- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.444
- 83
Ben de onun için bekliyorum kutudan ne çıkacak acaba
Yoldayım 30 dakikaya güzel haberlerle gelcem inşallah
Ihihi valla bu ara kutudan kizceler cikiyor gibiBen de onun için bekliyorum kutudan ne çıkacak acaba
Eşinize bir BMW mi iyi yoksa Honda mı diye sorunKızlar yoyko bebek arabaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kraft limayı beğendim ama eşim daha uygun bir şey almamız konusunda ısrarcıona göre bütün bebek arabaları aynı farklarını anlatamıyorum bir türlü
Ayyyss hadi bakalımYoldayım 30 dakikaya güzel haberlerle gelcem inşallah
Ahaha süper yorumEşinize bir BMW mi iyi yoksa Honda mı diye sorun
dualarımız seninle Allahın izniyle tertemiz sonuçların gelsin ve ikizlerin seninle kalsın inşallah.Doktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Canım benim kızımada yüksek riskli trizomi 21 dediler amniyosentez istediler sonuç ne olursa olsun dedim Rabbime sığındım yaptırmadım.Doğduğunda fındık burnu burnu bırak sanki düğme gibiydi burnu estetik burunlu diye sevdi doktorlar hala burnu minicik kuzumun 10 yasında sağlığı yerinde Rabbime binlerce şükür.Şimdiki bebeğime de yüksek olmasada riskli dendi amniyosentez önerdi reddettim yaptırmıcam üzüldüm çok çıkan sonuca ama Rabbime sığındım yine ne olursa olsun kabulüm evladım.ben hala hiçbir şey olmadığına inanıyorum belki de 8 gün geride diye daha fındık burunludurr
Evet başladımı devamlı hissediyorsun artık ve yoğunlaşıyorAy gerçekten mi başlayınca o kadar yoğun mu hissediliyorben 17yi bitirdim hala hiç bişey yok bebişlerimden doktora sordum 20den sonra hissedilir dedi direk. Bir ben kaldım hissetmeyen sanki. Bana da yüklensin bir an önce inşallah
Ayyyss hadi bakalım
Vallahi ayrilamiyorum burdan merakimdannn mis gibi haberle cik insallah
Bak bizi sona birakma sıcağı sicagina yaz kuzum
Ayhhh ne güzel çıkmış totosunu ısırasım geldiFamina Pasha22 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlık ve sıhhatle inşallah, dilerim ikisinide sağ salim kucağına almayı nasip etsinDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Yaaa masallahhhFamina Pasha22 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
Sağlıkla gelsin paşaFamina Pasha22 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
Insallah o yuzde 30un icindedir bebislerin ikisine de saglicakla kavuşursunDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Gözünaydın canım sağlıkla uğurla gelsin Aslan parçasıFamina Pasha22 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
Teşekkürler teyzesiiiAyhhh ne güzel çıkmış totosunu ısırasım geldisağlıkla gelsin paşanız gözünüz aydın canım
Çin tKvimi tuttu yüzük tutmadı inşallah seninki de acıcak çikolatayla tehdit et işe yaradıYaaa masallahhh
Tahminler neydi canim birde cin takvimine bakmismiydin
Gozunaydin olsun
Artik cinsiyet belli ona göre hazırlık başlasın
Darisi başıma insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?