaba
İlk gebeliğimde migren ve baş ağrısı kabusum olmuştuİnşALLAH canım o kadar çok istiyorum ki artık hamileliğin tadını çıkarmayı,her sabah çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum başım beynim patlıcak gibi sanki mide bulantısı kusmalar,hastalık,normal yaşantıma dönmek istiyorum artık
Amin canım insallah güzel mutlu haberler vereceksinCok sagol canim,insallah bakalim...ama bu bekleyis var ya..o kadar zorkii..Allah hamileliginde hayirlisini nasip etsin,agiz tadiyla yasatsin isteyene...
Bende tam 6 kilo aldim bu zamana kadar ama 43 kiloyla hamile kalmıştımKızlar bazı arkadaşların sorunları var. Mesajların hepsine yetişemiyorum. Bir an önce netleşir ve güzel, sağlıklı haberler alırsınız inşallah. Dualarım sizlerle. Hepimizin derdi başka tabi. Ben sabah tartıya çıktım ve altı kilo almışım iki ayda. Beni çok tedirgin etti bu durum. Çok dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arada kacamaklarim oluyor. Ama genelde hamur işi, kızartma, abur cubur hayatımda yok. Acaba ödem mi diyorum. Ayaklarım çok şiş. Ayakkabılar zorla oluyor. Ne yapsam bir diyeyisyene mi gitsem? Var mı benzer sorunu olan?
Seni o kadar iyi anlıyorum kiCok sagol canim,insallah bakalim...ama bu bekleyis var ya..o kadar zorkii..Allah hamileliginde hayirlisini nasip etsin,agiz tadiyla yasatsin isteyene...
Zayıf hamile kalınca normal oluyor bildiğim kadarıyla. Ben 58le hamile kaldım. Sabah 64ü görünce canım sıkıldı. Çok yediğimi düşünmüyorum. Normal besleniyorum.Bende tam 6 kilo aldim bu zamana kadar ama 43 kiloyla hamile kalmıştım
Bir doktorumuz a danışın önce bakalim o ne diyecek normalde olabilir herkesin kilo alımı farklı oluyorZayıf hamile kalınca normal oluyor bildiğim kadarıyla. Ben 58le hamile kaldım. Sabah 64ü görünce canım sıkıldı. Çok yediğimi düşünmüyorum. Normal besleniyorum.
Canım normal besleniyorsan acaba troidlerinde Bi sıkıntı olabilir mi gebelikte dengeler değişebiliyorZayıf hamile kalınca normal oluyor bildiğim kadarıyla. Ben 58le hamile kaldım. Sabah 64ü görünce canım sıkıldı. Çok yediğimi düşünmüyorum. Normal besleniyorum.
ben yaptım düşük 11 haftalıkken hemdeÖlçümlere takılıp hiç moralinizi bozmayın net olmuyor 2 dk sonra ölçünce bile daha farklı çıkıyor benim iki doktor da farklı farklı ölçüyorlar ama bu şekilde sağlıklı doğum yapan da çok fazla insan var hatta perinatolog bana hematomdan dolayı düşük olmaz demişti
Sizin durumumuz ne oldu.Benim de hematomla rahim agzina baskı yaptı ağrı ve kanama ile bebegimi düşürdumİnşallah benim doktorumda öyle diyor ama kapanacağı yerde benimki milim milim büyüyor hatta ilk gördüğümüzde baya küçüktü. Kese büyüdükçe de kanama alanına yaklaştı önceden keseden uzakta bir yerdeydi. Yatıp dinleniyorum ilaçları alıyorum ama geçmiyor doktor da bekleyeceğiz sadece diyor.
Insallah bu günleri unutturacak günlerin olur.. gecer hepsi ve sağlıkla kavuşursun .. bazen planladığımız gibi olmuyor malesef .. baska doktora da görüdun mu yapacak başka birsey yok muCok sagol canim,insallah bakalim...ama bu bekleyis var ya..o kadar zorkii..Allah hamileliginde hayirlisini nasip etsin,agiz tadiyla yasatsin isteyene...
benim ense kalınlığı çıkmıştı.İkiz gebelikte ikili tarama önerilmiyor onun yerine fetal dnaya yönlendiriyor doktorlar. Siz de mi amniyosentez yaptırdınız
Evet amniyosentez dışındakilerde bi kesinlik yok maalesef
Çok teşekkür ederim inşallah sonuç güzel gelir ve rahat bir nefes alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?