2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Göktuğ,atlas, yiğit şimdilik dusunduklerim.benim isim kartelam çok geniş değil içinde R harfi yasak .eşim R leri soyleyemediginden
Atlas bende istiyorum ama Kuzey Atlas da komik geliyor ya zaten iki isim söyleyenlerden değilim cocuk büyünce hangisini begenirse onu kullanır o şekilde düşünüyorum

benim kız olsaydı Karaca Karla olacaktı
Güzelmiş canım farklıymış, biz de iki isim koyacağız bir turlu bulamadık bi de yeni nesil isimler hep ayni diyor eşim çok pimpirikli hakli da o konuda biz kari koca ogretmeniz bir sınıfta ayni isimden beş altı kişi falan oluyor abartisiz hic istemiyoruz öyle olsun

İki kızım var biri Eylül Naz diğeri Nil 3. Erkek olacakmış kız olsaydı Ayliz yada Ayla diye düşünmüştüm.ama Nil tavsiye ederim çok beğenerek vermiştim kizima
İsimleri gibi güzel yasasinlar canim nil evet çok güzel ama arkadaslarimizin çocuklarından son bir iki yılda doğan 5 nil var çok popüler oldu son zamanlarda ben doğurana kadar bütün isimler seçildi

Çok teşekkür ederim, inşallah Allah yüzümüzü güldürür
Allah yardımcın olsun bebeklerinin ikisini de korusun inşallah
Amiiin inşallah çok sağolun

Ben güneş, doğa gibi isimleri seviyorum eşim içinde Türkçe karakter olmasın ileride yurtdışına giderse sıkıntı olmasın diyor o yüzden daha karar veremedik
Valla çok hakli ne kadar daha yaşanır bu ülkede meçhul bak bi şey daha çıktı simdi isim konusunda

Kızımızın ismi hazırdı, Pera istiyorduk eşimle. Erkekte kararsızdık. İnşallah sorunsuz atlatırsak süreci koyabiliriz
Biz de Pera düşünüyoruz kulağa çok tatlı geliyor :) Asya'yı da eşim selvi boylum al yazmalım filmini ilk izlediğinden beri aklına yazmış. Onu da koymak istiyoruz belki iki isim olursa ilerde beğendiğini kullanır döneme göre :)
İnşallah sağlıkla kavuşacaksınız bebişlerinize.

Gebelik olan paketler vardı onlara bakacaktık sanırım fiyat olarak biraz daha yüksek oluyor ama gebelerde de geçerli olanlar var sanki tam emin değilim ama bir konuşacağız bakalım
Bir sonuca vardınız mı habgi sigorta bulabildiniz mi acaba ? Bende suan arastırıyorumda

Doktoruma sordum magnezyum diasporal alın günde 2 kez dedi. suya karıştırılan saşeden. İlaçta 20 saşe var ve 160 lira. Var mı bunun muadili bildiğiniz. 1 ayda 480 lira ilaca vermek istemedim gerçekten :)
Bana da doktorum bunu verdi ben haftada 2 kez kullanıyorum, sigorta karşılıyor.

Eklentiler

• IMG_20220602_180907.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…