2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah sonuç tertemiz gelir ve hiçbirine gerek kalmaz

Allah yardımcın olsun senin yaşadığın endişeleri yaşadım bayramı ağlıyarak geçirdim hep doktorlaraydım.
fenal dna yaptım temiz çıktı daha da bu konuyu açmayacağım kendime.
üzmeyeceğim bebeğimi.
inşallah seninde öyle olur. dualarım seninle yaşayan anlıyor.

Allah'ım evlatlarını sana bağışlasın Hiç birsey çıkmadan umarim sonuçlar tertemiz gelir

Allahim en güzel haberi nasip etsin insallah hakkınızda hayırlısı canim

ben hala hiçbir şey olmadığına inanıyorum belki de 8 gün geride diye daha fındık burunludurr

İnşallah hiç bir şey çıkmaz korkuların biter canım

Canım inşallah sonuçların güzel gelir iki evladını da Allah sana bağışlar

Inşaallah sonuçların tertemiz çıkacak ..tez zamanda ferahlarsin inşallah guzel haberlerini alırsın insallah

Rabbim seni ve bebeciklerini korusun umarım herşey çok yolunda ilerler dualarım seninle bebeklerinle olacak.

İnşallah güzel sonuçlar gelecektir. Emin ellerde olacaksın amniyosentezini. Bana da ilk doktorum bi dokuz Eylül’den bi Ege’den hoca ismi vermişti, en güvenilir hep yönlendirdiğim isimler demişti. Hiçbir şey çıkmaması ihtimali üzerine yoğunlaştıralım tüm duygu düşüncelerimizi

Utancag bir kizcemi acaba
Bir oğlum var insallah birde kızım olur içimden gecen ama Allah bilir sağlıklı olsun da mühim olan o
Offf ben de 16. Haftamdan umutluydum boyle okuyunca kaybediyorum umudu :) tatli seyler tuketmis miydin?
2 tadella ve bir de dondurma yedim banamısın demedi

senin bebiş kızsa adını nazlı koyman farz oldu
Demi cidden cok edepli cıktı o kadar meraka 2 gün arayla ultrason a girmeme ragmen net olarak ögrenemedim oglumu 16 da net pipi görmüştüm yumurtalıklarının cizgileri bile belliydi

İnşallah sonuçların temiz gelir hayırlısıyla canım bebişlerde seninle birlikte kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…