2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ah tontik maşallah sağlıkla gelsin :) siz böyle yazarken daha da sabırsızlanıyorum randevuyu bir hafta öne çekesim var 11 ini bekleyemiycem gibi geliyor :)
Amin inşallah günler zor geçiyor randevu gününe kadar zaman gelmek bilmiyor

bende bugün yine oldu magnezyum eksikliği diyorlar
Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)

Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
Offf çok pahalı ya

ben venatura nin magnezyumunu kullanıyorum doktorumun önerisiyle 60 tablet 65 tlye aldım sanırım 3 gündür içiyorum bel ağrım için daha tam etkisini göremedim ama yorulunca illaki tetikleniyor agrilar

Kızlar Osteocare vitamin kullananlar var mı? doktora danışıp mı almalıyız? özellikle gebelikte olan kramplar için iyi diyorlar
Ben oğluma hamileyken kullandım doguma kadar içtim canım cidden iyi geliyo baldırımdan bi cekerdi oğlum 2 gün acısı gecmezdi kalsiyum magnezyum kullanmak farz

Offf çok pahalı ya

ben venatura nin magnezyumunu kullanıyorum doktorumun önerisiyle 60 tablet 65 tlye aldım sanırım 3 gündür içiyorum bel ağrım için daha tam etkisini göremedim ama yorulunca illaki tetikleniyor agrilar
Doktora sordum solgar ın magnesiun citrate var 60lı 125 lira o da uygun dedi her gün iki tablet alın mutlaka bir tabletinde 200 mg magnezyum var dedi. Bakalım bugun başlayacağım faydasını görürüm umarım.

Hep duyuyoruz hamileliginde boyle haberlerle yipranip sonra iyi haber alanlari. Haberlerin guzel gelecegine cani yurekten inaniyorum. Diliyorum ki bu surec cok cabuk cevaplanir ve siz de nese ile hamileliginizin tadini cikarirsiniz. Yurek dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…