- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Evet evet sana sorup almıştım hattaBadgeri ben tavsiye etmiştim. Hem yağını hem kremini kullanıyorum bayıldım ben verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum tabi inşallah hamileliğin sonunda da aynı cümleleri kurabilirim2-3güne kadar nemli kalıyor resmen yeni sürmüşüm gibi. Bu ara risk almamak adına gün aşırı sürmeye başladım. İnşallah çatlamayız
Bir şey mi oldu ben uzun zamandır takip edemiyorum ,umarım her şey yolundadırKızımızın ismi hazırdı, Pera istiyorduk eşimle. Erkekte kararsızdık. İnşallah sorunsuz atlatırsak süreci koyabiliriz
Gebelerde sadece bir tanesi kabul ediyormuş medicana hastaneleri sanırım onunla anlaşması varmış bizim oturduğumuz ilde de yok o sebeple yaptırmadık zaten benim çok farklı ilerledi özel hastaneler farklı bir kanama sıkıntım olduğu için doğumumu yaptırmak istemiyor eğitim araştırmalara yönlendiriyorlar bakalım ne olacakBir sonuca vardınız mı habgi sigorta bulabildiniz mi acaba ? Bende suan arastırıyorumda
Canım idrara kandan daha geç geçiyor hcg, idrarda olup da kanda çıkmayan olur mu bilemiyorum labaratuvar da yanlış sonuç vermiş olabilir tabi başka bir yerde tekrar mi kan versen başka bi marka testle de teyit edebilirsin tekrar inşllah gönlüne gore olsunHanımlar çok ilginç birşey yaşıyorum. Ne olduğunu bı türlü çözemiyorum. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. 20-21 Mayıs yumurtlama 22 Mayıs çatlama gördüm. Değerlendirdim. Dün sabah ilk idrarla test yaptım 1 dakika içinde pozitif oldu. Akşam üzeri tekrar yaptım bu sefer 5 saniye içinde pespembe çizgi çıktı cok sevindim tabi. Testlere güvenerek kan verdim sonuç <1.20 negatif. Kendime gelemedim dünden beri inanamıyorum hala.
Testleri bugün iki kere yıkadım hatta ovaladim asla kaybolmadı. Başına böyle birşey gelen var mı
Baska marka da yaptım, negatif malesef. Testlerin azizligine uğradım hemde iki tane birdenCanım idrara kandan daha geç geçiyor hcg, idrarda olup da kanda çıkmayan olur mu bilemiyorum labaratuvar da yanlış sonuç vermiş olabilir tabi başka bir yerde tekrar mi kan versen başka bi marka testle de teyit edebilirsin tekrar inşllah gönlüne gore olsun
Ya üzüldüm oluyor bazı markalarda boyle cok rastladık forumda, surelab, laboquick, artimed harici güvenmiyorum testlere ben erken gebeliklere hele hic güvenmiyorum en kısa surede inşallah pozitifi görürsünBaska marka da yaptım, negatif malesef. Testlerin azizligine uğradım hemde iki tane birden
Canım bebetime test güvenilir değil daha önce bende yaptım böyle çizgi çıktı ama hamile değildimHanımlar çok ilginç birşey yaşıyorum. Ne olduğunu bı türlü çözemiyorum. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. 20-21 Mayıs yumurtlama 22 Mayıs çatlama gördüm. Değerlendirdim. Dün sabah ilk idrarla test yaptım 1 dakika içinde pozitif oldu. Akşam üzeri tekrar yaptım bu sefer 5 saniye içinde pespembe çizgi çıktı cok sevindim tabi. Testlere güvenerek kan verdim sonuç <1.20 negatif. Kendime gelemedim dünden beri inanamıyorum hala.
Testleri bugün iki kere yıkadım hatta ovaladim asla kaybolmadı. Başına böyle birşey gelen var mı
Amniyosentez yaptırmak isteme sebebin neydi canım geriye dönüp tekrar baktım çok merak ettim seniÇok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun şifa versin.
