2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Olmuyor ama...hergun kotu bi haber...izlemiycem diyorum bu sefer telefondan cikiyor karsima bi sekilde...o kadar uzuluyorumkiii...biz ne guzel buyuduk...onlar neden hep korkularla buyumek zorunda olucak diye dertleniyorum..hayat acimasizlasti..eskiden birine derdimizi actik mi bizimle uzulurdu..simdi ben kimseyle bisey paylasmak istemiyorum..cunku en ufak sorunun baskasi icin mutluluk kaynagi olabiliyor...yalnizlastim iyice..iyiki burasi varda az cok yaziyorum istee

inşallah kalbinden geçenin haberini sağlıcakla alırsın bizlere de haber ver

Ben bankadaydim demin oturduğum yerde pıt pıt asagi vuruyor istemsizce güldüm cok guzel bir duygu ya hissedersin bugun yarin sonra zaten gittikçe artıyor

Ayyy hadi bakalimmm hemen yaz insallah gösterir bak beni de heyecanlandirdinnn

Arkadaşa katılıyorum önceleri de oluyordu fakat görmüyor duymuyorduk.. suan aleni birleşimde görüp duymaya başladığımız için haliyle isyanlara bağlamak istiyoruz bu dünya böyle gelmiş böyle gidecek malesef .. cocuklari da masum masum yetiştiriyoruz Allah yardimcimiz olsun

Hadi güzel haberlerlerle gel canım

Hem ne masummRabbim cumlemizinkini korusunn

Ay bize de haber ver canım meraktayız Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Neden biliyomusun çünkü kimsede ALLAH korkusu kalmadı. Eskiden örf vardı saygı vardı ALLAH korkusu vardı. Artık insanlar iyice değerlerini yitirdi. Rabbim bizleri ve evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…