2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bana her gittiğimde kilo almadan gel diyor napiyim aç mı kalayım anlamadım ki 1,5 kilo almışım şuanda iyi gidiyorum ama zaten tombiğim alsamasam daha iyi
Ya bende öyle almazsam anca olurdu birde üstüne alinca amanin kac kilo da bitiririm tahmin edwmiyorum

Ben de 8 Haziran için randevu aldım ayrıntılı ultrason için artık görürüm diye düşünüyorum yeter yani
Ayy hadi insallah bence de görelim bilelim ona göre sevelim biciriklari..
Cinsiyetini ogrwnir öğrenmez birseyler alacağım diye kendimi tutmuşum

Ayy hadi insallah bence de görelim bilelim ona göre sevelim biciriklari..
Cinsiyetini ogrwnir öğrenmez birseyler alacağım diye kendimi tutmuşum
Babamız görevden dönerken hepimize hediye Almıs onu da düşünüp ortak renk iki zıbın ve bir de gri sevimli bir tulum ilk kıyafetleri babadan

canm ne kadara aldın? Normal reflü yatağından ne farkı var ayrıca onun?
550 idi sanırım. Normal reflu yatağını yeni kullanan bir arkadaşım var bebek sürekli aşağı kayıyor hiç rahat edemedik pişman oldum almadığıma dedi. Yeni doğan için yatak şekli ve yatış formu rahme benzediği için uyku falan daha rahat oluyomus bi bakın isterseniz baya memnun kalan var

Çok teşekkürler, inşallah
Sağolun, inşallah sonucunda içimizi ferahlatacak haberler alırız
Yazarım tabii, 2 de randevum ama iki doktora muayene olcam baya sürer herhalde. Dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim Allah'ın izniyle bugünler de geçecek inşallah dularımız seninle

Normalde sislik icin erken. Bi gozukmenizde fayda var derim muhtemelen albumin testi yapilir.

Kızlar günaydın, benim hamileliğin başından beri akıntım çok arttı ama hala da devam ediyor bazı arkadaşlar bebeğin suyu olabilir dediği için endişelendim. İç çamaşırımı komple ıslatacak kadar değil ama gene de ayaktayken bile aktığını hissedebiliyorum normal mi bu?

Bende de oluyo ayaktaykenakintiyi hissediyorum ama tamamen su gibi degil sarimsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…