2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
7 haziran da
Hatrina yiyeceğim cikolatalari
Ya bu arada ben asiri tatlı yiyorum canim cekiyor ve frenleyemiyorum ken
bende her şeyi yiyorum valla ne sağlığıma dikkat ediyorum ne bir şey zaten çalışıyorum sağlıklı beslenecek kadar zamanımda olmuyor

bende her şeyi yiyorum valla ne sağlığıma dikkat ediyorum ne bir şey zaten çalışıyorum sağlıklı beslenecek kadar zamanımda olmuyor
Ben normalde sebze meyve sevmiyorum, hamile kaldigimda beri oglen sulu yemek yiyorum artık tek yaptığım iyi şey sanırım ama onun dışında çok yiyorum hamura tatli ya asiri düşkünüm
Bakalim bu gidişimde doktor ne söyleyecek bariz kilo aldım veto yiyecegim kesin

bana her gittiğimde kilo almadan gel diyor napiyim aç mı kalayım anlamadım ki 1,5 kilo almışım şuanda iyi gidiyorum ama zaten tombiğim alsamasam daha iyi

Amniyosentezi kendi doktorunuz mu yapacak? Bugün gidiyorum bakalım detayları öğrenicem

Günaydın kızlar,
Fetal dna kesinliği ile ilgili baya konuşulmuş hepsini alıntılayamadım. Dün araştırdığımız ve konuştuğumuz doktor arkadaşımdan öğrendiğimiz kadarıyla fetal dna’nın doğruluk payı doktorların da dediği gibi %99. Ama risk analizinde bir oran veriliyor. %70 ihtimalle down sendromu riski var diyor. Bı ihtimalin doğruluğu %99. Ama %30 luk kısımda da olabilirsin yani bu bir tarama testi olduğu için kesin sonucu vermiyor yoksa doğruluğu ve verdiği ihtimal yüzdesi %99

Kızlar günaydınn, ben indirimdeyken yataş juno aldım; kullanan memnun kalan alacak olan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…