Evet hafif yapışkanımsı ve sarımsı gibi oluyorBende de oluyo ayaktaykenakintiyi hissediyorum ama tamamen su gibi degil sarimsi
Ben de dikkat ediyorum tatlı börek gibi şeyler yemiyorum ama 7 kilo aldım. troid çıktı bende gebelikte belki ondandır bilmiyorum ama iştahlıyım yemek porsiyonlarım büyüdü çünkü. Eskiden aç gezerdim aklıma yemek gelmezdi. Gebelikte vücut farklı tepkiler verebiliyor. şeker tansiyon olmasın da kilo almayı artık takmıyorum. Doktorum da normal değil dedi ama benim kız aç doyurmam lazımKızlar bazı arkadaşların sorunları var. Mesajların hepsine yetişemiyorum. Bir an önce netleşir ve güzel, sağlıklı haberler alırsınız inşallah. Dualarım sizlerle. Hepimizin derdi başka tabi. Ben sabah tartıya çıktım ve altı kilo almışım iki ayda. Beni çok tedirgin etti bu durum. Çok dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arada kacamaklarim oluyor. Ama genelde hamur işi, kızartma, abur cubur hayatımda yok. Acaba ödem mi diyorum. Ayaklarım çok şiş. Ayakkabılar zorla oluyor. Ne yapsam bir diyeyisyene mi gitsem? Var mı benzer sorunu olan?
Aynen insallahÖgrenseydik hayırlısıyla insallah artık kimlik kazanır kızım yada oğlum diye severdik yani mıdıklar sağlıkla gelsinler hem alınacakları alınmaya baslanır artık anca olur
Twiny normal yatak sanırım canım juno ilk 5 aya kadar kullanıo belinden tutturma şeyi var düşmemes için fonksiyonel birşey yeni doğum yapan arkadaşlarım çok tavsiye etti diye aldım bakalım göreceğiz :))Ben twiny alıcam sanırım canım junoyu bilmiyorum
Canm 14. Haftada erken benm 17 ne bilim ilk çocukta zaten 18 de hissetmiştim bunda da bekliyordum 17 gibiBenmde 2. Gebeliğim ve bende hala hissedemiyorum malesef..
Valla ben dikkat ediyorum ama sık acikiyorum tabi normal zamanlara göre. Troid ne zaman tespit edildi?Ben de dikkat ediyorum tatlı börek gibi şeyler yemiyorum ama 7 kilo aldım. troid çıktı bende gebelikte belki ondandır bilmiyorum ama iştahlıyım yemek porsiyonlarım büyüdü çünkü. Eskiden aç gezerdim aklıma yemek gelmezdi. Gebelikte vücut farklı tepkiler verebiliyor. şeker tansiyon olmasın da kilo almayı artık takmıyorum. Doktorum da normal değil dedi ama benim kız aç doyurmam lazım
İlk gebeligimde de böyle oldu. Sorun çıkmadı ama. Erken başladı şişlik. 13 kilo aldım ama dokuzuncu ayda ağzım burnum davul gibi olmuştuNormalde sislik icin erken. Bi gozukmenizde fayda var derim muhtemelen albumin testi yapilir.
Gebeliğin başlarında bakıldı ve düzenli ilaç kullanıyorum baktırıyorum. Sizin de ölçülmüştür sonuçlara bakın. troid çok önemli. Ben iki üç saatte bir bir şey yemesem midem bulanıyor kötü oluyorum kesinlikle hamilelikten. Öncesinde sabah güne kahveyle başlar hiçbir şey yemezdim öğlene kadar. Şimdilerde vücut aşırı tepki veriyor açlığaValla ben dikkat ediyorum ama sık acikiyorum tabi normal zamanlara göre. Troid ne zaman tespit edildi?