Bu bilgiyi doktorunuzdan mi edindiniz size özel bir yasak mi genel olarak mi söylediniz?bamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım
Evet malesef bende degilimCanım bebetime test güvenilir değil daha önce bende yaptım böyle çizgi çıktı ama hamile değildim
Evet canım maalesef, önceki mesajlarımdan detaylı görebilirsin. Bebeklerin birinde down sendromu riski yüksek geldi fetal dna’da. Amniyosentez yapılcak kesin tanı için. O %100 olduğu için ona göre hareket edilcek. Ultrason bulguları normal ama kız daha ufak diye varsa o o olabilir dedi perinatologBir şey mi oldu ben uzun zamandır takip edemiyorum ,umarım her şey yolundadır
Küçük olmasına ya da farka takılmıyorum zaten. Ama hem tüp bebek doktorum hem perinatolog amniyosentez önerdi. Fetal dna’da %70 ihtimal çıktı biri için. Ondan emin olmamız lazımAmniyosentez yaptırmak isteme sebebin neydi canım geriye dönüp tekrar baktım çok merak ettim seniCanım içini ferah tut 8 gün aşırı bir fark değil ki bence hiçbir sorun çıkmayacak bir de aynısını yan komşumuz yaşamıştı bir kız bir erkek tüp bebek ve ikizler kız hep geriden geliyormuş işte engelli olabilir ,almamız gerekebilir ,gelişimi geri ve çok yavaş vs demişlerdi şu an ikisi de dünya güzeli çok sağlıklılar ,anneleri her koşulda sonuna kadar götürmek istemiş engelli dahi olsa ve kız olan 1 küsür kilolarda doğmuş erkek olan tam kilosunda çok güzel bir bebekmiş diğeri minnacık çirkin bir şeydi diyorlar ama şu an ikisi de harika çok akıllı ve sağlıklılar
Canım ama Fetal DNA da %100 değil dedi doktor o da aslında kesin tanı testi değilmişEvet canım maalesef, önceki mesajlarımdan detaylı görebilirsin. Bebeklerin birinde down sendromu riski yüksek geldi fetal dna’da. Amniyosentez yapılcak kesin tanı için. O %100 olduğu için ona göre hareket edilcek. Ultrason bulguları normal ama kız daha ufak diye varsa o o olabilir dedi perinatolog
İnşallah tertemiz sonuçların gelir de için rahat eder amniyosentezde düşük ihtimali çok çok düşükmüş zaten dikkatli özenli yapılır inşallah bir sıkıntı yaşamazsınKüçük olmasına ya da farka takılmıyorum zaten. Ama hem tüp bebek doktorum hem perinatolog amniyosentez önerdi. Fetal dna’da %70 ihtimal çıktı biri için. Ondan emin olmamız lazım
İnşallah canım yüreğimizin ferahlamasına çok ihtiyacımız varİnşallah tertemiz sonuçların gelir de için rahat eder amniyosentezde düşük ihtimali çok çok düşükmüş zaten dikkatli özenli yapılır inşallah bir sıkıntı yaşamazsın
YaaaaSelam kızlar benim üçüde kız
İşte benim durum gibi en ufak sıkıntı bir durumda hemen araştırma ve üniversite hastanelerine yönlendiriyorlar beni de öyle öneriyorlar bakalım herhangi bir durumda doğum ya da ekstra ne olursa ne yapalım demek ki en güvenlisi o şekildeİnşallah canım yüreğimizin ferahlamasına çok ihtiyacımız varEvet 200 de 1 gibi bir rakam. Ki deneyimli ellerde 300-400 de 1 filanmış. Ege üniversitesi hastanesinde perinatolog yapcak işlemi
İşlem ne zaman olacakİşte benim durum gibi en ufak sıkıntı bir durumda hemen araştırma ve üniversite hastanelerine yönlendiriyorlar beni de öyle öneriyorlar bakalım herhangi bir durumda doğum ya da ekstra ne olursa ne yapalım demek ki en güvenlisi o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?