canm ne kadara aldın? Normal reflü yatağından ne farkı var ayrıca onun?Kızlar günaydınn, ben indirimdeyken yataş juno aldım; kullanan memnun kalan alacak olan var mıdır?
Evet kendi yapiyormus..hayirlisi olsun hakkinizda sizindeAmniyosentezi kendi doktorunuz mu yapacak? Bugün gidiyorum bakalım detayları öğrenicem
Ya bende öyle almazsam anca olurdu birde üstüne alinca amanin kac kilo da bitiririm tahmin edwmiyorumbana her gittiğimde kilo almadan gel diyornapiyim aç mı kalayım anlamadım ki 1,5 kilo almışım şuanda iyi gidiyorum ama zaten tombiğim alsamasam daha iyi
Ayy hadi insallah bence de görelim bilelim ona göre sevelim biciriklari..Ben de 8 Haziran için randevu aldım ayrıntılı ultrason için artık görürüm diye düşünüyorum yeter yani
Canim bize de yaz cikincaAmniyosentezi kendi doktorunuz mu yapacak? Bugün gidiyorum bakalım detayları öğrenicem
Benmde 2. Gebeliğim ve bende hala hissedemiyorum malesef..17+2 deyz bebiş maşallah iyi hareketleri hissetmemek bana sinir bozucu gelmeye başladı ikinci gebeliğim
Çok teşekkürler, inşallahİnşallah güzel haberlerle dönün <3
Sağolun, inşallah sonucunda içimizi ferahlatacak haberler alırızEvet kendi yapiyormus..hayirlisi olsun hakkinizda sizinde
Yazarım tabii, 2 de randevum ama iki doktora muayene olcam baya sürer herhalde. Dualarınızı eksik etmeyinCanim bize de yaz cikinca
Insallah guzel haberler alirsin
Babamız görevden dönerken hepimize hediye Almıs onu da düşünüp ortak renk iki zıbın ve bir de gri sevimli bir tulum ilk kıyafetleri babadanAyy hadi insallah bence de görelim bilelim ona göre sevelim biciriklari..
Cinsiyetini ogrwnir öğrenmez birseyler alacağım diye kendimi tutmuşum
550 idi sanırım. Normal reflu yatağını yeni kullanan bir arkadaşım var bebek sürekli aşağı kayıyor hiç rahat edemedik pişman oldum almadığıma dedi. Yeni doğan için yatak şekli ve yatış formu rahme benzediği için uyku falan daha rahat oluyomus bi bakın isterseniz baya memnun kalan varcanm ne kadara aldın? Normal reflü yatağından ne farkı var ayrıca onun?
Dualarimiz seninle canim hayirli haberlere jnsallahÇok teşekkürler, inşallah
Sağolun, inşallah sonucunda içimizi ferahlatacak haberler alırız
Yazarım tabii, 2 de randevum ama iki doktora muayene olcam baya sürer herhalde. Dualarınızı eksik etmeyin
10 kg kadar normaliz 11 olduğunda tehlike çanları çalarYa bende öyle almazsam anca olurdu birde üstüne alinca amanin kac kilo da bitiririm tahmin edwmiyorum
Harika yaa cok heyecanliyim bende ilk kıyafetler icinBabamız görevden dönerken hepimize hediye Almıs onu da düşünüp ortak renk iki zıbın ve bir de gri sevimli bir tulum ilk kıyafetleri babadan
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim Allah'ın izniyle bugünler de geçecek inşallah dularımız seninleÇok teşekkürler, inşallah
Sağolun, inşallah sonucunda içimizi ferahlatacak haberler alırız
Yazarım tabii, 2 de randevum ama iki doktora muayene olcam baya sürer herhalde. Dualarınızı eksik etmeyin
Ögrenseydik hayırlısıyla insallah artık kimlik kazanır kızım yada oğlum diye severdik yani mıdıklar sağlıkla gelsinler hem alınacakları alınmaya baslanır artık anca olurHarika yaa cok heyecanliyim bende ilk kıyafetler icin
Normalde sislik icin erken. Bi gozukmenizde fayda var derim muhtemelen albumin testi yapilir.Kızlar bazı arkadaşların sorunları var. Mesajların hepsine yetişemiyorum. Bir an önce netleşir ve güzel, sağlıklı haberler alırsınız inşallah. Dualarım sizlerle. Hepimizin derdi başka tabi. Ben sabah tartıya çıktım ve altı kilo almışım iki ayda. Beni çok tedirgin etti bu durum. Çok dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arada kacamaklarim oluyor. Ama genelde hamur işi, kızartma, abur cubur hayatımda yok. Acaba ödem mi diyorum. Ayaklarım çok şiş. Ayakkabılar zorla oluyor. Ne yapsam bir diyeyisyene mi gitsem? Var mı benzer sorunu olan?
Ben twiny alıcam sanırım canım junoyu bilmiyorumKızlar günaydınn, ben indirimdeyken yataş juno aldım; kullanan memnun kalan alacak olan var mıdır?
Sizin 19. Hafta gorunuyor hala cinsiyet ogrenemediniz miÖgrenseydik hayırlısıyla insallah artık kimlik kazanır kızım yada oğlum diye severdik yani mıdıklar sağlıkla gelsinler hem alınacakları alınmaya baslanır artık anca olur
Ben de oyleBenmde 2. Gebeliğim ve bende hala hissedemiyorum malesef..
Bende de oluyo ayaktaykenakintiyi hissediyorum ama tamamen su gibi degil sarimsiKızlar günaydın, benim hamileliğin başından beri akıntım çok arttı ama hala da devam ediyor bazı arkadaşlar bebeğin suyu olabilir dediği için endişelendim. İç çamaşırımı komple ıslatacak kadar değil ama gene de ayaktayken bile aktığını hissedebiliyorum normal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?