Kaçta gidiyorsun poncikkBende yarın sabah gidiyorum doktora cinsiyeti inşallah gösterir kızlar dua edin 17+4 teyiz şuan
ayyy sağol canım öneri için4 kere ikili test için ultrasona girdim dr çikolata işe yaramaz rivayet dedi, en son hemşireler meyve suyu iç yemek ye gel dedi
Ben kullanıyorum canım doktorum verdi. Kramp olmuyor belirgin doktoruna danış tabiKızlar Osteocare vitamin kullananlar var mı? doktora danışıp mı almalıyız? özellikle gebelikte olan kramplar için iyi diyorlar
Ay her sabah baldır krampları ile uyanıyorum doktora sordum şimdi dönüş yapmadı henüz. Çok erken değil mi kramplar için her gün soda da içiyorum anlamadım gerçekten.Kızlar Osteocare vitamin kullananlar var mı? doktora danışıp mı almalıyız? özellikle gebelikte olan kramplar için iyi diyorlar
Allahın izniyle sağlıklı çıkar da bu günler geride kalır gider.Doktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Tamam canım sağol ,haftaya kontrolüm var o zaman sorayım, herkes çok memnunmuş. Doktorum bana 1 ay önceki kontrolde ocean mumyy vermişti pembe kutulu olan .Ben kullanıyorum canım doktorum verdi. Kramp olmuyor belirgin doktoruna danış tabi
oyyyy yesinler oğluşunuKizlarrrr ..doktordan geliyorum sonunda cinsiyeti ogrenebildimm. veeeeee kesin oğluşum olacakmışherşey haftasıyla uyumlu dedi .Allah sizede gönlünunuze göre versin.
evet genelde son aylarda oluyormuş kramplar ama bunu bide calsiyum için istiyorum kemikleri güçlendiriyormuş .Ay her sabah baldır krampları ile uyanıyorum doktora sordum şimdi dönüş yapmadı henüz. Çok erken değil mi kramplar için her gün soda da içiyorum anlamadım gerçekten.
Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın, kaçıncı haftada öğrendinizKizlarrrr ..doktordan geliyorum sonunda cinsiyeti ogrenebildimm. veeeeee kesin oğluşum olacakmışherşey haftasıyla uyumlu dedi .Allah sizede gönlünunuze göre versin.
bende bugün yine oldu magnezyum eksikliği diyorlarAy her sabah baldır krampları ile uyanıyorum doktora sordum şimdi dönüş yapmadı henüz. Çok erken değil mi kramplar için her gün soda da içiyorum anlamadım gerçekten.
17+1 bugün öğrendim.13 haftalık erkeğe benziyor dedi 14 haftalık kıza benziyor dedi sonunda bugün kesin erkek dedi.Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın, kaçıncı haftada öğrendiniz
Kacinci haftada böyle bebeğin gr bahsediliyorKızlar kontrolden geliyorum oğlum 160 Gr olmuş
ah tontik maşallah sağlıkla gelsin :) siz böyle yazarken daha da sabırsızlanıyorum randevuyu bir hafta öne çekesim var 11 ini bekleyemiycem gibi geliyor :)Kızlar kontrolden geliyorum oğlum 160 Gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?