2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eşinize bir BMW mi iyi yoksa Honda mı diye sorun

dualarımız seninle Allahın izniyle tertemiz sonuçların gelsin ve ikizlerin seninle kalsın inşallah.

ben hala hiçbir şey olmadığına inanıyorum belki de 8 gün geride diye daha fındık burunludurr
Canım benim kızımada yüksek riskli trizomi 21 dediler amniyosentez istediler sonuç ne olursa olsun dedim Rabbime sığındım yaptırmadım.Doğduğunda fındık burnu burnu bırak sanki düğme gibiydi burnu estetik burunlu diye sevdi doktorlar hala burnu minicik kuzumun 10 yasında sağlığı yerinde Rabbime binlerce şükür.Şimdiki bebeğime de yüksek olmasada riskli dendi amniyosentez önerdi reddettim yaptırmıcam üzüldüm çok çıkan sonuca ama Rabbime sığındım yine ne olursa olsun kabulüm evladım.

Evet başladımı devamlı hissediyorsun artık ve yoğunlaşıyor ama tabi öyle pat pat tekme değil hummalı bir çalışma var herkeste öyle mi bilmiyorum ama kıpır kıpır maşallah önceki güne göre daha yoğun hissediliyor 20 21e kadar da hissetmemek normalmiş ama hiç stres yapma ben gibi Birşeyler yiyip Sol yanına uzan sessiz bir ortamda elini koy dalgalanmaları hissedersin belki dene bir

Eklentiler

• 16540999066776649813385039878346.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 102
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlık ve sıhhatle inşallah, dilerim ikisinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin Zor bir durum Allahım yar ve yardımcınız olsun

Insallah o yuzde 30un icindedir bebislerin ikisine de saglicakla kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…