Atlas bende istiyorum ama Kuzey Atlas da komik geliyor yaGöktuğ,atlas, yiğit şimdilik dusunduklerim.benim isim kartelam çok geniş değil içinde R harfi yasak .eşim R leri soyleyemediginden
İki kızım var biri Eylül Naz diğeri Nil 3. Erkek olacakmış kız olsaydı Ayliz yada Ayla diye düşünmüştüm.ama Nil tavsiye ederim çok beğenerek vermiştim kizimaKız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Güzelmiş canım farklıymış, biz de iki isim koyacağız bir turlu bulamadık bi de yeni nesil isimler hep ayni diyor eşim çok pimpirikli hakli da o konuda biz kari koca ogretmeniz bir sınıfta ayni isimden beş altı kişi falan oluyor abartisiz hic istemiyoruz öyle olsunbenim kız olsaydı Karaca Karla olacaktı
İsimleri gibi güzel yasasinlar canim nil evet çok güzel ama arkadaslarimizin çocuklarından son bir iki yılda doğan 5 nil var çok popüler oldu son zamanlarda ben doğurana kadar bütün isimler seçildiİki kızım var biri Eylül Naz diğeri Nil 3. Erkek olacakmış kız olsaydı Ayliz yada Ayla diye düşünmüştüm.ama Nil tavsiye ederim çok beğenerek vermiştim kizima
Ben güneş, doğa gibi isimleri seviyorum eşim içinde Türkçe karakter olmasın ileride yurtdışına giderse sıkıntı olmasın diyorKız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Çok teşekkür ederim, inşallah Allah yüzümüzü güldürürHep duyuyoruz hamileliginde boyle haberlerle yipranip sonra iyi haber alanlari. Haberlerin guzel gelecegine cani yurekten inaniyorum. Diliyorum ki bu surec cok cabuk cevaplanir ve siz de nese ile hamileliginizin tadini cikarirsiniz. Yurek dolusu sevgiler
Amiiin inşallah çok sağolunAllah yardımcın olsun bebeklerinin ikisini de korusun inşallah
Valla çok hakli ne kadar daha yaşanır bu ülkede meçhul bak bi şey daha çıktı simdi isim konusundaBen güneş, doğa gibi isimleri seviyorum eşim içinde Türkçe karakter olmasın ileride yurtdışına giderse sıkıntı olmasın diyoro yüzden daha karar veremedik
Kızımızın ismi hazırdı, Pera istiyorduk eşimle. Erkekte kararsızdık. İnşallah sorunsuz atlatırsak süreci koyabilirizKız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Benim kızımın adı doğa:) şimdiki kızmı oğlan mi daha belli degilBen güneş, doğa gibi isimleri seviyorum eşim içinde Türkçe karakter olmasın ileride yurtdışına giderse sıkıntı olmasın diyoro yüzden daha karar veremedik
Biz de Pera düşünüyoruz kulağa çok tatlı geliyor :) Asya'yı da eşim selvi boylum al yazmalım filmini ilk izlediğinden beri aklına yazmış. Onu da koymak istiyoruz belki iki isim olursa ilerde beğendiğini kullanır döneme göre :)Kızımızın ismi hazırdı, Pera istiyorduk eşimle. Erkekte kararsızdık. İnşallah sorunsuz atlatırsak süreci koyabiliriz
Biz kızıma Nil oğluma Tuna koyacağız. İsimleriyle yaşasın tüm ballar, kaymaklar inşallahKız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Ben de ocean d3k2 ile extramag ı alacağım bugün. zaten ocean mummy de kullanıyorum.Ben de Osman Müftüoğlu'ndan dinlemiştim arada kullanıyordum hamilelik öncesinde de. Danışmadım açıkçası çünkü doz olarak 200 mg olduğu için sorma gereği duymadım.
Biz Gökçe koyucaz inşallah sağlıkla gelirseKız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Bu kizlar boyle demekki :) Ben de detayli USG'den cikip yurumek zorunda kaldim, inat etti donmedi sirtini. Tekrar aldiklarinda iceri donmemisti. :)
Kız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Ben güneş, doğa gibi isimleri seviyorum eşim içinde Türkçe karakter olmasın ileride yurtdışına giderse sıkıntı olmasın diyoro yüzden daha karar veremedik
Biz de öztürkçe olsun istiyoruz, şimdilik tam karar koşmadık
Bir sonuca vardınız mı habgi sigorta bulabildiniz mi acaba ? Bende suan arastırıyorumdaGebelik olan paketler vardı onlara bakacaktık sanırım fiyat olarak biraz daha yüksek oluyor ama gebelerde de geçerli olanlar var sanki tam emin değilim ama bir konuşacağız bakalım
Bana da doktorum bunu verdi ben haftada 2 kez kullanıyorum, sigorta karşılıyor.Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?