Teşekkürler teyzesiiiGözünaydın canım sağlıkla uğurla gelsin Aslan parçası
Gözün aydın canım ayakları acık bariz bir çüklü@FaminaPasha22 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
Ayy hadi bakalım@FaminaPasha22 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
Amiiin inşallahGözün aydın canım ayakları acık bariz bir çüklüAllah sağ salim kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun
Teşekkürler kızlare inşallah hepiniz hemencecik bebitoların cinsiyetini öğrenirsiniz heyecanla bekliyorumAyy hadi bakalımSağlıkla gelsin küçük prens
Sağlıkla gelsinAmiiin inşallaherkeklere +1 ekledim
oyy hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruzBende yarın sabah gidiyorum doktora cinsiyeti inşallah gösterir kızlar dua edin 17+4 teyiz şuan
Evet ben de merak ediyorum da tutuyorum kendimi. Hemen çıkarıp elimize verseler yaBana da aslında suan icin gerek yok diyor daha sık takibe ama ne bileyim yinede süre uzun geliyor kontrolden geliyorum bir hafta rahatım sonraki iki hafta geçmek bilmiyor ya
Yavruların sağlıkla seni bekliyorlar inşallah annesi. Kötü düşünme lütfen,Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç bizi bekliyor. İnşallah geriye dönüp baktığımızda sadece kötü birer anı olarak hatırlarız bu günleriHerkesin bebeğine sağlıkla kavuşmasını diliyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin demekten başka elden bir şey gelmiyor
Rabbim iki evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok zor biliyorum ama uzmemeye çalış kendini ve bebisleri. İyi olacak her şey inşallahDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Dün öyle yaptım gittim inatla ellerini bacaklarını kenetlemis açmadı benim MinnoşGitmeden bi 15- 20 dk önce tatlı bir şeyler ye çok işe yarıyor bizim sıpa hoplayıp zıplıyordu
Ya ihihi tamam bende bir deneyeyim bakalim insallahh saklanmaz yavrucagimÇin tKvimi tuttu yüzük tutmadı inşallah seninki de acıcak çikolatayla tehdit et işe yaradı
Hadi gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin. En azından netleşti. Darısı başımıza.@FaminaPasha22 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
Bende hissedemedim henüz 2.gebelikBenmde 2. Gebeliğim ve bende hala hissedemiyorum malesef..
Amin inşallahHadi gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin. En azından netleşti. Darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?