2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Son ultrason resmine bayıldım çok tatlıı böyle nasıl durmuş
Ben çok üzüldüm onu görünce sanki ergenliğe giren kızlar gibi küsmüş bana gibi annelik duygularım canavarca hislere dönüştü doktora düşman oldum yemin ederim çok üzüldüm niye öyle durdu diye ama çok acayip güzel mucize yani şekilden şekile girmeleri

Yaa nasil tekmeliyor bebito
Nasil guzel bir duygu
Bu kaçıncı bebeğiniz genelde ikinci üçüncüler 16 haftadan önce falan hissedilebiliyormuş.
Ben 18. Hafta içindeyim tekme t si yok arkadaşım seninki ne güzel allah korusun bende bir sorun mu var acaba. Sadece minik kıpırtı şeklinde benim o da belli belirsiz
Bende de bir hareket yok sabırsızlanıyorum duymak iiçin her gün kremlenirken elimi koyup hissetmeye çalışıyorum ama ilk bebekte 16-20 hatta 25.haftaya kadar his olmayabiliyormuş.

Merhaba kızlar, size bişey danışmak istiyorum. 16. Haftadayım ve doktorum artık magnezyuma başlamamız gerek diye magnezyum verdi. Sizin de aranızda kullanmaya başlayan var mı acaba? Kabızlık sorunum olmasaydı demire de başlıcaktım ama onu şimdilik erteledi.

Oy maşallah minik ayaklarını yesinler kaçtasınız? ben 16+2 deyim ama hala hissedemiyorum. Ya da hissediyorumdur ama bebek sanmıyorumdur öyle tekme gibi hareketi hiç hissetmedim :)
16+1
Hareketli oldugum zamanlar hissetmiyorum.. ama sakin sessiz veya uzanmisken ummadigim anda cok net hissediyorum ve her geçen gün artıyor.. sende hissedersin cok yakında

3. Bebegim evet ben bayağıdır hissediyorum

Ben 18. Hafta içindeyim tekme t si yok arkadaşım seninki ne güzel allah korusun bende bir sorun mu var acaba. Sadece minik kıpırtı şeklinde benim o da belli belirsiz
İlk mi? Hissetmek ne kadar normalde hissetmemek te normal endiselenmeyin lütfen bebekten bebeğe farkediyor bu

Tesekkurler kizlar hoşbuldum bu da bnm mi igim benim surekli lavaboya gitme hissi basladi ama gidiyorum birsey yok

Eklentiler

• IMG_20220510_114117.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…