- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Benim de oluyor. Sanki adet olacakmışım gibiKızlar kasiklariniz agriyormu benim bıçak saplanıyor gibi oluyor sabahları gün içinde arada bir
Benim de 15. Haftam aynıyız saglikla gelsinMrb kuzlar bende kasim annesi olcam insalalah cok heyecanli bi surec 15.haftamizdayiz
Saglik ocagina gittim bisey anlamadilar.doktorun gorsun dediler..sicaktandir belkidee bende anlamadimEvet şu an aynısı bende de var sabahtan beri böyle ama benim aynı zamanda akımda çoğaldı idrar yollarımı üşüttüm herhalde diye düşüyorum
Hoşgeldin benim de 15. HaftaMrb kuzlar bende kasim annesi olcam insalalah cok heyecanli bi surec 15.haftamizdayiz
Ben çok üzüldüm onu görünce sanki ergenliğe giren kızlar gibi küsmüş bana gibi annelik duygularım canavarca hislere dönüştü doktora düşman oldum yemin ederim çok üzüldüm niye öyle durdu diyeSon ultrason resmine bayıldım çok tatlııböyle nasıl durmuş
Oy maşallah minik ayaklarını yesinler kaçtasınız? ben 16+2 deyim ama hala hissedemiyorum. Ya da hissediyorumdur ama bebek sanmıyorumdur öyle tekme gibi hareketi hiç hissetmedim :)Yaa nasil tekmeliyor bebito
Nasil guzel bir duygu
Ben 18. Hafta içindeyim tekme t si yok arkadaşım seninki ne güzel allah korusun bende bir sorun mu var acaba. Sadece minik kıpırtı şeklinde benim o da belli belirsizYaa nasil tekmeliyor bebito
Nasil guzel bir duygu
Bu kaçıncı bebeğiniz genelde ikinci üçüncüler 16 haftadan önce falan hissedilebiliyormuş.Yaa nasil tekmeliyor bebito
Nasil guzel bir duygu
Bende de bir hareket yok sabırsızlanıyorum duymak iiçin her gün kremlenirken elimi koyup hissetmeye çalışıyorum ama ilk bebekte 16-20 hatta 25.haftaya kadar his olmayabiliyormuş.Ben 18. Hafta içindeyim tekme t si yok arkadaşım seninki ne güzel allah korusun bende bir sorun mu var acaba. Sadece minik kıpırtı şeklinde benim o da belli belirsiz
16+1Oy maşallah minik ayaklarını yesinler kaçtasınız? ben 16+2 deyim ama hala hissedemiyorum. Ya da hissediyorumdur ama bebek sanmıyorumdur öyle tekme gibi hareketi hiç hissetmedim :)
3. Bebegim evet ben bayağıdır hissediyorumBu kaçıncı bebeğiniz genelde ikinci üçüncüler 16 haftadan önce falan hissedilebiliyormuş.
Bende de bir hareket yok sabırsızlanıyorum duymak iiçin her gün kremlenirken elimi koyup hissetmeye çalışıyorum ama ilk bebekte 16-20 hatta 25.haftaya kadar his olmayabiliyormuş.
Bu kesinlikle doğru benimki de tuttuCanım ben de kıza benzettim benimki gibi kafa yapısı skull teoremine göre arkaya doğru sivri kafalar erkek oluyor
İlk mi? Hissetmek ne kadar normalde hissetmemek te normal endiselenmeyin lütfen bebekten bebeğe farkediyor buBen 18. Hafta içindeyim tekme t si yok arkadaşım seninki ne güzel allah korusun bende bir sorun mu var acaba. Sadece minik kıpırtı şeklinde benim o da belli belirsiz
Oluyo canım aynen. Rahim büyüdüğü için normal diyor doktorumKızlar kasiklariniz agriyormu benim bıçak saplanıyor gibi oluyor sabahları gün içinde arada bir
kafa yapısı erkek gibi ben nub dan anlamam :)Tesekkurler kizlar hoşbuldum bu da bnm mi igim benim surekli lavaboya gitme hissi basladi ama gidiyorum birsey yok
Hayirlisi cnm daha ogrenmedik 14undr kontrole gitcem o zmn soyler doktor insallah uygun pozisyonu verirsekafa yapısı erkek gibi ben nub dan anlamam :)
Çok küçük hissetmenize çok şaşırıyorum yaYaa nasil tekmeliyor bebito
Nasil guzel bir duygu
Evet pıt pıt atiyorÇok küçük hissetmenize çok şaşırıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?