Şu an serklajım yok takip altındayım bendeSizde serklaj var mı şuan
Olmuyor ama...hergun kotu bi haber...izlemiycem diyorum bu sefer telefondan cikiyor karsima bi sekilde...o kadar uzuluyorumkiii...biz ne guzel buyuduk...onlar neden hep korkularla buyumek zorunda olucak diye dertleniyorum..hayat acimasizlasti..eskiden birine derdimizi actik mi bizimle uzulurdu..simdi ben kimseyle bisey paylasmak istemiyorum..cunku en ufak sorunun baskasi icin mutluluk kaynagi olabiliyor...yalnizlastim iyice..iyiki burasi varda az cok yaziyorum isteeAaa pozitif düşünün kızlar güzel düşünün güzel olsun. Anne baba duası peygamber duası gibidir. Sürekli onlar için dua edicez. Sevgi dua herşeyin üstesinden gelir. Çocuk bu dünyanın en güzel şeyi. İyi bir anne baba da çocuk için dünyanın en güzel seyii. Eee neden birbirimizden mahrum olalım ki? Dünyada herzaman iyi kötü şeyler oluyo. Eskiden ilatisim araçları yoktu kimse duymuyodu mutluydu. Şimdi herşeyi haber yaptıkları için insanları böyle olumsuz düşünüp depresyona itiyolar malesef. Çocuklarımıza duamızı edip onu sahibine emanet edicez
inşallah kalbinden geçenin haberini sağlıcakla alırsınkızzzzzlarrrr arkadaşım hastanede çalışıyor onun yanına gidicem iş çıkışı ultrasona giricem dua edin bu sefer göstersin dayanamıyorum bekleyemicem 10 una kadar koç burcu olmanın kötü yanları
Ben bankadaydim demin oturduğum yerde pıt pıt asagi vuruyor istemsizce güldüm cok guzel bir duygu ya hissedersin bugun yarin sonra zaten gittikçe artıyorAy gerçekten mi başlayınca o kadar yoğun mu hissediliyorben 17yi bitirdim hala hiç bişey yok bebişlerimden doktora sordum 20den sonra hissedilir dedi direk. Bir ben kaldım hissetmeyen sanki. Bana da yüklensin bir an önce inşallah
Ayyy hadi bakalimmm hemen yaz insallah gösterir bak beni de heyecanlandirdinnnkızzzzzlarrrr arkadaşım hastanede çalışıyor onun yanına gidicem iş çıkışı ultrasona giricem dua edin bu sefer göstersin dayanamıyorum bekleyemicem 10 una kadar koç burcu olmanın kötü yanları
Arkadaşa katılıyorum önceleri de oluyordu fakat görmüyor duymuyorduk.. suan aleni birleşimde görüp duymaya başladığımız için haliyle isyanlara bağlamak istiyoruz bu dünya böyle gelmiş böyle gidecek malesef .. cocuklari da masum masum yetiştiriyoruz Allah yardimcimiz olsunOlmuyor ama...hergun kotu bi haber...izlemiycem diyorum bu sefer telefondan cikiyor karsima bi sekilde...o kadar uzuluyorumkiii...biz ne guzel buyuduk...onlar neden hep korkularla buyumek zorunda olucak diye dertleniyorum..hayat acimasizlasti..eskiden birine derdimizi actik mi bizimle uzulurdu..simdi ben kimseyle bisey paylasmak istemiyorum..cunku en ufak sorunun baskasi icin mutluluk kaynagi olabiliyor...yalnizlastim iyice..iyiki burasi varda az cok yaziyorum istee
bende çook heyecanlıyım birinin genital organını bu kadar çok merak edeceğim aklımın ucundan geçmezdiAyyy hadi bakalimmm hemen yaz insallah gösterir bak beni de heyecanlandirdinnn
Hadi güzel haberlerlerle gel canımkızzzzzlarrrr arkadaşım hastanede çalışıyor onun yanına gidicem iş çıkışı ultrasona giricem dua edin bu sefer göstersin dayanamıyorum bekleyemicem 10 una kadar koç burcu olmanın kötü yanları
Hem ne masummArkadaşa katılıyorum önceleri de oluyordu fakat görmüyor duymuyorduk.. suan aleni birleşimde görüp duymaya başladığımız için haliyle isyanlara bağlamak istiyoruz bu dünya böyle gelmiş böyle gidecek malesef .. cocuklari da masum masum yetiştiriyoruz Allah yardimcimiz olsun
Yaa ahahahahabende çook heyecanlıyım birinin genital organını bu kadar çok merak edeceğim aklımın ucundan geçmezdi
Ay bize de haber ver canım meraktayızkızzzzzlarrrr arkadaşım hastanede çalışıyor onun yanına gidicem iş çıkışı ultrasona giricem dua edin bu sefer göstersin dayanamıyorum bekleyemicem 10 una kadar koç burcu olmanın kötü yanları
vallahi gönlümden artık ikisi de geçiyor göstersin yeterAy bize de haber ver canım meraktayızRabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Gitmeden bi 15- 20 dk önce tatlı bir şeyler ye çok işe yarıyor bizim sıpa hoplayıp zıplıyorduvallahi gönlümden artık ikisi de geçiyor göstersin yeter
Neden biliyomusun çünkü kimsede ALLAH korkusu kalmadı. Eskiden örf vardı saygı vardı ALLAH korkusu vardı. Artık insanlar iyice değerlerini yitirdi. Rabbim bizleri ve evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsınOlmuyor ama...hergun kotu bi haber...izlemiycem diyorum bu sefer telefondan cikiyor karsima bi sekilde...o kadar uzuluyorumkiii...biz ne guzel buyuduk...onlar neden hep korkularla buyumek zorunda olucak diye dertleniyorum..hayat acimasizlasti..eskiden birine derdimizi actik mi bizimle uzulurdu..simdi ben kimseyle bisey paylasmak istemiyorum..cunku en ufak sorunun baskasi icin mutluluk kaynagi olabiliyor...yalnizlastim iyice..iyiki burasi varda az cok yaziyorum istee
Benim 15+1 idi direkt söyledi kahvaltı bile yapmamıştım bir çay kaşığı pekmez yiyip gitmiştim onun da etkisi kalmamıştırBen 15. Hsftamin bitmesini beklicektim hic beklemesem mi
Aynen canım iyi düşünelim iyi olsunEvet doğru diyorsun yeni bir aya başlamışken ümitsizliğe kapılmayalım evrene güzel mesajlar yolluyim ben haala herkesin her şeyin düzeleceğine inanıyim inşallah öyle olur
Bende 13+3te öğrendim hemde kızBenim 15+1 idi direkt söyledi kahvaltı bile yapmamıştım bir çay kaşığı pekmez yiyip gitmiştim onun da etkisi kalmamıştır
Darisi başıma insallahBenim 15+1 idi direkt söyledi kahvaltı bile yapmamıştım bir çay kaşığı pekmez yiyip gitmiştim onun da etkisi kalmamıştır
Kaç mm sizin ve kaçıncı haftaŞu an serklajım yok takip altındayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?