2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bişey sorucam magnezyum ve kalsiyum için maden suyu içmek daha doğru değil mi bilemedim

ben venatura nin magnezyumunu kullanıyorum doktorumun önerisiyle 60 tablet 65 tlye aldım sanırım 3 gündür içiyorum bel ağrım için daha tam etkisini göremedim ama yorulunca illaki tetikleniyor agrilar
Venatura oldukca guvenilir ve iyi bir marka. Hamilelik oncesi diger takviyelerinden de faydalandim. Uretim yerli oldugu icin ithalat vergisi vs masraflari nihai fiyata yansimiyor. Amerikan Hastanesi civarindaki cogu eczanede var.
Birden fazla Magnezyum tableti var, siz hangisini kullaniyorsunuz?

Allah yardımcın olsun bebeklerinin ikisini de korusun inşallah

yoyko nun ürünleri çok güzel beğeniyorum ama hep travel sistem büyük arabaları var biz arabanın bagajına sığabilecek çok yer kaplamayacak bir araba bulduk bak istersen fikir olur

Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
Ben ocean extramag kullanıyorum tam karşılıpı değildir ama magnezyumun farklı formlarını da içeriyor. 30 tablet genelde 80 tl civarı.

Devlet hastanesinde emzirme eğitimi için telefon filan istediler çalışıyorum belki gelebilirim dedim 1 saat gibi bisey gelin filan dedi kararsız kaldım giden var mi

Bu da güzelmiş canım bakayım bi

Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
Aile hekimine gitsen. Belki onun yazabilecegi aynı içerik vardır. Ya da onu yazabiliyordur.

Ben ocean extramag kullanıyorum tam karşılıpı değildir ama magnezyumun farklı formlarını da içeriyor. 30 tablet genelde 80 tl civarı.
Magnezyum da şöyle bir durum var bazı formlarının emilmesi daha zor oluyor.
Melek Vuslat Özdoğan burda magnezyum formlarını görebilirsiniz. çok bilgilendirici bir yazı olmuş.
Kas spazmı krampları gibi durumlarda magnezyum sitrat, malat, glisinat gibi formları öneriyorlar. Ocean da içerik olarak çok mantıklı aslında onu mu alsam acaba. Doktorun mu önerdi :)

Magnezyum sitrat+b6 olanı kullanıyorum ben aldıktan sonra yorumlara baktım baya etki ediyormuş benim özellikle kabızlığıma iyi geldi üç gündür öyle bir etkisi de varmış sanırım sindirim için kullananlar da var geceleri bir adet alıyorum rahat uyuyorum yorulunca bel ağrım oluyor ama o kadarlik da dayanıyorum

Cok tesekkurler. Is cikisi bakacagim.
Dun gece uykudan sicrayarak uyandim, krampla. Kabizlik sorunum yok ancak takibimi yapan hoca kabizlik-ikinma asla olmamali demisti. Boylece kabizliga karsi da onlemimi almis olurum.

Ben de Osman Müftüoğlu'ndan dinlemiştim arada kullanıyordum hamilelik öncesinde de. Danışmadım açıkçası çünkü doz olarak 200 mg olduğu için sorma gereği duymadım.

Erkek anneleri kendiniz yalnız hissetmeyin isim düşündünüz mü? eşim Kuzey istiyor bende benim istediğim bir şey de olsun istiyorum ama iki isimde istemiyorum kararsızım

Erkek anneleri kendiniz yalnız hissetmeyin isim düşündünüz mü? eşim Kuzey istiyor bende benim istediğim bir şey de olsun istiyorum ama iki isimde istemiyorum kararsızım
Göktuğ,atlas, yiğit şimdilik dusunduklerim.benim isim kartelam çok geniş değil içinde R harfi yasak .eşim R leri soyleyemediginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…