2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Lierac var çatlak önleyici ama mevcutlara etki etmez sanki. Ben onun yanına bio oil de aldım. Onu da deneyebilirsiniz. Bir de ilave olarak burada adını duyduğum Badger markasının belly butter’ını almıştım. Üçlü kombo yapıp sürüyorum kalça ve basen kısmına ağırlıkla bio oil, göbek karın göğüs kısımlarına da diğer ikisi. Bende çok aşırı kuruluk ve kaşıntı da başlamıştı, iyi geldi hepsi.

Kızlar kasiklariniz agriyormu benim bıçak saplanıyor gibi oluyor sabahları gün içinde arada bir
Kasık ağrılarım oluyor benimde bende bunu soracaktım normal diyor doktorum ama arada batma tarzı ve bildiğiniz adet öncesi hafif hafif yoklar ya öyle bir ağrı rahim büyüdüğü için diyor doktor ama benim ağrım olunca afedersiniz aşağıda da bir baskı hissediyorum benim plasenta aşağıda rahim ağzını kapatıyor kenardan belkide bunla alakalıdır o baskı

Badger iyiymis baya güzel yorumlari

Yaa nasil tekmeliyor bebito
Nasil guzel bir duygu
Bende erken hissedenlerdenim özellikle uzandığımda ordan oraya geçiyor gülüyorum haline çok güçlü olmasada onu hissetmek çok güzel bir duygu kızımda da 16. haftada hissetmiştim ilk bunda biraz daha erken başladı

Aynen normal ve ayırt edilebilir bir his bu .. durduğum yerde hissediyorum ve kendi kendime gülümsüyorum cok guzel birsey .. bence tecrübe kaynakli olabilir veya bebitolar asiri hareketli olabilir Allahim korusun

Aynen normal ve ayırt edilebilir bir his bu .. durduğum yerde hissediyorum ve kendi kendime gülümsüyorum cok guzel birsey .. bence tecrübe kaynakli olabilir veya bebitolar asiri hareketli olabilir Allahim korusun
Bende öyle düşünüyorum canım kızımda çok hareketliydi ben ilk hissettiğimi söylediğimde doktorum 16. haftada erken demişti muayenedeydim konusurken ultrason probuna tekmeyi vurunca ben irkildim çıkan seslede doktorum haklıymışsın cevabını verdi çok gülmüştüm.Şuan bebeğime yüzde 80 erkek diyor doktorum ama sanırım bu bebişimde hareketli olacak

Badgeri ben tavsiye etmiştim. Hem yağını hem kremini kullanıyorum bayıldım ben verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum tabi inşallah hamileliğin sonunda da aynı cümleleri kurabilirim 2-3güne kadar nemli kalıyor resmen yeni sürmüşüm gibi. Bu ara risk almamak adına gün aşırı sürmeye başladım. İnşallah çatlamayız

Hanımlar çok ilginç birşey yaşıyorum. Ne olduğunu bı türlü çözemiyorum. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. 20-21 Mayıs yumurtlama 22 Mayıs çatlama gördüm. Değerlendirdim. Dün sabah ilk idrarla test yaptım 1 dakika içinde pozitif oldu. Akşam üzeri tekrar yaptım bu sefer 5 saniye içinde pespembe çizgi çıktı cok sevindim tabi. Testlere güvenerek kan verdim sonuç <1.20 negatif. Kendime gelemedim dünden beri inanamıyorum hala.
Testleri bugün iki kere yıkadım hatta ovaladim asla kaybolmadı. Başına böyle birşey gelen var mı

Eklentiler

• IMG_20220603_174158.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220603_093751.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220602_151458.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 55
Teşekkürler cnım

Gec dollenme olabilir mi?
Iki gun bekleyip tekrar yapsan
Regl olana kadar umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…