- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.444
- 83
Şurda cinsiyet öğrenememiş bir kaç kişiyiz ve ben acayip merak içindeyimkızzzzzlarrrr arkadaşım hastanede çalışıyor onun yanına gidicem iş çıkışı ultrasona giricem dua edin bu sefer göstersin dayanamıyorum bekleyemicem 10 una kadar koç burcu olmanın kötü yanları
Ay gerçekten mi başlayınca o kadar yoğun mu hissediliyorben 17yi bitirdim hala hiç bişey yok bebişlerimden doktora sordum 20den sonra hissedilir dedi direk. Bir ben kaldım hissetmeyen sanki. Bana da yüklensin bir an önce inşallah
Birde ben kaldım ya neden hissetmiyoruzz??Ay gerçekten mi başlayınca o kadar yoğun mu hissediliyorben 17yi bitirdim hala hiç bişey yok bebişlerimden doktora sordum 20den sonra hissedilir dedi direk. Bir ben kaldım hissetmeyen sanki. Bana da yüklensin bir an önce inşallah
Kacta gideceksinvallahi gönlümden artık ikisi de geçiyor göstersin yeter
Valla 2 bebiş her anlamda zor allah güç kuvvet versin size, biri memedeyken biri yatar artıkEvet o yatağı çok övüyorlar gördüğüm bütün fiyatları 2ile çarpıyor beynim ve çok pahalı hale geliyorbi tane alıp sırayla mı yatırsam
Aslında şöyle sosyal medya çok etkin kullanılmaya başlandı. Önceden de iğrençlikler vardı ki sizi üzmek için söylemiyorum gördüklerinizden daha da iğrenç yaşanan olaylar var, vardı ve var olmaya da devam edecek. (Meslek gereği biliyorum)17 yaşımda ailemin yanından ayrıldım üniversite için 32 yaşımda evlendim şuan 33yaşımdayım ve ben yıllarca istanbulda tek başıma yaşadım. Yani siz evladınızın yanında olsanız da olmasınız da onun koruyucusu rabbimdir. O yüzden içinizi daraltmayın rabbim hayrlı evlatlar hayrlı anne babalar eylesinOlmuyor ama...hergun kotu bi haber...izlemiycem diyorum bu sefer telefondan cikiyor karsima bi sekilde...o kadar uzuluyorumkiii...biz ne guzel buyuduk...onlar neden hep korkularla buyumek zorunda olucak diye dertleniyorum..hayat acimasizlasti..eskiden birine derdimizi actik mi bizimle uzulurdu..simdi ben kimseyle bisey paylasmak istemiyorum..cunku en ufak sorunun baskasi icin mutluluk kaynagi olabiliyor...yalnizlastim iyice..iyiki burasi varda az cok yaziyorum istee
nutella kaşıklıyorum şuandaGitmeden bi 15- 20 dk önce tatlı bir şeyler ye çok işe yarıyor bizim sıpa hoplayıp zıplıyordu
eğer bugünde göstermezse Allah bizi Kasım Akrebinin şerrinden ve inadından korusunŞurda cinsiyet öğrenememiş bir kaç kişiyiz ve ben acayip merak içindeyimeğer öğrenirsen büyük harfler ile yaz mutlaka ben terazi Burcu’yum ama nasıl bir sabır geldi bilmiyorum gününü beklicem
Ahaha bende aynen ki hayatta sabırlı değilimdir şuana kadar çatlamam lazımdı gitsem öğrenirdim belki ama inatla kontrol gününü bekliyorumŞurda cinsiyet öğrenememiş bir kaç kişiyiz ve ben acayip merak içindeyimeğer öğrenirsen büyük harfler ile yaz mutlaka ben terazi Burcu’yum ama nasıl bir sabır geldi bilmiyorum gününü beklicem
18 haftalık oldumKaç mm sizin ve kaçıncı hafta
Ben de bekliyorum ama gün sayıyorum resmen.Şurda cinsiyet öğrenememiş bir kaç kişiyiz ve ben acayip merak içindeyimeğer öğrenirsen büyük harfler ile yaz mutlaka ben terazi Burcu’yum ama nasıl bir sabır geldi bilmiyorum gününü beklicem
Benim doktorum ayda bir çağırıyor şu anda. Her şey normal olduğu için diye de belirtmişti.Kontrol günleriniz ne sıklıkta yapılıyor.. 3 haftada bir gidiyorum ben ama bazen oyle bian oluyor sanki günler hiç gecmeyecekmis gibi süre çok uzunmus gibi hissediyorum
Benim 3 hafta da birKontrol günleriniz ne sıklıkta yapılıyor.. 3 haftada bir gidiyorum ben ama bazen oyle bian oluyor sanki günler hiç gecmeyecekmis gibi süre çok uzunmus gibi hissediyorum
Benim doktorum ayda bir çağırıyor şu anda. Her şey normal olduğu için diye de belirtmişti.
Bana da aslında suan icin gerek yok diyor daha sık takibe ama ne bileyim yinede süre uzun geliyor kontrolden geliyorum bir hafta rahatım sonraki iki hafta geçmek bilmiyor yaBenim doktorum ayda bir çağırıyor şu anda. Her şey normal olduğu için diye de belirtmişti.
kontrolden geliyorum 1 hafta rahatliyorum sonraki iki hafta geçmek bilmiyor keşke iki haftada bir gitsem diyorum ..Benim 3 hafta da bir
Bence cok makul ve mantıklı
Daha fazlasına da gerek yok daha uzun süre olmasi da urkutebilir
İdeal sure bence
Evet doğru ama bir sorun yoksa hersey yolundaysa ultrasona cok giripte bebitoyu rahassiz etmeye gerek yok dimikontrolden geliyorum 1 hafta rahatliyorum sonraki iki hafta geçmek bilmiyor keşke iki haftada bir gitsem diyorum ..
Haklisin canim:)Evet doğru ama bir sorun yoksa hersey yolundaysa ultrasona cok giripte bebitoyu rahassiz etmeye gerek yok dimi
Guzel düşüneceğiz surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?