- 25 Kasım 2020
- 3.118
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.441
- 83
Venatura oldukca guvenilir ve iyi bir marka. Hamilelik oncesi diger takviyelerinden de faydalandim. Uretim yerli oldugu icin ithalat vergisi vs masraflari nihai fiyata yansimiyor. Amerikan Hastanesi civarindaki cogu eczanede var.ben venatura nin magnezyumunu kullanıyorum doktorumun önerisiyle 60 tablet 65 tlye aldım sanırım 3 gündür içiyorum bel ağrım için daha tam etkisini göremedim ama yorulunca illaki tetikleniyor agrilar
Allah yardımcın olsun bebeklerinin ikisini de korusun inşallahDoktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
İnşallah12-5 filan söylemedi bu gittiğimde söyler insallah
yoyko nun ürünleri çok güzel beğeniyorum ama hep travel sistem büyük arabaları var biz arabanın bagajına sığabilecek çok yer kaplamayacak bir araba bulduk bak istersen fikir olurKızlar yoyko bebek arabaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kraft limayı beğendim ama eşim daha uygun bir şey almamız konusunda ısrarcıona göre bütün bebek arabaları aynı farklarını anlatamıyorum bir türlü
Ben ocean extramag kullanıyorum tam karşılıpı değildir ama magnezyumun farklı formlarını da içeriyor. 30 tablet genelde 80 tl civarı.Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
Bu da güzelmiş canım bakayım biyoyko nun ürünleri çok güzel beğeniyorum ama hep travel sistem büyük arabaları var biz arabanın bagajına sığabilecek çok yer kaplamayacak bir araba bulduk bak istersen fikir olur
Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları - ebebek
Konforlu, kolay katlanabilen, manevra kabiliyeti yüksek travel sistem bebek arabası modelleri ebebek.com'da! Tıkla, kaliteli markaları indirimli fiyata al!www.e-bebek.com
Aile hekimine gitsen. Belki onun yazabilecegi aynı içerik vardır. Ya da onu yazabiliyordur.Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
Magnezyum da şöyle bir durum var bazı formlarının emilmesi daha zor oluyor.Ben ocean extramag kullanıyorum tam karşılıpı değildir ama magnezyumun farklı formlarını da içeriyor. 30 tablet genelde 80 tl civarı.
Magnezyum sitrat+b6 olanı kullanıyorum ben aldıktan sonra yorumlara baktım baya etki ediyormuş benim özellikle kabızlığıma iyi geldi üç gündür öyle bir etkisi de varmış sanırım sindirim için kullananlar da var geceleri bir adet alıyorum rahat uyuyorum yorulunca bel ağrım oluyor ama o kadarlik da dayanıyorumVenatura oldukca guvenilir ve iyi bir marka. Hamilelik oncesi diger takviyelerinden de faydalandim. Uretim yerli oldugu icin ithalat vergisi vs masraflari nihai fiyata yansimiyor. Amerikan Hastanesi civarindaki cogu eczanede var.
Birden fazla Magnezyum tableti var, siz hangisini kullaniyorsunuz?
Ben Asya Pera koymak istiyorum nasipse :) Belki ilerleyen dönemde tek isme düşüp sadece Pera da koyabilirim. :)Kız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Cok tesekkurler. Is cikisi bakacagim.Magnezyum sitrat+b6 olanı kullanıyorum ben aldıktan sonra yorumlara baktım baya etki ediyormuş benim özellikle kabızlığıma iyi geldi üç gündür öyle bir etkisi de varmış sanırım sindirim için kullananlar da var geceleri bir adet alıyorum rahat uyuyorum yorulunca bel ağrım oluyor ama o kadarlik da dayanıyorum
Ben de Osman Müftüoğlu'ndan dinlemiştim arada kullanıyordum hamilelik öncesinde de. Danışmadım açıkçası çünkü doz olarak 200 mg olduğu için sorma gereği duymadım.Magnezyum da şöyle bir durum var bazı formlarının emilmesi daha zor oluyor.
Melek Vuslat Özdoğan burda magnezyum formlarını görebilirsiniz. çok bilgilendirici bir yazı olmuş.
Kas spazmı krampları gibi durumlarda magnezyum sitrat, malat, glisinat gibi formları öneriyorlar. Ocean da içerik olarak çok mantıklı aslında onu mu alsam acaba. Doktorun mu önerdi :)
benim kız olsaydı Karaca Karla olacaktıKız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Göktuğ,atlas, yiğit şimdilik dusunduklerim.benim isim kartelam çok geniş değil içinde R harfi yasak .Erkek anneleri kendiniz yalnız hissetmeyin isim düşündünüz mü? eşim Kuzey istiyor bende benim istediğim bir şey de olsun istiyorum ama iki isimde istemiyorum kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?