- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
oyyyy yesinler5 6 gün önce deliriyordum endişeden neden hareket etmiyor bir sorun mu var diye hatta buraya da yazmıştım. Fakat Maşallah şimdi durmuyor yerinde kıpır kıpırHiç endişelenme kısa sürede hissedeceksin inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ailesine, insanlığa hayırlı olsun guzum, Rabbim tüm kötülüklerden korusunKızlar az önce öğrendim kızım olacakmış
Sağlıkla gelsin prensesKızlar az önce öğrendim kızım olacakmış
Ooo kızlar kulubü çoğalıyorKızlar az önce öğrendim kızım olacakmış
Benim de öyle. Çok güzel kahvaltı yapıyorum iki saat sonra kan şekerim düşüyor aniden. Halsiz düşüyorum ve midem bulanıyor aynı şekilde. Migrenimi de tetikliyor üstelik. Hamileliğin başında değerlerim normaldi.Gebeliğin başlarında bakıldı ve düzenli ilaç kullanıyorum baktırıyorum. Sizin de ölçülmüştür sonuçlara bakın. troid çok önemli. Ben iki üç saatte bir bir şey yemesem midem bulanıyor kötü oluyorum kesinlikle hamilelikten. Öncesinde sabah güne kahveyle başlar hiçbir şey yemezdim öğlene kadar. Şimdilerde vücut aşırı tepki veriyor açlığa
Normal bence. Benim de hep oluyor. Çamaşırım hafif ıslak geneldeKızlar günaydın, benim hamileliğin başından beri akıntım çok arttı ama hala da devam ediyor bazı arkadaşlar bebeğin suyu olabilir dediği için endişelendim. İç çamaşırımı komple ıslatacak kadar değil ama gene de ayaktayken bile aktığını hissedebiliyorum normal mi bu?
İnanın bende öyle hissettim. Gözlerim doluyor düşündükçe, evimin yanında park var oraya bile gönderemeyeceğim, eşimde diyor 10 yasında bile olsa okula biz bırakıp biz alıcaz, aklımız her an çocuklarımızda olacak, Allah yardımcımız olsunGunaydin anneler..bugun cok kotu uyandim..dun o kadar kotu haberler gordum kii,sizlerde gormussunuzdur..!sanki bu kotu dunyaya cocuk getirerek ona kotuluk yapiyormusum gibi hissediyorum..nasil buyutucem,hep peslerinde olamamki cocuklarimin..nasil koruyup kolliycaz onlari??ben gozumden sakinirken ona bisey olucak diye dusunmek bile delirmeme engel olmuyorr
Allah sağlıcakla bebeğini kucağına aldırsın inşallah, doktoruna hem kızgınım hem çaresiz ne diyim bilemedim. Bir karar verebildin mi peki? Nasıl bir sürece gireceksinGünaydın kızlar,
Fetal dna kesinliği ile ilgili baya konuşulmuş hepsini alıntılayamadım. Dün araştırdığımız ve konuştuğumuz doktor arkadaşımdan öğrendiğimiz kadarıyla fetal dna’nın doğruluk payı doktorların da dediği gibi %99. Ama risk analizinde bir oran veriliyor. %70 ihtimalle down sendromu riski var diyor. Bı ihtimalin doğruluğu %99. Ama %30 luk kısımda da olabilirsin yani bu bir tarama testi olduğu için kesin sonucu vermiyor yoksa doğruluğu ve verdiği ihtimal yüzdesi %99
Hayirli olsunKızlar az önce öğrendim kızım olacakmış
Utancag bir kizcemi acabaAynen 18+6 bugun hala öğrenemedim bacak arasını bir türlü gostermedi 1 ayda sansımı 2 kez denedim
Offf ben de 16. Haftamdan umutluydum boyle okuyunca kaybediyorum umudu :) tatli seyler tuketmis miydin?Aynen 18+6 bugun hala öğrenemedim bacak arasını bir türlü gostermedi 1 ayda sansımı 2 kez denedim
Rabbim yardımcı olsun inşallah en yakın zamanda düzelirKızzlar benim rahim ağzı yine kısalmış 28mm çıktı 40mm olması gerekiyormuş. Cumartesi serklaj olmam gerekebilir nolur dua edin
senin bebiş kızsa adını nazlı koyman farz olduAynen 18+6 bugun hala öğrenemedim bacak arasını bir türlü gostermedi 1 ayda sansımı 2 kez denedim
Offf ben de 16. Haftamdan umutluydum boyle okuyunca kaybediyorum umudu :) tatli seyler tuketmis miydin?
