İkili testimi yapan perinatolog yapacak canimKızlar sizlere bir sorum olacak; yavaş uavaş ayrıntılı ultrason zamanı geliyor. Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuza mu yaptırcaksınız yoksa perinatologlara mı? Benim kendi doktorum bildiğim kadarı ile perinatolog değil ama ben yaparım derse ona yaptırmam doğru olur mu acaba?
Seçenek arayışındayız, inşallah bulacağızBizde Alparslan dusunuyorduk ama kızımız geliyormus
Benimde ara ara devam ediyor tam olarak bitmediHanimlar bulantilariniz ne durumda?Eskye gore cok daha rahatim ama tamamen bitmis degil benim.
Bende iki gecedir çığlıklarla uyanıyorum ya tüm gün acıyor bideBu kramp belirli neden var mi aceba bende dün gece oldu kasılıyorum sanki ayağım kramp uyandım ayni yöne ve yatmamdan kaynaklanıyor gibi geldi bana
Ben öğrendiğimden beri sadece badem yağı sürüyorum hiç çatlağım olmadı.erken haftalarda sürmek lazım karın gerilmeden nemlendirmek için.Kızlar ya bişi danışcam , karnımda zaten kilo alıp vermeden dolayı çatlaklarım var ama ben daha fazla olsun büyüsünler istemiyorum, sizce hangi yağları kullanmalıyız? evde sadece Hindistancevizi yağı ve Zeytinyağı var? Kaç haftalıkken yağ sürmeye başlamalıyız???
Yaa15+1 yamuk yumuk duran bir sıpayla uğraşıyorum top gibi olmuş duruyordu ne işse .. yine öğrenemedim cinsiyet bığhtım valla
Ben o şekilde yaptıracağım tanıdığım var bende biraz araştırdım evet bayı pahalıya bakıyorlar. Ama en doğru ve en güzel isim olsun istiyorumİsim analizi yaptırarak çocuğuna isim bulmayi düşünen var mı peki? Ben busefer o şekilde istiyorum ama biraz pahalı geldi kararsiz kaldim. Doğum ayına, karakter özelliklerine, harflerin ebced hesabina göre daha uygun bir ismi olsun istiyorum busefer
Masal Vera koyacağız insallahİnci Masal ve Nehir arasında karar veremiyorum
Evt benide çağırdılar ama sürekli hastane için izin al sağlık ocağı için çalışan için çok zor oluyor gitmedim benKızlar haftaya Sağlık ocağından İzlem için çağrıyorlar, sizler gidiyor musunuz takip için?
Bende tuttu canım ama kız dedin kız geliyormuş sonra degismezse insallahHahaaa, yine tahminim tutmadıkesin kızdır diyordum. Ne desem tersi çıkıyo Hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle gelsin. İlk bebiş miydi?
Bende varımmmmm. Hergün rüya görmeye başladımGunaydinlar arkadaslar
Harika bir gün olsun
Ben disinda cinsiyet öğrenmeyen kaldi mi kizlar
Bugun kaynanam artik git doktora cinsiyeti merak ediyorum dedi esim doguma kadar ogrenmiyelim bence dedi
Ben okul çıkış gitcem napim aynen izin alamam her seferide.3 gibi bitiyor okul iyi kiEvt benide çağırdılar ama sürekli hastane için izin al sağlık ocağı için çalışan için çok zor oluyor gitmedim ben
Valla rüyalarda sasirtmacali cikiyor düşünmektenBende varımmmmm. Hergün rüya görmeye başladımama hem erkek görüyorum hem kız. Önceden hep erkek benek görürdüm Şu ayın 11 i gelseydi de öğrenseydim
Arkadaşım umarım rüyalarını yaşarsınKizlar şöyle birsey var anlattım mi size hatırlamıyorum bir onceki dusugum 11 haftalik olmustu düştükten sonra oglum olacağını öğrenmiştim ve bir iki hafta sonrasından ruyam da gördüm yeni dogum yapmışım oglum olmus ve okadar hizli olmuski ona kıyafet bile alamamisim kiz kıyafetleri giydiriyordum mecburen..
Sonrasinda kucağıma aldım ve iyi ki benden vazgecmedin annem diye sarıldık agladim gerçek gibiydi oyle ki uyandigimda deli gibi ağlıyordum..
Oyuzden onun geldiğini hissediyorum ama herkes kiz olabilir diyince kafam karıştı hayırlısını versin rabbim hep oyle dua ettim
Cok tesekkur ederim cok insallahArkadaşım umarım rüyalarını yaşarsınBirileri hiç susmuyor. Kız ben sırf esniyorum diye oğlun olacak dedi kadın bana evet oğlumda olabilir ama esnemekle ne alaka. Ama inşallah gönlünde yatan kucağında uyur
Evt erkenmis sizin ben asla yetisememBen okul çıkış gitcem napim aynen izin alamam her seferide.3 gibi bitiyor okul iyi ki
erkekler çok uyku yaparmış belki ondandır bu böylede söylenmezArkadaşım umarım rüyalarını yaşarsınBirileri hiç susmuyor. Kız ben sırf esniyorum diye oğlun olacak dedi kadın bana evet oğlumda olabilir ama esnemekle ne alaka. Ama inşallah gönlünde yatan kucağında uyur
Ayyy evet yaa ilk başlarda erkek bebek gördüğüm için o kadar çok alışmıştım ki herkeste oğlun olacak diyordu bu birkaç zamandır kız bebekte görüyorum. Ve normal gün içinde de sanki bebeğim benimle konuşuyorValla rüyalarda sasirtmacali cikiyor düşünmekten
bamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canımBende asiri bakla tuketiminin zararlı olabileceğini duymuştum.. fakat bamyayi suan ilk kez duyuyorum..bamya sağlıklı faydalıdır benim bildigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?