2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de öyle. Çok güzel kahvaltı yapıyorum iki saat sonra kan şekerim düşüyor aniden. Halsiz düşüyorum ve midem bulanıyor aynı şekilde. Migrenimi de tetikliyor üstelik. Hamileliğin başında değerlerim normaldi.

Normal bence. Benim de hep oluyor. Çamaşırım hafif ıslak genelde

İnanın bende öyle hissettim. Gözlerim doluyor düşündükçe, evimin yanında park var oraya bile gönderemeyeceğim, eşimde diyor 10 yasında bile olsa okula biz bırakıp biz alıcaz, aklımız her an çocuklarımızda olacak, Allah yardımcımız olsun

Allah sağlıcakla bebeğini kucağına aldırsın inşallah, doktoruna hem kızgınım hem çaresiz ne diyim bilemedim. Bir karar verebildin mi peki? Nasıl bir sürece gireceksin

Sormayin..oglum var Allah bagislasin simdikide kiz olucakmis kismetse ama o kadar korkularim varkii..zaten hamileligim sorunlu geciyor.bide bunlari gordukce kendimi o kadar kotu hissediyorumki..nasil bi zamana denk geldik diyorum..elimde olsa dizimin dibinden ayirmam..ama okumalari hayata bi seklde adapte olmalari lazim ama ben olamiyorumki onlari b dunyaya nasil adapte ediym..hergnde kotuye gidiyor ortalik..Rabbim bize bagislasin cocuklarimizi iyilerle cikarsin hep karsilarina insaallahh

resmen aynı şeyleri düşünmüşüz aynı şeyleri bende düşündüm bencillik mi yapıyorum dedim hatta kendi kendime böyle bi hayatı yaşamayı o seçmiyor sonuçta büyüyünce neden böyle bir yerde yaşıyoruz derse ne diyeceğim cocuğuma

Aaa pozitif düşünün kızlar güzel düşünün güzel olsun. Anne baba duası peygamber duası gibidir. Sürekli onlar için dua edicez. Sevgi dua herşeyin üstesinden gelir. Çocuk bu dünyanın en güzel şeyi. İyi bir anne baba da çocuk için dünyanın en güzel seyii. Eee neden birbirimizden mahrum olalım ki? Dünyada herzaman iyi kötü şeyler oluyo. Eskiden ilatisim araçları yoktu kimse duymuyodu mutluydu. Şimdi herşeyi haber yaptıkları için insanları böyle olumsuz düşünüp depresyona itiyolar malesef. Çocuklarımıza duamızı edip onu sahibine emanet edicez

Evet o yatağı çok övüyorlar gördüğüm bütün fiyatları 2ile çarpıyor beynim ve çok pahalı hale geliyor bi tane alıp sırayla mı yatırsam

Ay gerçekten mi başlayınca o kadar yoğun mu hissediliyor ben 17yi bitirdim hala hiç bişey yok bebişlerimden doktora sordum 20den sonra hissedilir dedi direk. Bir ben kaldım hissetmeyen sanki. Bana da yüklensin bir an önce inşallah

Evet doğru diyorsun yeni bir aya başlamışken ümitsizliğe kapılmayalım evrene güzel mesajlar yolluyim ben haala herkesin her şeyin düzeleceğine inanıyim inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…