Ya ahaha zaten annelik delilikAyyy evet yaa ilk başlarda erkek bebek gördüğüm için o kadar çok alışmıştım ki herkeste oğlun olacak diyordu bu birkaç zamandır kız bebekte görüyorum. Ve normal gün içinde de sanki bebeğim benimle konuşuyorBi de bu çıktı bende umarım kafayı yemiyorumdur
Kivi bebeğe son aylarda çok kilo aldırıyor diye duymuştumbamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım
Ayy deme ben çok kivi yedim. Hatta bebeğim kıllı olmasın diye de ellerime eldiven giydim. Soydum soydum ağzıma attımbamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım
Kesinlikle annelik deliliktirYa ahaha zaten annelik delilik
Kafayi ha yedim ha yiycem diye diye geçiyor
Kesinlikle annelik deliliktirşu an onun için herşeyi yapabilirim
Evet ya gidiyorum gidiyorum uyuyor arkasını dönüyor bu seferki duruş bir acayip bağdaş kurmuş başını da dizlerine koymuş uyumuş yine galiba inşallah doğduktan sonra da böyle uykuya düşkün olur da az rahat ederimYaaamma nazliymis hee haftasida az değil
Mavinin kızı olacak benceNazlı nedense senin oğlun olacakmış gibi hissediyorumPasha22 Nursu'nun da ama genelde hislerimde hep yanılırım
İlaç demedim zaten dikkat ederseniz takviye dedim. İlaç zaten bambaşka bir kategori. Gerektiğinde kullanılması gereken birşey. Doktorun yazdığı ilacı sorgulamam zaten.Siz bilirsiniz, ben doktoruma güveniyorum. Ama devletin karşıladığı her ilaçta bir sıkıntı var demekte yanlış bir önyargı bence.
Yaaa Allahim korusun boyke yazınca bir hos oldumEvet ya gidiyorum gidiyorum uyuyor arkasını dönüyor bu seferki duruş bir acayip bağdaş kurmuş başını da dizlerine koymuş uyumuş yine galiba inşallah doğduktan sonra da böyle uykuya düşkün olur da az rahat ederim
Badem yağı alayım o zaman bende canımBen öğrendiğimden beri sadece badem yağı sürüyorum hiç çatlağım olmadı.erken haftalarda sürmek lazım karın gerilmeden nemlendirmek için.
Ben bunu aldim kullaniyorum herkes bayagi övmüşBadem yağı alayım o zaman bende canımteşekkürler
AminYaaa Allahim korusun boyke yazınca bir hoc oldumuyusunda büyüsün yavrum ne mucize birsey
Hayirlisi bakalim bende önümüzdeki hafta öğrenirim büyük ihtimalMavinin kızı olacak bencebenimde erkek olabilir 2 haftaya öğreneceğim inşallah
Nursu senin de nub kiz diyordun sanki değil mi hislerin mi erkekMavinin kızı olacak bencebenimde erkek olabilir 2 haftaya öğreneceğim inşallah
Son ultrason resmine bayıldım çok tatlııEki Görüntüle 3078152 Devlet hastanelerinde zaten ultrason cihazı yerine hesap makinasıyla görüntü alıyorlar sanırım çocuğumun bi tane düzgün görüntüsü yokbiri 12.hafta diğeri yamuk yumuk duran bugün haftası da ileride gibi duruyor ona da ayrıca takıldım neyse .. hadi biraz hissedin annelerim Neçedir bizim çocuk
Canım ben kafa yapısından dolayı kıza benzettim burda bir arkadaş paylaşmıştı o teoriyi benim bebeğim de tuttuEki Görüntüle 3078152 Devlet hastanelerinde zaten ultrason cihazı yerine hesap makinasıyla görüntü alıyorlar sanırım çocuğumun bi tane düzgün görüntüsü yokbiri 12.hafta diğeri yamuk yumuk duran bugün haftası da ileride gibi duruyor ona da ayrıca takıldım neyse .. hadi biraz hissedin annelerim Neçedir bizim çocuk
Eki Görüntüle 3078152 Devlet hastanelerinde zaten ultrason cihazı yerine hesap makinasıyla görüntü alıyorlar sanırım çocuğumun bi tane düzgün görüntüsü yokbiri 12.hafta diğeri yamuk yumuk duran bugün haftası da ileride gibi duruyor ona da ayrıca takıldım neyse .. hadi biraz hissedin annelerim Neçedir bizim çocuk
Canım ben de kıza benzettim benimki gibi kafa yapısı skull teoremine göre arkaya doğru sivri kafalar erkek oluyorCanım ben kafa yapısından dolayı kıza benzettim burda bir arkadaş paylaşmıştı o teoriyi benim bebeğim de tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?