2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İkili testimi yapan perinatolog yapacak canim

Ben öğrendiğimden beri sadece badem yağı sürüyorum hiç çatlağım olmadı.erken haftalarda sürmek lazım karın gerilmeden nemlendirmek için.

Ben o şekilde yaptıracağım tanıdığım var bende biraz araştırdım evet bayı pahalıya bakıyorlar. Ama en doğru ve en güzel isim olsun istiyorum

Gunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Bende varımmmmm. Hergün rüya görmeye başladım ama hem erkek görüyorum hem kız. Önceden hep erkek benek görürdüm Şu ayın 11 i gelseydi de öğrenseydim

Arkadaşım umarım rüyalarını yaşarsın Birileri hiç susmuyor. Kız ben sırf esniyorum diye oğlun olacak dedi kadın bana evet oğlumda olabilir ama esnemekle ne alaka. Ama inşallah gönlünde yatan kucağında uyur

Cok tesekkur ederim cok insallah
Hep hayırlısını diledim öncekinde de simdide kısmetim de olsaydi gitmezdi diyorum bazen sonra doktor hatası yavrum kayıp gitti ellerimden birsey yapamadım diye icim gidiyor, dünü düşünmek istemiyorum ama iste analık

erkekler çok uyku yaparmış belki ondandır bu böylede söylenmez

Valla rüyalarda sasirtmacali cikiyor düşünmekten
Ayyy evet yaa ilk başlarda erkek bebek gördüğüm için o kadar çok alışmıştım ki herkeste oğlun olacak diyordu bu birkaç zamandır kız bebekte görüyorum. Ve normal gün içinde de sanki bebeğim benimle konuşuyor Bi de bu çıktı bende umarım kafayı yemiyorumdur

Bende asiri bakla tuketiminin zararlı olabileceğini duymuştum.. fakat bamyayi suan ilk kez duyuyorum..bamya sağlıklı faydalıdır benim bildigim
bamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…