2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya ahaha zaten annelik delilik
Kafayi ha yedim ha yiycem diye diye geçiyor

bamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım
Kivi bebeğe son aylarda çok kilo aldırıyor diye duymuştum

bamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım
Ayy deme ben çok kivi yedim. Hatta bebeğim kıllı olmasın diye de ellerime eldiven giydim. Soydum soydum ağzıma attım

Yaa amma nazliymis hee haftasida az değil
Evet ya gidiyorum gidiyorum uyuyor arkasını dönüyor bu seferki duruş bir acayip bağdaş kurmuş başını da dizlerine koymuş uyumuş yine galiba inşallah doğduktan sonra da böyle uykuya düşkün olur da az rahat ederim

Devlet hastanelerinde zaten ultrason cihazı yerine hesap makinasıyla görüntü alıyorlar sanırım çocuğumun bi tane düzgün görüntüsü yok biri 12.hafta diğeri yamuk yumuk duran bugün haftası da ileride gibi duruyor ona da ayrıca takıldım neyse .. hadi biraz hissedin annelerim Neçedir bizim çocuk

Siz bilirsiniz, ben doktoruma güveniyorum. Ama devletin karşıladığı her ilaçta bir sıkıntı var demekte yanlış bir önyargı bence.
İlaç demedim zaten dikkat ederseniz takviye dedim. İlaç zaten bambaşka bir kategori. Gerektiğinde kullanılması gereken birşey. Doktorun yazdığı ilacı sorgulamam zaten.

Yaaa Allahim korusun boyke yazınca bir hos oldum uyusunda büyüsün yavrum ne mucize birsey

Son ultrason resmine bayıldım çok tatlıı böyle nasıl durmuş

Canım ben kafa yapısından dolayı kıza benzettim burda bir arkadaş paylaşmıştı o teoriyi benim bebeğim de tuttu

Kızlar kasiklariniz agriyormu benim bıçak saplanıyor gibi oluyor sabahları gün içinde arada bir

Canım ben kafa yapısından dolayı kıza benzettim burda bir arkadaş paylaşmıştı o teoriyi benim bebeğim de tuttu
Canım ben de kıza benzettim benimki gibi kafa yapısı skull teoremine göre arkaya doğru sivri kafalar erkek oluyor

Eklentiler

• 5aa5c154-c84d-11e9-a6a9-1128030371ea.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 66cef467-889e-11e9-b58e-3fdd625f977a.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…