İnşallah sonuç tertemiz gelir ve hiçbirine gerek kalmazDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Allah yardımcın olsun senin yaşadığın endişeleri yaşadım bayramı ağlıyarak geçirdim hep doktorlaraydım.Doktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Allah'ım evlatlarını sana bağışlasınDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Amin inşallahValla 2 bebiş her anlamda zor allah güç kuvvet versin size, biri memedeyken biri yatar artık
Doktor 20den sonra hissedilir dedi direk sorun yok dedi yani. İnşallah 20.haftaya kalmazBirde ben kaldım ya neden hissetmiyoruzz??((
Allahim en güzel haberi nasip etsin insallahDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
ben hala hiçbir şey olmadığına inanıyorum belki de 8 gün geride diye daha fındık burunludurrDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
İnşallah hiç bir şey çıkmaz korkuların biter canımDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Canım inşallah sonuçların güzel gelir iki evladını da Allah sana bağışlarDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Insallah öyledirben hala hiçbir şey olmadığına inanıyorum belki de 8 gün geride diye daha fındık burunludurr
bi de benKasım annelerinden cinsiyet öğrenemeyen bi ben varım herhalde
İşe yaramış olsa barinutella kaşıklıyorum şuanda
Amin inşallaheğer bugünde göstermezse Allah bizi Kasım Akrebinin şerrinden ve inadından korusun
Sizinki iyiymiş yine.18 haftalık oldum
2 hafta önce 44 idi
Cuma tekrar gideceğim
Inşaallah sonuçların tertemiz çıkacak ..tez zamanda ferahlarsin inşallah guzel haberlerini alırsın insallahDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Rabbim seni ve bebeciklerini korusun umarım herşey çok yolunda ilerler dualarım seninle bebeklerinle olacak.Doktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Doktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Bir oğlum var insallah birde kızım olur içimden gecen ama Allah bilir sağlıklı olsun da mühim olan oUtancag bir kizcemi acaba
2 tadella ve bir de dondurma yedim banamısın demediOfff ben de 16. Haftamdan umutluydum boyle okuyunca kaybediyorum umudu :) tatli seyler tuketmis miydin?
Demi cidden cok edepli cıktı o kadar meraka 2 gün arayla ultrason a girmeme ragmen net olarak ögrenemedim oglumu 16 da net pipi görmüştüm yumurtalıklarının cizgileri bile belliydisenin bebiş kızsa adını nazlı koyman farz oldu
İnşallah sonuçların temiz gelir hayırlısıyla canım bebişlerde seninle birlikte kalırDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?