Ben kızimda bırak kusmayi bulantı bile yaşamadım hiç o kadar rahattimm.bu sefer kusma yoktu ama yoğun Bulantili geçti bulantilardan çok halsiz düştüm.. şimdilerde iyiyim artık.. doktor net bir şey demedi cinsiyet için sadece kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi yüzde lik ihtimal vermedi ayin 13 unde söyleyecek nasipse ..bakalim artık hayirlisiKiz annelerine sorayim ozaman herseyi yiyip kisup yine rahatça yiyebiliyormusunuz
Ben iki kizimda da ilk aylar hep zayıfladım ama bu hamileligimde soldan kussam sağa donuo yemek yiyorum hem de herseyibilmiyorum farkediyormu
Masallah kesinlikle sansEvet ve normalde midem hassastır öyle normal zamanda durduk yere midemin bulandığı bile olurdu ama hamilelikte bulantı konusunda şanslıydım
Insallah cok tesekkur ederimAllah gönlüne göre versin hayırlısı ins
Ben hiç gitmedim daha ama aradjm bildirdim asi varmis 19. Hafta da sanırımKızlar haftaya Sağlık ocağından İzlem için çağrıyorlar, sizler gidiyor musunuz takip için?
Hayirlisi insallah demek ki cinsiyetle cok ilgisi yokBen kızimda bırak kusmayi bulantı bile yaşamadım hiç o kadar rahattimm.bu sefer kusma yoktu ama yoğun Bulantili geçti bulantilardan çok halsiz düştüm.. şimdilerde iyiyim artık.. doktor net bir şey demedi cinsiyet için sadece kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi yüzde lik ihtimal vermedi ayin 13 unde söyleyecek nasipse ..bakalim artık hayirlisi
Evet canım, bana da kağıt yazıp vermişti gel diye ilk kayıt ederken 20.haftada tetanos aşısı için çağırıyor. Kendi doktoruma sordum kesinlikle yaptır tetanos aşısını dedi.Ben hiç gitmedim daha ama aradjm bildirdim asi varmis 19. Hafta da sanırım
MasallahSelam benimde oğlum olacakmış hayırlısı bakalım
Yani ben de oğluma iki isim koydum ama en baştan herkesi uyardım iki ismiyle hitap ettik. Şimdi kreşe gidiyor orada da iki ismiyle hitap ediyorlar.Benim de iki ismim var biri babannemin ismi birini ailem koymuş. İkisine de ayrı ayrı alıştırdılar. Ben şuan beğendiğimi kullanıyorum ama diğeriyle seslendiklerinde de zorluk çekmiyorum :) Ama dediğiniz gibi birbiriyle alakasız iki isim koyunca da sıkıntı oluyor.
Hahaaa, yine tahminim tutmadıSelam benimde oğlum olacakmış hayırlısı bakalım
Canım benim de başladı maalesef. Çok can sıkıcı. Ayaklarım ağrıyor.Kızlar Günaydın , 2 gündür ayaklarım şişmeye başladı keşke dün fotoğrafını çekseydim böyle bir şey yok resmen davul gibi oldu akşam eve gider gitmez tuzlu suya koydum birazda olsa rahatladı çok erken başlamadı mı yazaten bu gece giren kramplar yüzünden ayaklarımda hep ağrı var yürüyemiyorum yamuk yumuk yürüyorum.
Bende öyleyim bide benim haftamda erken degil 17+6 dayız simdi ogrenemezsem artık detaylı ultrasona kalıcak taa 1 temmuzdaAy düşünsene belli ama biz bilmiyoruzay cok heyecanlı
Durup durup kendi kendimi coşturuyorum
Amaninn Baya öğrenirsin ya cikolata yiyip geçeceğim bende sende öyle yap bol hareket etsinBende öyleyim bide benim haftamda erken degil 17+6 dayız simdi ogrenemezsem artık detaylı ultrasona kalıcak taa 1 temmuzda
Evet şu an aynısı bende de var sabahtan beri böyle ama benim aynı zamanda akımda çoğaldı idrar yollarımı üşüttüm herhalde diye düşüyorumAnneler bisey danisicam size;cok bisey yemedim suda icmedim cok ama karnim bi anda litrelerce su icmis gibi sisti ve tas gibi oldu..bi sebebi var midir?
Bizde Alparslan dusunuyorduk ama kızımız geliyormusBebeğim erkek olsaydı ismini Alparslan koyacaktık ama kızımız olacak hala seçenek bulamadıkben Azra koymak istiyorum ona da eşim sıcak bakmıyor bakalım ikimizin de hoşuna giden bir tane bulabilecek miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?