Sormayin..oglum var Allah bagislasin simdikide kiz olucakmis kismetse ama o kadar korkularim varkii..zaten hamileligim sorunlu geciyor.bide bunlari gordukce kendimi o kadar kotu hissediyorumki..nasil bi zamana denk geldik diyorum..elimde olsa dizimin dibinden ayirmam..ama okumalari hayata bi seklde adapte olmalari lazim ama ben olamiyorumki onlari b dunyaya nasil adapte ediym..hergnde kotuye gidiyor ortalik..Rabbim bize bagislasin cocuklarimizi iyilerle cikarsin hep karsilarina insaallahhİnanın bende öyle hissettim. Gözlerim doluyor düşündükçe, evimin yanında park var oraya bile gönderemeyeceğim, eşimde diyor 10 yasında bile olsa okula biz bırakıp biz alıcaz, aklımız her an çocuklarımızda olacak, Allah yardımcımız olsun
resmen aynı şeyleri düşünmüşüz aynı şeyleri bende düşündüm bencillik mi yapıyorum dedim hatta kendi kendime böyle bi hayatı yaşamayı o seçmiyor sonuçta büyüyünce neden böyle bir yerde yaşıyoruz derse ne diyeceğim cocuğumaGunaydin anneler..bugun cok kotu uyandim..dun o kadar kotu haberler gordum kii,sizlerde gormussunuzdur..!sanki bu kotu dunyaya cocuk getirerek ona kotuluk yapiyormusum gibi hissediyorum..nasil buyutucem,hep peslerinde olamamki cocuklarimin..nasil koruyup kolliycaz onlari??ben gozumden sakinirken ona bisey olucak diye dusunmek bile delirmeme engel olmuyorr
Aaa pozitif düşünün kızlar güzel düşünün güzel olsun. Anne baba duası peygamber duası gibidir. Sürekli onlar için dua edicez. Sevgi dua herşeyin üstesinden gelir. Çocuk bu dünyanın en güzel şeyi. İyi bir anne baba da çocuk için dünyanın en güzel seyii. Eee neden birbirimizden mahrum olalım ki? Dünyada herzaman iyi kötü şeyler oluyo. Eskiden ilatisim araçları yoktu kimse duymuyodu mutluydu. Şimdi herşeyi haber yaptıkları için insanları böyle olumsuz düşünüp depresyona itiyolar malesef. Çocuklarımıza duamızı edip onu sahibine emanet edicezresmen aynı şeyleri düşünmüşüz aynı şeyleri bende düşündüm bencillik mi yapıyorum dedim hatta kendi kendime böyle bi hayatı yaşamayı o seçmiyor sonuçta büyüyünce neden böyle bir yerde yaşıyoruz derse ne diyeceğim cocuğuma
Evet o yatağı çok övüyorlar gördüğüm bütün fiyatları 2ile çarpıyor beynim ve çok pahalı hale geliyor550 idi sanırım. Normal reflu yatağını yeni kullanan bir arkadaşım var bebek sürekli aşağı kayıyor hiç rahat edemedik pişman oldum almadığıma dedi. Yeni doğan için yatak şekli ve yatış formu rahme benzediği için uyku falan daha rahat oluyomus bi bakın isterseniz baya memnun kalan var
Ay gerçekten mi başlayınca o kadar yoğun mu hissediliyor5 6 gün önce deliriyordum endişeden neden hareket etmiyor bir sorun mu var diye hatta buraya da yazmıştım. Fakat Maşallah şimdi durmuyor yerinde kıpır kıpırHiç endişelenme kısa sürede hissedeceksin inşallah
Evet doğru diyorsun yeni bir aya başlamışken ümitsizliğe kapılmayalım evrene güzel mesajlar yolluyim ben haala herkesin her şeyin düzeleceğine inanıyim inşallah öyle olurAaa pozitif düşünün kızlar güzel düşünün güzel olsun. Anne baba duası peygamber duası gibidir. Sürekli onlar için dua edicez. Sevgi dua herşeyin üstesinden gelir. Çocuk bu dünyanın en güzel şeyi. İyi bir anne baba da çocuk için dünyanın en güzel seyii. Eee neden birbirimizden mahrum olalım ki? Dünyada herzaman iyi kötü şeyler oluyo. Eskiden ilatisim araçları yoktu kimse duymuyodu mutluydu. Şimdi herşeyi haber yaptıkları için insanları böyle olumsuz düşünüp depresyona itiyolar malesef. Çocuklarımıza duamızı edip onu sahibine emanet edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?