- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Bilemedim ki işte. Gebeliğin başındaki tahlillerde her şey normaldi. Bakalım doktoruma da soracağım.Canım normal besleniyorsan acaba troidlerinde Bi sıkıntı olabilir mi gebelikte dengeler değişebiliyor
Evet canım haftaya kontrolüm var. O zaman soracağım.Bir doktorumuz a danışın önce bakalim o ne diyecek normalde olabilir herkesin kilo alımı farklı oluyor
Çok üzüldüm başınız sağ olsunSizin durumumuz ne oldu.Benim de hematomla rahim agzina baskı yaptı ağrı ve kanama ile bebegimi düşürdum
ne zaman gidiceksin doktora ben 10'unda gidiyorum bu seferde göstermez çikolata falan yok ceza vercemBeni unutmayın daa
soner koy üçüncüde olursaİlker ismide güzel canım benim ikinci oglum olacak
7 haziran dane zaman gidiceksin doktora benoru 10'undaekior gidiyorum bu seferde göstermez çikolata falan yok ceza vercem
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinSelam çok mutluyum cinsiyeti öğrendik kızımız geliyor
bende her şeyi yiyorum valla ne sağlığıma dikkat ediyorum ne bir şey7 haziran da
Hatrina yiyeceğim cikolatalari
Ya bu arada ben asiri tatlı yiyorum canim cekiyor ve frenleyemiyorum ken
Ben normalde sebze meyve sevmiyorum, hamile kaldigimda beri oglen sulu yemek yiyorum artık tek yaptığım iyi şey sanırım ama onun dışında çok yiyorum hamura tatli ya asiri düşkünümbende her şeyi yiyorum valla ne sağlığıma dikkat ediyorum ne bir şeyzaten çalışıyorum sağlıklı beslenecek kadar zamanımda olmuyor
bana her gittiğimde kilo almadan gel diyorBen normalde sebze meyve sevmiyorum, hamile kaldigimda beri oglen sulu yemek yiyorum artık tek yaptığım iyi şey sanırım ama onun dışında çok yiyorum hamura tatli ya asiri düşkünüm
Bakalim bu gidişimde doktor ne söyleyecek bariz kilo aldım veto yiyecegim kesin
Ben de 8 Haziran için randevu aldım ayrıntılı ultrason için artık görürüm diye düşünüyorum yeter yani7 haziran da
Hatrina yiyeceğim cikolatalari
Ya bu arada ben asiri tatlı yiyorum canim cekiyor ve frenleyemiyorum kendimi
soner koy üçüncüde olursaerkek olmamak zorunda kalsın
inşallah tutar üçüncüde erkek olursa bana gelip kızmayın sonraBuda güzelmiş dur ben bunu Biin
Amniyosentezi kendi doktorunuz mu yapacak? Bugün gidiyorum bakalım detayları öğrenicemBanada surekli fetal dna dendi..ama ben istemedim.madem sonuc tekrar riskli cikarsa amniyosentez yapilicak,neden sureyi uzatip bu stresi yasiyim kii??paradan gectim beklemesi sonucu vs...o kadar zor kii...16.haftamda hemen amniyosentez olsun yeterli benim icin diye konustum..doktorda hak verdi onayladi..simdi 10gn sonrayi bekliyorum..ilk hamileligim o kadar keyifliydiki su an karnimdaki bebege uzuluyorum stresten kendi kendimi tukettim artik..
İnşallah güzel haberlerle dönün <3Amniyosentezi kendi doktorunuz mu yapacak? Bugün gidiyorum bakalım detayları öğrenicem
Yok kızmam canım olur mu oyleinşallah tutar üçüncüde erkek olursa bana gelip kızmayın sonra
helal olsun gerçekten ben 1 taneden fazla düşüneceğimi sanmıyorum ama tatlıda gelebilir bilmiyorumYok kızmam canım olur mu oyleeşim zaten şimdiden 3 cüyü düşünüyor bile belki kız olur umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?