- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Kizlarrrr ..doktordan geliyorum sonunda cinsiyeti ogrenebildimm. veeeeee kesin oğluşum olacakmışherşey haftasıyla uyumlu dedi .Allah sizede gönlünunuze göre versin.
15+1 olduk bugünKacinci haftada böyle bebeğin gr bahsediliyor
Amin inşallahah tontik maşallah sağlıkla gelsin :) siz böyle yazarken daha da sabırsızlanıyorum randevuyu bir hafta öne çekesim var 11 ini bekleyemiycem gibi geliyor :)
15+1 canımMaşallah Kaç haftalıksın canım
Sağlıkla gelsin inşallahKizlarrrr ..doktordan geliyorum sonunda cinsiyeti ogrenebildimm. veeeeee kesin oğluşum olacakmışherşey haftasıyla uyumlu dedi .Allah sizede gönlünunuze göre versin.
Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)bende bugün yine oldu magnezyum eksikliği diyorlar
Sağlıkla gelsinler inşallahMaşallah canım bende 17+2 de 177 gramdı
Offf çok pahalı yaDoktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
ben venatura nin magnezyumunu kullanıyorum doktorumun önerisiyle 60 tablet 65 tlye aldım sanırım 3 gündür içiyorum bel ağrım için daha tam etkisini göremedim ama yorulunca illaki tetikleniyor agrilarDoktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
Ben oğluma hamileyken kullandım doguma kadar içtim canım cidden iyi geliyo baldırımdan bi cekerdi oğlum 2 gün acısı gecmezdi kalsiyum magnezyum kullanmak farzKızlar Osteocare vitamin kullananlar var mı? doktora danışıp mı almalıyız? özellikle gebelikte olan kramplar için iyi diyorlar
Offf çok pahalı ya
Doktora sordum solgar ın magnesiun citrate var 60lı 125 lira o da uygun dedi her gün iki tablet alın mutlaka bir tabletinde 200 mg magnezyum var dedi. Bakalım bugun başlayacağım faydasını görürüm umarım.ben venatura nin magnezyumunu kullanıyorum doktorumun önerisiyle 60 tablet 65 tlye aldım sanırım 3 gündür içiyorum bel ağrım için daha tam etkisini göremedim ama yorulunca illaki tetikleniyor agrilar
Aynen canım özellikle calsiyum magnezyum için öenmli, doktoruma sorcam haftayaBen oğluma hamileyken kullandım doguma kadar içtim canım cidden iyi geliyo baldırımdan bi cekerdi oğlum 2 gün acısı gecmezdi kalsiyum magnezyum kullanmak farz
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahKizlarrrr ..doktordan geliyorum sonunda cinsiyeti ogrenebildimm. veeeeee kesin oğluşum olacakmışherşey haftasıyla uyumlu dedi .Allah sizede gönlünunuze göre versin.
12-5 filan söylemedi bu gittiğimde söyler insallah15+1 olduk bugün
Maşallah darısı bana olsun o halde5 6 gün önce deliriyordum endişeden neden hareket etmiyor bir sorun mu var diye hatta buraya da yazmıştım. Fakat Maşallah şimdi durmuyor yerinde kıpır kıpırHiç endişelenme kısa sürede hissedeceksin inşallah
Hep duyuyoruz hamileliginde boyle haberlerle yipranip sonra iyi haber alanlari. Haberlerin guzel gelecegine cani yurekten inaniyorum. Diliyorum ki bu surec cok cabuk cevaplanir ve siz de nese ile hamileliginizin tadini cikarirsiniz. Yurek dolusu sevgilerHepinize dualarınız ve iyi dilekleriz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç bizi bekliyor. İnşallah geriye dönüp baktığımızda sadece kötü birer anı olarak hatırlarız bu günleriHerkesin bebeğine sağlıkla kavuşmasını diliyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin demekten başka elden bir şey gelmiyor
Bu kizlar boyle demekki :) Ben de detayli USG'den cikip yurumek zorunda kaldim, inat etti donmedi sirtini. Tekrar aldiklarinda iceri donmemisti. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?