2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aranizda ismi en dusunmeyen benim galiba oglum kardes kelimesinin anlamini ogrendiginden beri kardes istiyodu. Hayali bi kardesi vardi adi da ipek. Yillardir benim kardesim olacak adi da ipek olacak deyip duruyo. Oyle ki tum sulale olmayan bebegin adini sahiplendik simdi kizimiz olacak ve adi ipek. Hic alternatif bile yok. Ama erkek olsaydi bebis cok bocalayacaktik isim konusunda kesin

Herkeste tatli tatli isim telaslari ne guzel. Benimde bir kizim var ismi Asya simdi birde oglusumuz geliyo insallah ismini Burak dusunuyoruz. Bugun muayenem vardi cocuk iyi sukur ama benim ilk gebeligimde tansiyonum ve sekerim oldugu icin doktor takip edecegiz dedi. İdrar yollarinda enfeksiyon malesef hala gecmedi. İdrar biriktirip vericem protein kacagi var mi diye . Amaan bi tadini cikaramadim daha su hamileligin . Tek tesellim cocuk iyi karnimda diyorum kendi kendime. Sizlerde de bu gibi durumlari yasayan var mi?

Almila Pera ayşın Cansel cansın beril Ecrin
Ahsen Asmin bu isimler kız için çok tatlı ama ne koyarım Allah bilir eşim için Kuran'da geçmesi ve anlamı çok önemli ilk kızımın adı Azra

Merhaba, benim de tansiyon derdim var maalesef. Ilk hamileligimde çok sorun yaşamadım ama bakalim bunda neler olacak

İsim analizi yaptırarak çocuğuna isim bulmayi düşünen var mı peki? Ben busefer o şekilde istiyorum ama biraz pahalı geldi kararsiz kaldim. Doğum ayına, karakter özelliklerine, harflerin ebced hesabina göre daha uygun bir ismi olsun istiyorum busefer

Kızlar sizlere bir sorum olacak; yavaş uavaş ayrıntılı ultrason zamanı geliyor. Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuza mu yaptırcaksınız yoksa perinatologlara mı? Benim kendi doktorum bildiğim kadarı ile perinatolog değil ama ben yaparım derse ona yaptırmam doğru olur mu acaba?

Ayrintili ultrasonu perinatologlar yapiyo genelde. Artik cogu yerde ikili testi bile onlara birakmislar. Ben iyi bi perinatologa yaptirma taraftariyim. Onlarin gozlemi daha farkli cihazlari da daha hassas

Sizi aslında büyük bir yükten kurtarmış ve İpek ismide çok güzel hayali kardeşi gerçek olucak inşallah

Ayrintili ultrasonu perinatologlar yapiyo genelde. Artik cogu yerde ikili testi bile onlara birakmislar. Ben iyi bi perinatologa yaptirma taraftariyim. Onlarin gozlemi daha farkli cihazlari da daha hassas
Ben de öyle düşünüyorum ama doktorum ben yaparım dediği zaman da hayır demek nasıl olur bilemedim

Bir oğlum olsun isterdim ,farklı olanı tatmak ama nasip rabbimin bir bildiği vardır.
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da mühim olan o

Genel de kendileri yapmıyo canım yönlendiriyolar ona gore randevu alın dıyolar benim gittiğim prof ben yapmıyorum ona randevu alcaksın dedi oyle aldım 1 ay önce 8 Haziran gitcem ayrıntılı için

Sizi aslında büyük bir yükten kurtarmış ve İpek ismide çok güzel hayali kardeşi gerçek olucak inşallah
Evet yaa cok sukur. Isim bulmak az iş degil aslinda boyle cok kolay oldu. Bebegin cinsiyeti kiz deyince aa ipek geliyo o zmn diyo herkes

Ben de öyle düşünüyorum ama doktorum ben yaparım dediği zaman da hayır demek nasıl olur bilemedim
Yani evet oyle deyince o an bisey denmez belki ama orada da doktoruma olan guvenime bakardım sanirim. Genelde ayrintiliyi kendileri yapmiyo ama bi sonraki gidiste bahsedip yonlendirmesi lazim artik. Olmazsa erken davranip sorarsin ayrintiliya kime gun alayim fln diye

Beni doktorum pernitologa yonlendirdi 700 tl imiş ücreti 20. Haftada gideceğim canim aslında 19. Haftada gidebilirsin dedi ama ben bekleyeyim dedim yine de bir hafta bile çok fark ediyor

Beni doktorum pernitologa yonlendirdi 700 tl imiş ücreti 20. Haftada gideceğim canim aslında 19. Haftada gidebilirsin dedi ama ben bekleyeyim dedim yine de bir hafta bile çok fark ediyor
doktorda bana normalde 20 diyoruz ama bence sen 22 de gel en güzeli dedi hocam ben 1 gün çok geliyor dedim güldüm e iyi tamam ne zaman istersen gel dedi

Kızlar dün gittim doktora buraya yazamadım öğrenemedik cinsiyeti cihazlar cok iyi değil dedi doktor 1 hafta icinde tekrar gidicem baska doktora birde vitamin kullanmıyodum ben ReGenesis max diye bir ilac verdi kullanan var mı yada bunu al diceğiniz devlet ödemiyomus zaten ücretli alıcaz mecbur doguma kadar her gün kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…