2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ya tatlı şeyler yiyip gitmek daha mı iyi? hareketlenir mi acaba ? haftaya randevum varda napsam acaba
Valla ben yicem şeker komasına bile girebilirim şaka bi yana bir kaşık pekmez yemeyi düşünüyorum. Umarım gösterirler. Ben 11 haziranda gideceğim öğrenmeye o zaman da 16+5 olacağım yanlış hesaplamadıysam

Kızlar ya tatlı şeyler yiyip gitmek daha mı iyi? hareketlenir mi acaba ? haftaya randevum varda napsam acaba

Ben ultrasonda doktoru çok uğraştırıyor azıcık kıpırdasın diye kendimi zorlayıp çikolata yedim gittim. Yok! Eller bacaklar oynuyor, sırtını göstermedi. Toplamda tam 50 dk uğraştırdı, 50. dakikanın sonunda lütfedip azıcık zoraki döndü cinsiyeti zaten belliydi de, doktor omuriliğe bakmak istiyordu, bizimkinin sağ olsun nazı tuttu

Bende 9 Haziranda gideceğim , umarım öğreniriz

oyyy nazlı guzum benim, cinsiyeti nedir?

Gündüz etkilemiyorsa iyi, işyerinde fırsat bulsam uyuyacağım kafam duruyor çoğunlukla

Allah analı babalı büyütsün olsun büyürler, sonra rahat edersin arkadaş olurlar birbirlerine
Ben başlarda da aman aman uyumuyordum ama derin uyuyordum. Başından beri sürekli yatakta dönme var bende o yüzden kesik kesik uyuyorum hep

Karnım belli olmaya başladı kızlar. Ama açılmalar devam ediyor gliba hala kaslarda sancı oluyor. Çabuk yoruluyorum, yatarken kalkarken şimdiden zorlanıyorum. Umarım çabuk toparlarım kendimi mide bulantıları azaldı ama geçmedi. Olsun iştahım artmaya başladı. Kola, çay ve fast food ürünlerden tiksindim gibi bişey oldu artık. Bu güzel tarafı

Canım şimdi okudum ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum ama vardır rabbimin bir bildiği bol bol dua edelim neleri atlattık dua ile inşallah bunu da atlatacaksınız moralini yüksek tutmaya çalış fındık burunlunda bir şeycik çıkmayacak Bol bol güzel enerji yolla miniklerine bütün kötülüklerden korusun rabbim her şey güzel olacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…