- 25 Kasım 2020
- 3.118
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.441
- 83
Valla ben yicem şeker komasına bile girebilirimKızlar ya tatlı şeyler yiyip gitmek daha mı iyi? hareketlenir mi acaba ? haftaya randevum varda napsam acaba
Kızlar ya tatlı şeyler yiyip gitmek daha mı iyi? hareketlenir mi acaba ? haftaya randevum varda napsam acaba
Bende 9 Haziranda gideceğim , umarım öğrenirizValla ben yicem şeker komasına bile girebilirimşaka bi yana bir kaşık pekmez yemeyi düşünüyorum. Umarım gösterirler. Ben 11 haziranda gideceğim öğrenmeye o zaman da 16+5 olacağım yanlış hesaplamadıysam
oyyy nazlı guzum benim, cinsiyeti nedir?Ben ultrasonda doktoru çok uğraştırıyor azıcık kıpırdasın diye kendimi zorlayıp çikolata yedim gittim. Yok! Eller bacaklar oynuyor, sırtını göstermedi. Toplamda tam 50 dk uğraştırdı, 50. dakikanın sonunda lütfedip azıcık zoraki döndücinsiyeti zaten belliydi de, doktor omuriliğe bakmak istiyordu, bizimkinin sağ olsun nazı tuttu
Maşallah prensese
TeşekkürlerMaşallah prensese
inş canım ya çok heveslendim umarım gösterir sıpaTeşekkürlerumarım 9 Haziran’da seninkini de öğreniriz. Sağlıkla gelsin hepsi
Nazlı bi kız mı geliyor yoksaDün öyle yaptım gittim inatla ellerini bacaklarını kenetlemis açmadı benim Minnoş
Ay ben aldım bir şeyler bence baya güzel indirim olmuşKızlar hepsiburda da oioi ürünlerinde %50 indirim var sepette maddi durumunuz müsaitse değerlendire bilirsiniz.
Ben deBende 9 Haziranda gideceğim , umarım öğreniriz
4 kere ikili test için ultrasona girdim dr çikolata işe yaramaz rivayet dedi, en son hemşireler meyve suyu iç yemek ye gel dediKızlar ya tatlı şeyler yiyip gitmek daha mı iyi? hareketlenir mi acaba ? haftaya randevum varda napsam acaba
Yazın sıcaklarda cam kapı açmasan olmaz açsan ya bebek üşürse bilemezsin. Kış iyidir napalım yakarız doğalgazı canları sağolsunevet uzun bir süre uykular haramama ben o kadar mutluyum ki kış bebesi olacakları için yazın sıcakta olmaz gibi
Gündüz etkilemiyorsa iyi, işyerinde fırsat bulsam uyuyacağım kafam duruyor çoğunluklaBende haftasonları erkenden uyanıyorum sanki işe gideceğim. Güneş zaten benim odadan doğuyor gibi. Sırf bu yüzden simsiyah perde aldım bana mısın demiyorkışın güzeldi yaz geldikçe hem havanın sıcaklığı hem güneşin konumu erkenden uyanıyorum. Geceleri çok sık uyanıyorum ama gündüz dinç oluyorum yorgun olmuyorum
Allah analı babalı büyütsün olsun büyürler, sonra rahat edersin arkadaş olurlar birbirlerineGünaydınnnn, o zor uyananlardan biri de benim. Hamileliğin başında deliksiz uyuyordum ne güzeldi, dün gece en az 2 buçuk saat uyanık kaldım sabah 4ten sonra. İkiz doğum yapan arkadaşım sonlara doğru bunları da arıycan uyuduğuna şükret diyor bakalım, görücez.
Dün cinsiyetleri netleştirdik biz. Bir kız, bir erkekmişankete ekledim bile kendimi ama kızçeler önde gidiyor
Aminnnn hepimize inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Canım şimdi okudum ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum ama vardır rabbimin bir bildiği bol bol dua edelim neleri atlattık dua ile inşallah bunu da atlatacaksınız moralini yüksek tutmaya çalış fındık burunlunda bir şeycik çıkmayacakDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallahFamina Pasha22 1dogasever hatırladıklarım bunlar çikolatayı duyunca gösterdi nur topu gibi bir ERKEK ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?