- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Bana da 19 da git dedi ben pernitologla gorustum 20. Haftada gelsen daha iyi olur dedi kendi kendime kaşındım resmen Allahtan arada devlete de gidiyorum da için rahatlıyor yoksa 5 hafta goremicektim yavrumudoktorda bana normalde 20 diyoruz ama bence sen 22 de gel en güzeli dedi hocam ben 1 gün çok geliyor dedim güldüm e iyi tamam ne zaman istersen gel dedi
Tuzu azalt canım yemeklere hiç tuz atmasan bile olur, zaten günlük yediklerimizde bile tuz var, zeytin peynir vb.Kızlar Günaydın , 2 gündür ayaklarım şişmeye başladı keşke dün fotoğrafını çekseydim böyle bir şey yok resmen davul gibi oldu akşam eve gider gitmez tuzlu suya koydum birazda olsa rahatladı çok erken başlamadı mı yazaten bu gece giren kramplar yüzünden ayaklarımda hep ağrı var yürüyemiyorum yamuk yumuk yürüyorum.
Baharla, yazla uyumlu olsun diye yöneticiler yaptı herhalde , gözüme bi faklı geldi forum mor renklebende de aynı
evet ama çalışıyorum genelde salçalı çorbalar çıkıyor ve sulu yemek tuzu gün içinde en fazla akşam yemeğinde azalta bilirimTuzu azalt canım yemeklere hiç tuz atmasan bile olur, zaten günlük yediklerimizde bile tuz var, zeytin peynir vb.
Bir Meksikalı ismi kadar uzun olmasın diye bende maalesef kızlık soyadımı kullanmadım sırf bu yüzdenKesinlikle buna ben de katılıyorum iki isimli biri olarak. İki ismini birden kullanacaksanız olabilir ama ilerde hangisini beğenirse onu kullansın düşüncesiyle iki isim koymayın çünkü çocuk sizin sık kullandığınız isme alışıyor diğerini sahiplenemiyor benim gibi. Birgün öğretmenler odasına müdür yardımcısı girdi; ‘ …. Hanım …. Hanım diye sesleniyor.’ Herkes etrafına bakınıyor o kimmiş diye, ben dahilİkinci ismimle seslendiğini sonra anlamıştım. 30 yıl boyunca size o isimle seslenilen durum sadece bikaç kere olunca sahiplenemiyorsunuz. Aile kullanmayınca kimse kullanmıyor ikinci ismi. Bi de okula başlayınca eğer aynı isimde sınıfta biri daha varsa öğretmen ikinci ismi kullanıyor ve çocuk bu isme alışkın olmadığı için çok bocalıyor, çağrıldığında dönüp bakmıyor bile, bunu da öğrencilerde gördüm. Ömür boyunca size sadece resmî yerlerde, sınavlarda onu kodlama yazma işi kalıyor üstelik kızsa bi de sonra evlenince kızlık soyismini de kullanmak istediğinde çok uzun olduğu için kullanamıyor benim gibi
Günaydın canım. Ben osteacare kullanmadan önce bi kaç kere küçük kramp uyuşukluk olmuştu. Takviye aldığımdan beri düzeldi. Doktoruna danışıp kullansbilirsin 3. aydan sonra başlanması gerekiyor. Şişlik için de yürüyüş bol su iyi gelir gibiKızlar Günaydın , 2 gündür ayaklarım şişmeye başladı keşke dün fotoğrafını çekseydim böyle bir şey yok resmen davul gibi oldu akşam eve gider gitmez tuzlu suya koydum birazda olsa rahatladı çok erken başlamadı mı yazaten bu gece giren kramplar yüzünden ayaklarımda hep ağrı var yürüyemiyorum yamuk yumuk yürüyorum.
Ben de kesinleştiremedim henüz. Daha 14 gün var randevuma.Gunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Ben sali ya da çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalim belli edecek miBen de kesinleştiremedim henüz. Daha 14 gün var randevuma.
Hadi bakalım umarım bu sefer söyler.Ben sali ya da çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalim belli edecek mi
Doktorum garantici gibi geldi bana hiç tahmin de bile bulunmadi 11. Haftanin sonunda gitmiştim en son
Nazlı nedense senin oğlun olacakmış gibi hissediyorumGunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Alabilirsin canımdoktorun yazması gerekiyor mu yoksa ben eczaneden alabilir miyim
Bende daha öğrenemedim 2 hafta sonra randevum var o zamana ins artık.Gunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
işyerinin ortak çalıştığı eczane var oraya yazdım vitaminleri iğnelerimi hep oradan alırım ama doktor müsaade etmeden veremem kesinlikle doktora söyle aksatma dediAlabilirsin canımkendi aldığın daha iyi oluyor zaten
sanırım bir de ben kaldım baya ileri hafta ama yokGunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Saçmalamıs baska eczaneye gidip adını desen direk verir yani zaten devlet karsılamıyor ki 2017 de de ben parayla alıyordumişyerinin ortak çalıştığı eczane var oraya yazdım vitaminleri iğnelerimi hep oradan alırım ama doktor müsaade etmeden veremem kesinlikle doktora söyle aksatma dedi
Ya ahaha vallahi corba olan kafami daha cok karistirdinNazlı nedense senin oğlun olacakmış gibi hissediyorumPasha22 Nursu'nun da ama genelde hislerimde hep yanılırım
Insallah ya birseyler almak için cinsiyetini öğrenmek istiyorum bu yüzden daha sabirsizimBende daha öğrenemedim 2 hafta sonra randevum var o zamana ins artık.
Ayrintilidan kacisi olamaz bencesanırım bir de ben kaldım baya ileri hafta ama yokayrıntılıya giricem muhtemelen artık daha da mı gormesin yani 8 haziranı iple çekiyorum
sen belirtili bir hamilelik mi geçirmiştin yoksa rahat mıYa ahaha vallahi corba olan kafami daha cok karistirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?