2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar Osteocare vitamin kullananlar var mı? doktora danışıp mı almalıyız? özellikle gebelikte olan kramplar için iyi diyorlar

Kızlar Osteocare vitamin kullananlar var mı? doktora danışıp mı almalıyız? özellikle gebelikte olan kramplar için iyi diyorlar
Ay her sabah baldır krampları ile uyanıyorum doktora sordum şimdi dönüş yapmadı henüz. Çok erken değil mi kramplar için her gün soda da içiyorum anlamadım gerçekten.

Allahın izniyle sağlıklı çıkar da bu günler geride kalır gider.

Doktordan geldim şimdi. Doktor bu kadar araştırmanın iyi olmadığını söyledi haklı tabi kaç yıl eğitim almış bir sürü gebesi var bebeğe zararlı bir takviye verecek değil. Sabah bol nutella yiyip gittim bebiş çok hareketliydi çok büyümüştü. şimdi üç hafta bekle dur ama biz merak etsek de içerde iyiler

Ay her sabah baldır krampları ile uyanıyorum doktora sordum şimdi dönüş yapmadı henüz. Çok erken değil mi kramplar için her gün soda da içiyorum anlamadım gerçekten.
evet genelde son aylarda oluyormuş kramplar ama bunu bide calsiyum için istiyorum kemikleri güçlendiriyormuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…