Benim icin mi nursu için miEvet bana da öyle geliyor nedense
Benim de kızım olacak hayırlısıyla ben de hiç kusmadım. tam tersi iştahım arttı ne bulursam yedim ve mide şişkinliğinde bazen bulantı oluyordu :)Aa oyle mi masallah böylesini hic duymamıştım demek ki bunye meselesi
Henüz bende öğrenemedim 2 hafta sonraGunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Hayırlısı canım inşallah ama nedense ben de senin oğlun olacak gibi hissediyorumKizlar şöyle birsey var anlattım mi size hatırlamıyorum bir onceki dusugum 11 haftalik olmustu düştükten sonra oglum olacağını öğrenmiştim ve bir iki hafta sonrasından ruyam da gördüm yeni dogum yapmışım oglum olmus ve okadar hizli olmuski ona kıyafet bile alamamisim kiz kıyafetleri giydiriyordum mecburen..
Sonrasinda kucağıma aldım ve iyi ki benden vazgecmedin annem diye sarıldık agladim gerçek gibiydi oyle ki uyandigimda deli gibi ağlıyordum..
Oyuzden onun geldiğini hissediyorum ama herkes kiz olabilir diyince kafam karıştı hayırlısını versin rabbim hep oyle dua ettim
Hayır yapmıyorum doğuştan düşük tansiyonluyum zaten ama yapmam gerekiyorsa yaparımTansiyon takibi yapıyor musunuz? Ben başladım sabah akşam takip ediyorum. Tuzu şimdilik azalttım tamamen nasıl çıkaracağım bilmiyorum. Kramplar için de ocean extramag kullanmaya başladım. dün gece hiç kramp girmedi çok şükür.
Allahim korusun saglikla gelsinler insallah ben normalde bunye olarak bayagi saglamimdir ama hamilelikte ters tepiyorBenim de kızım olacak hayırlısıyla ben de hiç kusmadım. tam tersi iştahım arttı ne bulursam yedim ve mide şişkinliğinde bazen bulantı oluyordu :)
Allah gönlüne göre versin inşallahKizlar şöyle birsey var anlattım mi size hatırlamıyorum bir onceki dusugum 11 haftalik olmustu düştükten sonra oglum olacağını öğrenmiştim ve bir iki hafta sonrasından ruyam da gördüm yeni dogum yapmışım oglum olmus ve okadar hizli olmuski ona kıyafet bile alamamisim kiz kıyafetleri giydiriyordum mecburen..
Sonrasinda kucağıma aldım ve iyi ki benden vazgecmedin annem diye sarıldık agladim gerçek gibiydi oyle ki uyandigimda deli gibi ağlıyordum..
Oyuzden onun geldiğini hissediyorum ama herkes kiz olabilir diyince kafam karıştı hayırlısını versin rabbim hep oyle dua ettim
sen lütuf olanlardansınBenim de kızım olacak hayırlısıyla ben de hiç kusmadım. tam tersi iştahım arttı ne bulursam yedim ve mide şişkinliğinde bazen bulantı oluyordu :)
İki kizimdada 3 4 ay kustum 4 5kilo verdim ama suankinde rahattım çok ender kustum ama tiksinme vardı yemeklerden 3.erkek belki fikir olur .Kiz annelerine sorayim ozaman herseyi yiyip kisup yine rahatça yiyebiliyormusunuz
Ben iki kizimda da ilk aylar hep zayıfladım ama bu hamileligimde soldan kussam sağa donuo yemek yiyorum hem de herseyibilmiyorum farkediyormu
Kismet bakalim yeterki hayirlisi olsunHayırlısı canım inşallah ama nedense ben de senin oğlun olacak gibi hissediyorum
Tam anlattigin gibiyimİki kizimdada 3 4 ay kustum 4 5kilo verdim ama suankinde rahattım çok ender kustum ama tiksinme vardı yemeklerden 3.erkek belki fikir olur .
Nursu için canımBenim icin mi nursu için mi
Insallah Allahim herkesin gönlüne göre versinAllah gönlüne göre versin inşallah
Nursu da ogrenmedi daha değil miNursu için canım
Evet ve normalde midem hassastır öyle normal zamanda durduk yere midemin bulandığı bile olurdu ama hamilelikte bulantı konusunda şanslıydımAa oyle mi masallah böylesini hic duymamıştım demek ki bunye meselesi
Allah gönlüne göre versin hayırlısı insKismet bakalim yeterki hayirlisi olsun❤
Evet o daha öğrenmedi diye biliyorumNursu da ogrenmedi daha değil mi
Benim bir kere ayaklarım şişti tansiyon yüksekliğinden korktum gebelik zehirlenmesi vs. durumlarından korktum her gün tansiyon takibi yapmaya başladım 9/6 seyrediyor ama ilerleyen haftalarda tansiyon yükselebiliyormuş bir şekilde takip yapmamız gerekecek.Hayır yapmıyorum doğuştan düşük tansiyonluyum zaten ama yapmam gerekiyorsa yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?