2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana da aslında suan icin gerek yok diyor daha sık takibe ama ne bileyim yinede süre uzun geliyor kontrolden geliyorum bir hafta rahatım sonraki iki hafta geçmek bilmiyor ya
Evet ben de merak ediyorum da tutuyorum kendimi. Hemen çıkarıp elimize verseler ya

Hepinize dualarınız ve iyi dilekleriz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç bizi bekliyor. İnşallah geriye dönüp baktığımızda sadece kötü birer anı olarak hatırlarız bu günleri Herkesin bebeğine sağlıkla kavuşmasını diliyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin demekten başka elden bir şey gelmiyor

Yavruların sağlıkla seni bekliyorlar inşallah annesi. Kötü düşünme lütfen, Rabbimden ümit kesilmez. Mucizelerin seninle olacaklar inşallah

Rabbim iki evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok zor biliyorum ama uzmemeye çalış kendini ve bebisleri. İyi olacak her şey inşallah

Kızlar ya tatlı şeyler yiyip gitmek daha mı iyi? hareketlenir mi acaba ? haftaya randevum varda napsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…