2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebeğim erkek olsaydı ismini Alparslan koyacaktık ama kızımız olacak hala seçenek bulamadık ben Azra koymak istiyorum ona da eşim sıcak bakmıyor bakalım ikimizin de hoşuna giden bir tane bulabilecek miyiz?

Ben Asya Pera koymak istiyorum nasipse :) Belki ilerleyen dönemde tek isme düşüp sadece Pera da koyabilirim. :)
Bir öğretmen olarak tek isim tavsiye ederim. İki isim koyacaksaniz da ikisiyle hitap edin. Çocuk çok bocaliyor okulda.

Bir öğretmen olarak tek isim tavsiye ederim. İki isim koyacaksaniz da ikisiyle hitap edin. Çocuk çok bocaliyor okulda.
İki ismi olan biri olarak bende tek isim tavsiye ederim, nolur çocuklarınıza bunu yapmayın annem babam bana yapmış düşünememiş ama siz yapmayın, sosyal hayatta zor, okul hayatında zor, iş hayatında zor, zor oğlu zor

Bir sonuca vardınız mı habgi sigorta bulabildiniz mi acaba ? Bende suan arastırıyorumda
Hamileyken bi tek Demir sigorta sigorta yapıyor. Diğerlerinde 6 ay ile 12 ay arası gebe kalamazsın şartı var. Benim sigortam var evlenmeden önce yaptırmaya başlamıştım ama hamilelik kapsam dışı. Çünkü geçen yıl bildirmemişim

Ah bu eşler bende çılgınca Can istiyordum fakat asla kabul görmedi Tuna ve Nil çok tematik onlar da çoook içime sindi, söylemesi güzel ayyyyyy sağlıkla kavuşalım da söyleyelim bıkana kadar
Ben de Can istiyorum eşimi ikna edemiyorum. Baştan beri savaşını veriyoruz Tuna da nil de çok güzel

Kesinlikle buna ben de katılıyorum iki isimli biri olarak. İki ismini birden kullanacaksanız olabilir ama ilerde hangisini beğenirse onu kullansın düşüncesiyle iki isim koymayın çünkü çocuk sizin sık kullandığınız isme alışıyor diğerini sahiplenemiyor benim gibi. Birgün öğretmenler odasına müdür yardımcısı girdi; ‘ …. Hanım …. Hanım diye sesleniyor.’ Herkes etrafına bakınıyor o kimmiş diye, ben dahil İkinci ismimle seslendiğini sonra anlamıştım. 30 yıl boyunca size o isimle seslenilen durum sadece bikaç kere olunca sahiplenemiyorsunuz. Aile kullanmayınca kimse kullanmıyor ikinci ismi. Bi de okula başlayınca eğer aynı isimde sınıfta biri daha varsa öğretmen ikinci ismi kullanıyor ve çocuk bu isme alışkın olmadığı için çok bocalıyor, çağrıldığında dönüp bakmıyor bile, bunu da öğrencilerde gördüm. Ömür boyunca size sadece resmî yerlerde, sınavlarda onu kodlama yazma işi kalıyor üstelik kızsa bi de sonra evlenince kızlık soyismini de kullanmak istediğinde çok uzun olduğu için kullanamıyor benim gibi

Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun şifa versin.

Bebeğim erkek olsaydı ismini Alparslan koyacaktık ama kızımız olacak hala seçenek bulamadık ben Azra koymak istiyorum ona da eşim sıcak bakmıyor bakalım ikimizin de hoşuna giden bir tane bulabilecek miyiz?
Kızım olursa İrem yada Cemre düşünüyorum❣

Bizde tek isim düşünüyoruz ve son dönemde popüler olan ilginç isimlerden koymak istemiyoruz. Ayşe fatma gibi klasik isimlerde istemiyrouz. Nerdeyse 10 tane falan isim yazdık düşünüyoruz hangisi olsa diye
Hangi isimleri düşünüyorsunuz cnm belki bize örnek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…