2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet evet sana sorup almıştım hatta Cidden çok güzel nemlendiriyor. Teşekkürler tavsiye için

Kızlar kasık sancısı normalmiş ama bu makata baskı hissi normalmi Bugün doktora gittim herşey çok şükür yolunda Fakat bir iki saattir ufak ufak sancılar giriyor ve sanki gaz varmış gibi basınç yapıyor alt tarafa Bu durumu yaşayan varmı aranızda?

Bir sonuca vardınız mı habgi sigorta bulabildiniz mi acaba ? Bende suan arastırıyorumda
Gebelerde sadece bir tanesi kabul ediyormuş medicana hastaneleri sanırım onunla anlaşması varmış bizim oturduğumuz ilde de yok o sebeple yaptırmadık zaten benim çok farklı ilerledi özel hastaneler farklı bir kanama sıkıntım olduğu için doğumumu yaptırmak istemiyor eğitim araştırmalara yönlendiriyorlar bakalım ne olacak

Canım idrara kandan daha geç geçiyor hcg, idrarda olup da kanda çıkmayan olur mu bilemiyorum labaratuvar da yanlış sonuç vermiş olabilir tabi başka bir yerde tekrar mi kan versen başka bi marka testle de teyit edebilirsin tekrar inşllah gönlüne gore olsun

Baska marka da yaptım, negatif malesef. Testlerin azizligine uğradım hemde iki tane birden

Baska marka da yaptım, negatif malesef. Testlerin azizligine uğradım hemde iki tane birden
Ya üzüldüm oluyor bazı markalarda boyle cok rastladık forumda, surelab, laboquick, artimed harici güvenmiyorum testlere ben erken gebeliklere hele hic güvenmiyorum en kısa surede inşallah pozitifi görürsün

Canım bebetime test güvenilir değil daha önce bende yaptım böyle çizgi çıktı ama hamile değildim

Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun şifa versin.
Amniyosentez yaptırmak isteme sebebin neydi canım geriye dönüp tekrar baktım çok merak ettim seni Canım içini ferah tut 8 gün aşırı bir fark değil ki bence hiçbir sorun çıkmayacak bir de aynısını yan komşumuz yaşamıştı bir kız bir erkek tüp bebek ve ikizler kız hep geriden geliyormuş işte engelli olabilir ,almamız gerekebilir ,gelişimi geri ve çok yavaş vs demişlerdi şu an ikisi de dünya güzeli çok sağlıklılar ,anneleri her koşulda sonuna kadar götürmek istemiş engelli dahi olsa ve kız olan 1 küsür kilolarda doğmuş erkek olan tam kilosunda çok güzel bir bebekmiş diğeri minnacık çirkin bir şeydi diyorlar ama şu an ikisi de harika çok akıllı ve sağlıklılar

bamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım
Bu bilgiyi doktorunuzdan mi edindiniz size özel bir yasak mi genel olarak mi söylediniz?
Biraz araştırdım ama bulamadım internette, benim bilinen bir pıhtılaşma sorunum olmadığı halde önceden kayıplarım olduğundan her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir çok doktora da sordum zararı olmaz faydası olur dedi ilk ilaç kullanmaya başladığımda çok araştırma yaptım bu konuda boyle bir şeye rastlamadim kan sulanınca bebeğe zararı olur gibi bir bilgiye yani aksine gebelikte kan pıhtılaşması artıyor ve bebeğe giden kan akışı azalırsa bebeğe daha çok zararı oluyor.
Tabi kanama alanı lekeleme vs gibi şikayetler varsa sulandırıcı da kesiliyor tedbir için o ayrı ama sorunsuz kanamasiz ilerleyen bi gebelikte bamya ve kivinin zararı olacagini düşünmüyorum ben, yiyen arkadaşlar varsa içlerine kuşku düşmesin diye yanlış anlamazsanız eğer doktorunuz genel bir yasak olarak gebeler yiyemez diye söylediyse açıklarsanız sevinirim. Herkes yeterince evhamlı çünkü

Bir şey mi oldu ben uzun zamandır takip edemiyorum ,umarım her şey yolundadır
Evet canım maalesef, önceki mesajlarımdan detaylı görebilirsin. Bebeklerin birinde down sendromu riski yüksek geldi fetal dna’da. Amniyosentez yapılcak kesin tanı için. O %100 olduğu için ona göre hareket edilcek. Ultrason bulguları normal ama kız daha ufak diye varsa o o olabilir dedi perinatolog

Küçük olmasına ya da farka takılmıyorum zaten. Ama hem tüp bebek doktorum hem perinatolog amniyosentez önerdi. Fetal dna’da %70 ihtimal çıktı biri için. Ondan emin olmamız lazım

Canım ama Fetal DNA da %100 değil dedi doktor o da aslında kesin tanı testi değilmiş inşallah temiz çıkar sonuçların ben iyi olduklarını düşünüyorum

Küçük olmasına ya da farka takılmıyorum zaten. Ama hem tüp bebek doktorum hem perinatolog amniyosentez önerdi. Fetal dna’da %70 ihtimal çıktı biri için. Ondan emin olmamız lazım
İnşallah tertemiz sonuçların gelir de için rahat eder amniyosentezde düşük ihtimali çok çok düşükmüş zaten dikkatli özenli yapılır inşallah bir sıkıntı yaşamazsın

İnşallah tertemiz sonuçların gelir de için rahat eder amniyosentezde düşük ihtimali çok çok düşükmüş zaten dikkatli özenli yapılır inşallah bir sıkıntı yaşamazsın
İnşallah canım yüreğimizin ferahlamasına çok ihtiyacımız varEvet 200 de 1 gibi bir rakam. Ki deneyimli ellerde 300-400 de 1 filanmış. Ege üniversitesi hastanesinde perinatolog yapcak işlemi

İnşallah canım yüreğimizin ferahlamasına çok ihtiyacımız varEvet 200 de 1 gibi bir rakam. Ki deneyimli ellerde 300-400 de 1 filanmış. Ege üniversitesi hastanesinde perinatolog yapcak işlemi
İşte benim durum gibi en ufak sıkıntı bir durumda hemen araştırma ve üniversite hastanelerine yönlendiriyorlar beni de öyle öneriyorlar bakalım herhangi bir durumda doğum ya da ekstra ne olursa ne yapalım demek ki en güvenlisi o şekilde

İşlem ne zaman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…