2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
doktorda bana normalde 20 diyoruz ama bence sen 22 de gel en güzeli dedi hocam ben 1 gün çok geliyor dedim güldüm e iyi tamam ne zaman istersen gel dedi
Bana da 19 da git dedi ben pernitologla gorustum 20. Haftada gelsen daha iyi olur dedi kendi kendime kaşındım resmen Allahtan arada devlete de gidiyorum da için rahatlıyor yoksa 5 hafta goremicektim yavrumu

Tuzu azalt canım yemeklere hiç tuz atmasan bile olur, zaten günlük yediklerimizde bile tuz var, zeytin peynir vb.

Bir Meksikalı ismi kadar uzun olmasın diye bende maalesef kızlık soyadımı kullanmadım sırf bu yüzden

Günaydın canım. Ben osteacare kullanmadan önce bi kaç kere küçük kramp uyuşukluk olmuştu. Takviye aldığımdan beri düzeldi. Doktoruna danışıp kullansbilirsin 3. aydan sonra başlanması gerekiyor. Şişlik için de yürüyüş bol su iyi gelir gibi

Gunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Nazlı nedense senin oğlun olacakmış gibi hissediyorum Pasha22 Nursu'nun da ama genelde hislerimde hep yanılırım

Gunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
sanırım bir de ben kaldım baya ileri hafta ama yok ayrıntılıya giricem muhtemelen artık daha da mı gormesin yani 8 haziranı iple çekiyorum

işyerinin ortak çalıştığı eczane var oraya yazdım vitaminleri iğnelerimi hep oradan alırım ama doktor müsaade etmeden veremem kesinlikle doktora söyle aksatma dedi
Saçmalamıs baska eczaneye gidip adını desen direk verir yani zaten devlet karsılamıyor ki 2017 de de ben parayla alıyordum

Ya ahaha vallahi corba olan kafami daha cok karistirdin
sen belirtili bir hamilelik mi geçirmiştin yoksa rahat mı Gerçekten kusma tiksinme olmayan kız annesi sayısı çok az genelde hep erkekler rahat hamilelik geçirtiyor o az olan kısımda Allah'ın lütfu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…