Hosgeldin canım sağlıkla al kucagına insallahSelamlar ben de Allah nasip ederse kasım sonu doğum yapacak bir anne adayıyım.
HoşgeldiinSelamlar ben de Allah nasip ederse kasım sonu doğum yapacak bir anne adayıyım.
canım selam bende Azra yı beğenirdim ama anlamı saçma gibi geldi bana o yüzden vazgeçtim. İstersen bi araştır.Bebeğim erkek olsaydı ismini Alparslan koyacaktık ama kızımız olacak hala seçenek bulamadıkben Azra koymak istiyorum ona da eşim sıcak bakmıyor bakalım ikimizin de hoşuna giden bir tane bulabilecek miyiz?
Selam canım, aslında anlamı kötü değil, hz Meryem'e söylerlermiş el değmemiş anlamında, araştırmaz olur muyumcanım selam bende Azra yı beğenirdim ama anlamı saçma gibi geldi bana o yüzden vazgeçtim. İstersen bi araştır.
Bu kramp belirli neden var mi aceba bende dün gece oldu kasılıyorum sanki ayağım kramp uyandım ayni yöne ve yatmamdan kaynaklanıyor gibi geldi banaKızlar Günaydın , 2 gündür ayaklarım şişmeye başladı keşke dün fotoğrafını çekseydim böyle bir şey yok resmen davul gibi oldu akşam eve gider gitmez tuzlu suya koydum birazda olsa rahatladı çok erken başlamadı mı yazaten bu gece giren kramplar yüzünden ayaklarımda hep ağrı var yürüyemiyorum yamuk yumuk yürüyorum.
Bol su iç ve tuz dan uzak dur canım baska yolu yok günaydın canımKızlar Günaydın , 2 gündür ayaklarım şişmeye başladı keşke dün fotoğrafını çekseydim böyle bir şey yok resmen davul gibi oldu akşam eve gider gitmez tuzlu suya koydum birazda olsa rahatladı çok erken başlamadı mı yazaten bu gece giren kramplar yüzünden ayaklarımda hep ağrı var yürüyemiyorum yamuk yumuk yürüyorum.
hayatımda içmediğim kadar su içiyorum günlüğk 3 lt tamamlıyorum tuzu hayatımdan çıkarma vaktim geldiBol su iç ve tuz dan uzak dur canım baska yolu yok günaydın canım
Bende bulantılarımı test ediyorum dün gece prilam içmedim bakalım bugün ne durumda olacağım bir haftadır yoktu bitmişti insallah ilaca gerek kalmaz artık tamamen kesilmiştirHanimlar bulantilariniz ne durumda?Eskye gore cok daha rahatim ama tamamen bitmis degil benim.
magnezyum eksikliği diyorlar henüz doktora gidemedim haftaya cuma randevum o zaman soracağım bende dümdüz yatmiyim diye hep sola yatıyorum o yüzden sol bacağıma giriyor genelde belki bütün yükü oraya veriyoruz diye bilmiyorumkiBu kramp belirli neden var mi aceba bende dün gece oldu kasılıyorum sanki ayağım kramp uyandım ayni yöne ve yatmamdan kaynaklanıyor gibi geldi bana
Kramplar için de magnezyum kullan ani bacak parmak baldır krampları kullanırken büyük oranda olmuyo tuz dan uzak durursan şişmeden kurtulursunhayatımda içmediğim kadar su içiyorum günlüğk 3 lt tamamlıyorum tuzu hayatımdan çıkarma vaktim geldi
doktorun yazması gerekiyor mu yoksa ben eczaneden alabilir miyimKramplar için de magnezyum kullan ani bacak parmak baldır krampları kullanırken büyük oranda olmuyo tuz dan uzak durursan şişmeden kurtulursun
Ben guvenemiyorum.Aslinda bulanti hissetmiyorum ama yine de yemek yedikten bir sure sonra midemde hafif tuhaf bi his olusuyo bulantiya benzer.Bi o gecmedi.Ama bir sey yerken iyiyim.Bende bulantılarımı test ediyorum dün gece prilam içmedim bakalım bugün ne durumda olacağım bir haftadır yoktu bitmişti insallah ilaca gerek kalmaz artık tamamen kesilmiştir
"MAGNEZYUM OKSİT: Emilimi sınırlı, etkisi sorunlu bir magnezyum tuzudur. Kabızlık yapabilir. Bizim “ÇÖP MAGNEZYUM” diye adlandırdığımız, etkisi son derece sınırlı bir magnezyum çeşididir. Kullanmanızı önermem." Osman MüftüoğluBana da doktorum bunu verdi ben haftada 2 kez kullanıyorum, sigorta karşılıyor.
Genelde bu multivitamin öneriliyor zaten. Benim doktorum da onu ya da efa mom kullanabilirsin dedi.Kızlar dün gittim doktora buraya yazamadım öğrenemedik cinsiyeti cihazlar cok iyi değil dedi doktor 1 hafta icinde tekrar gidicem baska doktorabirde vitamin kullanmıyodum ben ReGenesis max diye bir ilac verdi kullanan var mı yada bunu al diceğiniz devlet ödemiyomus zaten ücretli alıcaz mecbur doguma kadar her gün kullan dedi
Alabilirsiniz eczaneden.doktorun yazması gerekiyor mu yoksa ben eczaneden alabilir miyim
bende de aynıkızlar ya konu ile alakasız ama benim forum rengim mor olmuş, ben değiştirmedim sizde de böyle sorun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?