Evet kesinlikle bana da çok zarif geliyor :)Ben de doğa ve su temalı isimlere bayılıyorum. Kızlarda çok zarif duruyor.
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin kuzuCinsiyetimiz belli oldu bugün kizim olacak ,3.bebisim de kız
Bir öğretmen olarak tek isim tavsiye ederim. İki isim koyacaksaniz da ikisiyle hitap edin. Çocuk çok bocaliyor okulda.Ben Asya Pera koymak istiyorum nasipse :) Belki ilerleyen dönemde tek isme düşüp sadece Pera da koyabilirim. :)
Tuna ismine bayılıyorum. Erkek olursa istiyorum ama eşim istemiyorBiz kızıma Nil oğluma Tuna koyacağız. İsimleriyle yaşasın tüm ballar, kaymaklar inşallah
İki ismi olan biri olarak bende tek isim tavsiye ederim, nolur çocuklarınıza bunu yapmayın annem babam bana yapmış düşünememiş ama siz yapmayın, sosyal hayatta zor, okul hayatında zor, iş hayatında zor, zor oğlu zorBir öğretmen olarak tek isim tavsiye ederim. İki isim koyacaksaniz da ikisiyle hitap edin. Çocuk çok bocaliyor okulda.
Ah bu eşler bende çılgınca Can istiyordum fakat asla kabul görmediTuna ismine bayılıyorum. Erkek olursa istiyorum ama eşim istemiyor
Kerem düşünüyoruz:)Erkek anneleri kendiniz yalnız hissetmeyin isim düşündünüz mü? eşim Kuzey istiyor bende benim istediğim bir şey de olsun istiyorum ama iki isimde istemiyorum kararsızım
Bende tek isimden yanayımBir öğretmen olarak tek isim tavsiye ederim. İki isim koyacaksaniz da ikisiyle hitap edin. Çocuk çok bocaliyor okulda.
Amin inşallah. Evet çok uyumlu iki isim.Ah bu eşler bende çılgınca Can istiyordum fakat asla kabul görmediTuna ve Nil çok tematik onlar da çoook içime sindi, söylemesi güzel ayyyyyy sağlıkla kavuşalım da söyleyelim bıkana kadar
kasım kız ayıymış anlaşıldı maşallahh üç kız kardeş hep hayal etmistim
Bir oğlum olsun isterdim ,farklı olanı tatmak ama nasip rabbimin bir bildiği vardır.kasım kız ayıymış anlaşıldı maşallahh üç kız kardeş hep hayal etmiştim
Hamileyken bi tek Demir sigorta sigorta yapıyor. Diğerlerinde 6 ay ile 12 ay arası gebe kalamazsın şartı var. Benim sigortam var evlenmeden önce yaptırmaya başlamıştım ama hamilelik kapsam dışı. Çünkü geçen yıl bildirmemişimBir sonuca vardınız mı habgi sigorta bulabildiniz mi acaba ? Bende suan arastırıyorumda
Ben de Can istiyorum eşimi ikna edemiyorum. Baştan beri savaşını veriyoruzAh bu eşler bende çılgınca Can istiyordum fakat asla kabul görmediTuna ve Nil çok tematik onlar da çoook içime sindi, söylemesi güzel ayyyyyy sağlıkla kavuşalım da söyleyelim bıkana kadar
Kesinlikle buna ben de katılıyorum iki isimli biri olarak. İki ismini birden kullanacaksanız olabilir ama ilerde hangisini beğenirse onu kullansın düşüncesiyle iki isim koymayın çünkü çocuk sizin sık kullandığınız isme alışıyor diğerini sahiplenemiyor benim gibi. Birgün öğretmenler odasına müdür yardımcısı girdi; ‘ …. Hanım …. Hanım diye sesleniyor.’ Herkes etrafına bakınıyor o kimmiş diye, ben dahilİki ismi olan biri olarak bende tek isim tavsiye ederim, nolur çocuklarınıza bunu yapmayın annem babam bana yapmış düşünememiş ama siz yapmayın, sosyal hayatta zor, okul hayatında zor, iş hayatında zor, zor oğlu zor
Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun şifa versin.Doktordan çıktım kızlar. Bebeklerimizin biri kız biri erkek. Farklı cinsiyet olması da amniyosentez için avantaj dedi. Aynı cinsiyet olunca karışıklık olabiliyor sıvılarda dedi. Kız olanla erkek arasında baştan beri 3 gün fark vardı, şimdi 8 gün olmuş ve biraz suyunda da azalma varmış. Ultrasonla olan bulgularda yine belirgin bişeye rastalanmadı. Kızın burnu fındık gibi küçücük ama kemiği var dedi. Ama küçük kalması ya da diğerinini ona fark atması bizi düşündürür dedi. Perinatolog da kendi tüp bebek doktorum da amniyosentez dışında yapılabilecek bişey olmadığını söyledi. O sonuca göre hareket edilecek. Risklerinden dolayı da ege üniversitesinde yaptırmamızın daha uygun olduğunu söylediler. Ordan doktorları arayıp ayarladılar, sabah erken orda perinatolog görcek ve amniyosentez için gün verilcek. Şuan 3 ihtimal var, hiçbir şey çıkmayabilir (ki %30 böyle olabilir) 2. ihtimal kız olanda sorun olabilir genelde küçükte oluyormuş onu sonlandırmak zorunda kalabiliriz diğeri kalır. 3. ve en üzücü ihtimal ise biri sonlandırılırken diğerinini de zarar görme ihtimali olması. Düşük, erken doğum riski vs nin bi miktar daha artması. Anlayacağınız sonuç çıkmadan hiçbir şey netleşmeyecek.
Kızım olursa İrem yada Cemre düşünüyorum❣Bebeğim erkek olsaydı ismini Alparslan koyacaktık ama kızımız olacak hala seçenek bulamadıkben Azra koymak istiyorum ona da eşim sıcak bakmıyor bakalım ikimizin de hoşuna giden bir tane bulabilecek miyiz?
Hangi isimleri düşünüyorsunuz cnm belki bize örnek olurBizde tek isim düşünüyoruz ve son dönemde popüler olan ilginç isimlerden koymak istemiyoruz. Ayşe fatma gibi klasik isimlerde istemiyrouz. Nerdeyse 10 tane falan isim yazdık düşünüyoruz hangisi olsa diye
İrem güzel bir isim, cemre de öyle.Kızım olursa İrem yada Cemre düşünüyorum❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?