2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar şöyle birsey var anlattım mi size hatırlamıyorum bir onceki dusugum 11 haftalik olmustu düştükten sonra oglum olacağını öğrenmiştim ve bir iki hafta sonrasından ruyam da gördüm yeni dogum yapmışım oglum olmus ve okadar hizli olmuski ona kıyafet bile alamamisim kiz kıyafetleri giydiriyordum mecburen..
Sonrasinda kucağıma aldım ve iyi ki benden vazgecmedin annem diye sarıldık agladim gerçek gibiydi oyle ki uyandigimda deli gibi ağlıyordum..
Oyuzden onun geldiğini hissediyorum ama herkes kiz olabilir diyince kafam karıştı hayırlısını versin rabbim hep oyle dua ettim

Hayırlısı canım inşallah ama nedense ben de senin oğlun olacak gibi hissediyorum

Hayır yapmıyorum doğuştan düşük tansiyonluyum zaten ama yapmam gerekiyorsa yaparım

Benim de kızım olacak hayırlısıyla ben de hiç kusmadım. tam tersi iştahım arttı ne bulursam yedim ve mide şişkinliğinde bazen bulantı oluyordu :)
Allahim korusun saglikla gelsinler insallah ben normalde bunye olarak bayagi saglamimdir ama hamilelikte ters tepiyor

Allah gönlüne göre versin inşallah

Kiz annelerine sorayim ozaman herseyi yiyip kisup yine rahatça yiyebiliyormusunuz
Ben iki kizimda da ilk aylar hep zayıfladım ama bu hamileligimde soldan kussam sağa donuo yemek yiyorum hem de herseyi bilmiyorum farkediyormu
İki kizimdada 3 4 ay kustum 4 5kilo verdim ama suankinde rahattım çok ender kustum ama tiksinme vardı yemeklerden 3.erkek belki fikir olur .

Kızlar haftaya Sağlık ocağından İzlem için çağrıyorlar, sizler gidiyor musunuz takip için?

Hayır yapmıyorum doğuştan düşük tansiyonluyum zaten ama yapmam gerekiyorsa yaparım
Benim bir kere ayaklarım şişti tansiyon yüksekliğinden korktum gebelik zehirlenmesi vs. durumlarından korktum her gün tansiyon takibi yapmaya başladım 9/6 seyrediyor ama ilerleyen haftalarda tansiyon yükselebiliyormuş bir şekilde takip yapmamız gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…