2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kiz annelerine sorayim ozaman herseyi yiyip kisup yine rahatça yiyebiliyormusunuz
Ben iki kizimda da ilk aylar hep zayıfladım ama bu hamileligimde soldan kussam sağa donuo yemek yiyorum hem de herseyi bilmiyorum farkediyormu
Ben kızimda bırak kusmayi bulantı bile yaşamadım hiç o kadar rahattimm.bu sefer kusma yoktu ama yoğun Bulantili geçti bulantilardan çok halsiz düştüm.. şimdilerde iyiyim artık.. doktor net bir şey demedi cinsiyet için sadece kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi yüzde lik ihtimal vermedi ayin 13 unde söyleyecek nasipse ..bakalim artık hayirlisi

Kızlar ya bişi danışcam , karnımda zaten kilo alıp vermeden dolayı çatlaklarım var ama ben daha fazla olsun büyüsünler istemiyorum, sizce hangi yağları kullanmalıyız? evde sadece Hindistancevizi yağı ve Zeytinyağı var? Kaç haftalıkken yağ sürmeye başlamalıyız???

Hayirlisi insallah demek ki cinsiyetle cok ilgisi yok
Allah gönlüne göre versin

Ben hiç gitmedim daha ama aradjm bildirdim asi varmis 19. Hafta da sanırım
Evet canım, bana da kağıt yazıp vermişti gel diye ilk kayıt ederken 20.haftada tetanos aşısı için çağırıyor. Kendi doktoruma sordum kesinlikle yaptır tetanos aşısını dedi.

Anneler bisey danisicam size;cok bisey yemedim suda icmedim cok ama karnim bi anda litrelerce su icmis gibi sisti ve tas gibi oldu..bi sebebi var midir?

Yani ben de oğluma iki isim koydum ama en baştan herkesi uyardım iki ismiyle hitap ettik. Şimdi kreşe gidiyor orada da iki ismiyle hitap ediyorlar.

Canım benim de başladı maalesef. Çok can sıkıcı. Ayaklarım ağrıyor.

Anneler bisey danisicam size;cok bisey yemedim suda icmedim cok ama karnim bi anda litrelerce su icmis gibi sisti ve tas gibi oldu..bi sebebi var midir?
Evet şu an aynısı bende de var sabahtan beri böyle ama benim aynı zamanda akımda çoğaldı idrar yollarımı üşüttüm herhalde diye düşüyorum

Acaba bir iki görsel eklesem ultrason cihazı gibi annelerim var maşallah bana da el atarlar mı bitsin bu çile nedir ne değildir hiç fikrim yok aşırı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…