değişik ya neuse doktoru ariyim içim rahatlasın takıntılı biriyim zatenSaçmalamıs baska eczaneye gidip adını desen direk verir yani zaten devlet karsılamıyor ki 2017 de de ben parayla alıyordum
Aynen tatli bekleyişler bunlarInsallah ya birseyler almak için cinsiyetini öğrenmek istiyorum bu yüzden daha sabirsizim
Ya bulantim cok olmustu ama kizlarda ki gibi her sabah kusmuyordum 3 gunde birsen belirtili bir hamilelik mi geçirmiştin yoksa rahat mıGerçekten kusma tiksinme olmayan kız annesi sayısı çok az genelde hep erkekler rahat hamilelik geçirtiyor o az olan kısımda Allah'ın lütfu olabilir
çin takvimi ne diyorYa bulantim cok olmustu ama kizlarda ki gibi her sabah kusmuyordum 3 gunde birbir onceki dusuk olan gebeligim de suan ki gibi kusma arada bir oluyordu ama hep bulaniyordu o erkekti düşünce öğrenmiştim malesef oyuzden bilemiyorum kafam karışık
Erkekçin takvimi ne diyorbenimki tuttu zaten yüzde elli şans var ama olsun
Cok teşekkür ederim bugün bakıcam eczaneye alıcam artık hangisi varsaGenelde bu multivitamin öneriliyor zaten. Benim doktorum da onu ya da efa mom kullanabilirsin dedi.
Bende hala öğrenemedim vallaGunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Ay düşünsene belli ama biz bilmiyoruzBende hala öğrenemedim valla
Ben ogrenmedim daha 16+1de gidecektim esim cok sabirsiz pzt gidelm dio 15+1olucamozamana insallah. Bebisin gelisimi 4gun ileriydi.Kagida yazsin doktor balon yaptirip kizima patlattiralim diye dusunduk ama bebisimin gostermesine bagli:))ay doguma kadar catlar insan :)Gunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Aynen bende net gosterirse kağıda yazsin bana soylemesin dicem kizlarim oyle öğrenmek istiyorBen ogrenmedim daha 16+1de gidecektim esim cok sabirsiz pzt gidelm dio 15+1olucamozamana insallah. Bebisin gelisimi 4gun ileriydi.Kagida yazsin doktor balon yaptirip kizima patlattiralim diye dusunduk ama bebisimin gostermesine bagli:))ay doguma kadar catlar insan :)
Genel olarak doktoruma güveniyorum bilgisine vs ama bu daha ciddi bir konu olduğu için dediğiniz iyi bir perinatologa yaptırmak daha iyi olacak gibiYani evet oyle deyince o an bisey denmez belki ama orada da doktoruma olan guvenime bakardım sanirim. Genelde ayrintiliyi kendileri yapmiyo ama bi sonraki gidiste bahsedip yonlendirmesi lazim artik. Olmazsa erken davranip sorarsin ayrintiliya kime gun alayim fln diye
İnci Masal ve Nehir arasında karar veremiyorumKız anneleri isim düşündünüz mü benim kizin ismi hala yok
Evet bana da öyle geliyor nedenseNazlı nedense senin oğlun olacakmış gibi hissediyorum @NurSu-14Ocak Nursu'nun da ama genelde hislerimde hep yanılırım
Benim de iki ismim var biri babannemin ismi birini ailem koymuş. İkisine de ayrı ayrı alıştırdılar. Ben şuan beğendiğimi kullanıyorum ama diğeriyle seslendiklerinde de zorluk çekmiyorum :) Ama dediğiniz gibi birbiriyle alakasız iki isim koyunca da sıkıntı oluyor.Bir öğretmen olarak tek isim tavsiye ederim. İki isim koyacaksaniz da ikisiyle hitap edin. Çocuk çok bocaliyor okulda.
Canım kızım olacak ve bir kere bile kusmadımKiz annelerine sorayim ozaman herseyi yiyip kisup yine rahatça yiyebiliyormusunuz
Ben iki kizimda da ilk aylar hep zayıfladım ama bu hamileligimde soldan kussam sağa donuo yemek yiyorum hem de herseyibilmiyorum farkediyormu
Benim doktorum da perinatolog değildi ben aynı hastanede bir prof perinatolog buldum. Ondan randevu aldım hem birbirleri ile bağlantılılar hem aynı hastane rahat olur diye düşündüm. hem doktor ne olursa olsun 15 gün sonra tekrar çağırıyormuş iki kez kontrol etmek için ve ekstra ücret almıyormuş.Kızlar sizlere bir sorum olacak; yavaş uavaş ayrıntılı ultrason zamanı geliyor. Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuza mu yaptırcaksınız yoksa perinatologlara mı? Benim kendi doktorum bildiğim kadarı ile perinatolog değil ama ben yaparım derse ona yaptırmam doğru olur mu acaba?
Tansiyon takibi yapıyor musunuz? Ben başladım sabah akşam takip ediyorum. Tuzu şimdilik azalttım tamamen nasıl çıkaracağım bilmiyorum. Kramplar için de ocean extramag kullanmaya başladım. dün gece hiç kramp girmedi çok şükür.hayatımda içmediğim kadar su içiyorum günlüğk 3 lt tamamlıyorum tuzu hayatımdan çıkarma vaktim geldi
Siz bilirsiniz, ben doktoruma güveniyorum. Ama devletin karşıladığı her ilaçta bir sıkıntı var demekte yanlış bir önyargı bence."MAGNEZYUM OKSİT: Emilimi sınırlı, etkisi sorunlu bir magnezyum tuzudur. Kabızlık yapabilir. Bizim “ÇÖP MAGNEZYUM” diye adlandırdığımız, etkisi son derece sınırlı bir magnezyum çeşididir. Kullanmanızı önermem." Osman Müftüoğlu
Ben de ilk hamileliğimde bunlardan kullandım hiç bilmiyordum. Artık devletin karşıladığı hiçbir takviyeyi almıyorum zaten illa ki bir şey çıkıyor altından. Sizinle de paylaşmak istedim
Aa oyle mi masallah böylesini hic duymamıştım demek ki bunye meselesiCanım kızım olacak ve bir kere bile kusmadımarada çok hafif bulantılarım oldu ilaç bile kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?