2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
sen belirtili bir hamilelik mi geçirmiştin yoksa rahat mı Gerçekten kusma tiksinme olmayan kız annesi sayısı çok az genelde hep erkekler rahat hamilelik geçirtiyor o az olan kısımda Allah'ın lütfu olabilir
Ya bulantim cok olmustu ama kizlarda ki gibi her sabah kusmuyordum 3 gunde bir bir onceki dusuk olan gebeligim de suan ki gibi kusma arada bir oluyordu ama hep bulaniyordu o erkekti düşünce öğrenmiştim malesef oyuzden bilemiyorum kafam karışık

Kiz annelerine sorayim ozaman herseyi yiyip kisup yine rahatça yiyebiliyormusunuz
Ben iki kizimda da ilk aylar hep zayıfladım ama bu hamileligimde soldan kussam sağa donuo yemek yiyorum hem de herseyi bilmiyorum farkediyormu

çin takvimi ne diyor benimki tuttu zaten yüzde elli şans var ama olsun

Gunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Ben ogrenmedim daha 16+1de gidecektim esim cok sabirsiz pzt gidelm dio 15+1olucamozamana insallah. Bebisin gelisimi 4gun ileriydi.Kagida yazsin doktor balon yaptirip kizima patlattiralim diye dusunduk ama bebisimin gostermesine bagli:))ay doguma kadar catlar insan :)

Aynen bende net gosterirse kağıda yazsin bana soylemesin dicem kizlarim oyle öğrenmek istiyor
Ama sadece tahmin de bulunacaksa söylesin bana çatlamak istemiyorum

Genel olarak doktoruma güveniyorum bilgisine vs ama bu daha ciddi bir konu olduğu için dediğiniz iyi bir perinatologa yaptırmak daha iyi olacak gibi 8 haziranda gideceğim o zaman dediğiniz gibi direkt o demeden ben sorayım

Bir öğretmen olarak tek isim tavsiye ederim. İki isim koyacaksaniz da ikisiyle hitap edin. Çocuk çok bocaliyor okulda.
Benim de iki ismim var biri babannemin ismi birini ailem koymuş. İkisine de ayrı ayrı alıştırdılar. Ben şuan beğendiğimi kullanıyorum ama diğeriyle seslendiklerinde de zorluk çekmiyorum :) Ama dediğiniz gibi birbiriyle alakasız iki isim koyunca da sıkıntı oluyor.

Kiz annelerine sorayim ozaman herseyi yiyip kisup yine rahatça yiyebiliyormusunuz
Ben iki kizimda da ilk aylar hep zayıfladım ama bu hamileligimde soldan kussam sağa donuo yemek yiyorum hem de herseyi bilmiyorum farkediyormu
Canım kızım olacak ve bir kere bile kusmadım arada çok hafif bulantılarım oldu ilaç bile kullanmadım.

Benim doktorum da perinatolog değildi ben aynı hastanede bir prof perinatolog buldum. Ondan randevu aldım hem birbirleri ile bağlantılılar hem aynı hastane rahat olur diye düşündüm. hem doktor ne olursa olsun 15 gün sonra tekrar çağırıyormuş iki kez kontrol etmek için ve ekstra ücret almıyormuş.

hayatımda içmediğim kadar su içiyorum günlüğk 3 lt tamamlıyorum tuzu hayatımdan çıkarma vaktim geldi
Tansiyon takibi yapıyor musunuz? Ben başladım sabah akşam takip ediyorum. Tuzu şimdilik azalttım tamamen nasıl çıkaracağım bilmiyorum. Kramplar için de ocean extramag kullanmaya başladım. dün gece hiç kramp girmedi çok şükür.

Siz bilirsiniz, ben doktoruma güveniyorum. Ama devletin karşıladığı her ilaçta bir sıkıntı var demekte yanlış bir önyargı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…