2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de dikkat ediyorum tatlı börek gibi şeyler yemiyorum ama 7 kilo aldım. troid çıktı bende gebelikte belki ondandır bilmiyorum ama iştahlıyım yemek porsiyonlarım büyüdü çünkü. Eskiden aç gezerdim aklıma yemek gelmezdi. Gebelikte vücut farklı tepkiler verebiliyor. şeker tansiyon olmasın da kilo almayı artık takmıyorum. Doktorum da normal değil dedi ama benim kız aç doyurmam lazım

Ben twiny alıcam sanırım canım junoyu bilmiyorum
Twiny normal yatak sanırım canım juno ilk 5 aya kadar kullanıo belinden tutturma şeyi var düşmemes için fonksiyonel birşey yeni doğum yapan arkadaşlarım çok tavsiye etti diye aldım bakalım göreceğiz :))

Valla ben dikkat ediyorum ama sık acikiyorum tabi normal zamanlara göre. Troid ne zaman tespit edildi?

Gunaydin anneler..bugun cok kotu uyandim..dun o kadar kotu haberler gordum kii,sizlerde gormussunuzdur..!sanki bu kotu dunyaya cocuk getirerek ona kotuluk yapiyormusum gibi hissediyorum..nasil buyutucem,hep peslerinde olamamki cocuklarimin..nasil koruyup kolliycaz onlari??ben gozumden sakinirken ona bisey olucak diye dusunmek bile delirmeme engel olmuyorr

Valla ben dikkat ediyorum ama sık acikiyorum tabi normal zamanlara göre. Troid ne zaman tespit edildi?
Gebeliğin başlarında bakıldı ve düzenli ilaç kullanıyorum baktırıyorum. Sizin de ölçülmüştür sonuçlara bakın. troid çok önemli. Ben iki üç saatte bir bir şey yemesem midem bulanıyor kötü oluyorum kesinlikle hamilelikten. Öncesinde sabah güne kahveyle başlar hiçbir şey yemezdim öğlene kadar. Şimdilerde vücut aşırı tepki veriyor açlığa

helal olsun gerçekten ben 1 taneden fazla düşüneceğimi sanmıyorum ama tatlıda gelebilir bilmiyorum
Bence 2 ideal canım bende korkuyorum Bi 3.cü çocukla nasıl baş ederim diye ama eşimde bide kızımız olsa hayırlısıyla diyo ayvayı yedim ben

eras0201 Kuzum benim eltimede %90 down sendromlu olduğunu söylemişlerdi oğlunun. amiyosentezi istemediler kendileri. Bebişimiz şimdi 1 yaşına girdi sendromlu doğmadı şükür. Kalp rahatsızlığı var sadece testte gördükleri o muydu bilmiyorum ama her down sendromlu denen bebek o şekilde doğmuyor. Dilerim iyi hayırlı haberlerle gelirsin. Dualarım seninle

Benmde 2. Gebeliğim ve bende hala hissedemiyorum malesef..
5 6 gün önce deliriyordum endişeden neden hareket etmiyor bir sorun mu var diye hatta buraya da yazmıştım. Fakat Maşallah şimdi durmuyor yerinde kıpır kıpır Hiç endişelenme kısa sürede hissedeceksin inşallah

Bizim hayırlı evlatlar yetiştirerek terazinin iyi tarafına katkı sağlamaktan başka elimizden birşey gelmiyor malesef.Onlar da öğrenecekler çağın getirdiği pisliklerle baş etmeyi .. bizim için önemli olan yaşamlarini onurlu bir şekilde devam ettirmeleri olacak..O yüzden en güzel dua değil midir Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlesi.. Kendini endişelere boğma.. Senin gibi bilinçli bir anneyle büyüyeceği için ne kadar şanslı olduğunu düşün

İnşallah canım, duadan başka yapabileceğimiz bişey yok. Muhtemelen kalp rahatsızlığını down sendromuna bağlamışlardır ondan %90 demişlerdir. Down sendromlu çocuklar maalesef kalp, bağırsak, böbrek sorunları da yaşadıkları için öyle düşünmüşlerdir

Ya ben sadece örnek amaçlı söyledim bunun gibi çok kişi var sendromlu olduğu söylenip hiç bir rahatsızlığı olmayan. Canı gönülden diliyorum Allahım tez vakitte huzurla sevinçle doldursun kalbini hayırlı haberlerle Randevun kaçta bu arada bizi habersiz bırakma

Çok teşekkürler, inşallah
Sağolun, inşallah sonucunda içimizi ferahlatacak haberler alırız
Yazarım tabii, 2 de randevum ama iki doktora muayene olcam baya sürer herhalde. Dualarınızı eksik etmeyin
canım hakkında hayırlısı olsun, dualarım seninle, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…