Bnmde 15+4 canım ilk bebeğimde 17. Haftada hissetmiştim. Bunda daha erken hissedilir düşüncesi vardı bakalım artıkCanm 14. Haftada erken benm 17 ne bilim ilk çocukta zaten 18 de hissetmiştim bunda da bekliyordum 17 gibi
Bence 2 ideal canım bende korkuyorum Bi 3.cü çocukla nasıl baş ederim diye ama eşimde bide kızımız olsa hayırlısıyla diyohelal olsun gerçekten ben 1 taneden fazla düşüneceğimi sanmıyorum ama tatlıda gelebilir bilmiyorum
5 6 gün önce deliriyordum endişeden neden hareket etmiyor bir sorun mu var diye hatta buraya da yazmıştım. Fakat Maşallah şimdi durmuyor yerinde kıpır kıpırBenmde 2. Gebeliğim ve bende hala hissedemiyorum malesef..
Bizim hayırlı evlatlar yetiştirerek terazinin iyi tarafına katkı sağlamaktan başka elimizden birşey gelmiyor malesef.Onlar da öğrenecekler çağın getirdiği pisliklerle baş etmeyi .. bizim için önemli olan yaşamlarini onurlu bir şekilde devam ettirmeleri olacak..O yüzden en güzel dua değil midir Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlesi.. Kendini endişelere boğma.. Senin gibi bilinçli bir anneyle büyüyeceği için ne kadar şanslı olduğunu düşünGunaydin anneler..bugun cok kotu uyandim..dun o kadar kotu haberler gordum kii,sizlerde gormussunuzdur..!sanki bu kotu dunyaya cocuk getirerek ona kotuluk yapiyormusum gibi hissediyorum..nasil buyutucem,hep peslerinde olamamki cocuklarimin..nasil koruyup kolliycaz onlari??ben gozumden sakinirken ona bisey olucak diye dusunmek bile delirmeme engel olmuyorr
İnşallah canım, duadan başka yapabileceğimiz bişey yok. Muhtemelen kalp rahatsızlığını down sendromuna bağlamışlardır ondan %90 demişlerdir. Down sendromlu çocuklar maalesef kalp, bağırsak, böbrek sorunları da yaşadıkları için öyle düşünmüşlerdireras0201 Kuzum benim eltimede %90 down sendromlu olduğunu söylemişlerdi oğlunun. amiyosentezi istemediler kendileri. Bebişimiz şimdi 1 yaşına girdi sendromlu doğmadı şükür. Kalp rahatsızlığı var sadece testte gördükleri o muydu bilmiyorum ama her down sendromlu denen bebek o şekilde doğmuyor. Dilerim iyi hayırlı haberlerle gelirsin. Dualarım seninle
Aynen 18+6 bugun hala öğrenemedim bacak arasını bir türlü gostermedi 1 ayda sansımı 2 kez denedimSizin 19. Hafta gorunuyor hala cinsiyet ogrenemediniz mi
Ya ben sadece örnek amaçlı söyledim bunun gibi çok kişi var sendromlu olduğu söylenip hiç bir rahatsızlığı olmayan. Canı gönülden diliyorum Allahım tez vakitte huzurla sevinçle doldursun kalbini hayırlı haberlerleİnşallah canım, duadan başka yapabileceğimiz bişey yok. Muhtemelen kalp rahatsızlığını down sendromuna bağlamışlardır ondan %90 demişlerdir. Down sendromlu çocuklar maalesef kalp, bağırsak, böbrek sorunları da yaşadıkları için öyle düşünmüşlerdir
canım hakkında hayırlısı olsun, dualarım seninle, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkürler, inşallah
Sağolun, inşallah sonucunda içimizi ferahlatacak haberler alırız
Yazarım tabii, 2 de randevum ama iki doktora muayene olcam baya sürer herhalde. Dualarınızı eksik etmeyin
terbiyeli çocuk annesiAynen 18+6 bugun hala öğrenemedim bacak arasını bir türlü gostermedi 1 ayda sansımı 2 kez denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?