2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şurda cinsiyet öğrenememiş bir kaç kişiyiz ve ben acayip merak içindeyim eğer öğrenirsen büyük harfler ile yaz mutlaka ben terazi Burcu’yum ama nasıl bir sabır geldi bilmiyorum gününü beklicem

Kızlar yoyko bebek arabaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kraft limayı beğendim ama eşim daha uygun bir şey almamız konusunda ısrarcı ona göre bütün bebek arabaları aynı farklarını anlatamıyorum bir türlü

Aslında şöyle sosyal medya çok etkin kullanılmaya başlandı. Önceden de iğrençlikler vardı ki sizi üzmek için söylemiyorum gördüklerinizden daha da iğrenç yaşanan olaylar var, vardı ve var olmaya da devam edecek. (Meslek gereği biliyorum)17 yaşımda ailemin yanından ayrıldım üniversite için 32 yaşımda evlendim şuan 33yaşımdayım ve ben yıllarca istanbulda tek başıma yaşadım. Yani siz evladınızın yanında olsanız da olmasınız da onun koruyucusu rabbimdir. O yüzden içinizi daraltmayın rabbim hayrlı evlatlar hayrlı anne babalar eylesin

Şurda cinsiyet öğrenememiş bir kaç kişiyiz ve ben acayip merak içindeyim eğer öğrenirsen büyük harfler ile yaz mutlaka ben terazi Burcu’yum ama nasıl bir sabır geldi bilmiyorum gününü beklicem
eğer bugünde göstermezse Allah bizi Kasım Akrebinin şerrinden ve inadından korusun

Ahaha bende aynen ki hayatta sabırlı değilimdir şuana kadar çatlamam lazımdı gitsem öğrenirdim belki ama inatla kontrol gününü bekliyorum
Herkes soruyor belli olmadi mi hafta baya ilerde diye

Kontrol günleriniz ne sıklıkta yapılıyor.. 3 haftada bir gidiyorum ben ama bazen oyle bian oluyor sanki günler hiç gecmeyecekmis gibi süre çok uzunmus gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Kontrol günleriniz ne sıklıkta yapılıyor.. 3 haftada bir gidiyorum ben ama bazen oyle bian oluyor sanki günler hiç gecmeyecekmis gibi süre çok uzunmus gibi hissediyorum
Benim doktorum ayda bir çağırıyor şu anda. Her şey normal olduğu için diye de belirtmişti.

Benim 3 hafta da bir
Bence cok makul ve mantıklı
Daha fazlasına da gerek yok daha uzun süre olmasi da urkutebilir
İdeal sure bence

Benim doktorum ayda bir çağırıyor şu anda. Her şey normal olduğu için diye de belirtmişti.
Bana da aslında suan icin gerek yok diyor daha sık takibe ama ne bileyim yinede süre uzun geliyor kontrolden geliyorum bir hafta rahatım sonraki iki hafta geçmek bilmiyor ya

Doktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…