- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Canım karıştı galiba yorum yapan ben değildimAmniyosentez yaptırmak isteme sebebin neydi canım geriye dönüp tekrar baktım çok merak ettim seniCanım içini ferah tut 8 gün aşırı bir fark değil ki bence hiçbir sorun çıkmayacak bir de aynısını yan komşumuz yaşamıştı bir kız bir erkek tüp bebek ve ikizler kız hep geriden geliyormuş işte engelli olabilir ,almamız gerekebilir ,gelişimi geri ve çok yavaş vs demişlerdi şu an ikisi de dünya güzeli çok sağlıklılar ,anneleri her koşulda sonuna kadar götürmek istemiş engelli dahi olsa ve kız olan 1 küsür kilolarda doğmuş erkek olan tam kilosunda çok güzel bir bebekmiş diğeri minnacık çirkin bir şeydi diyorlar ama şu an ikisi de harika çok akıllı ve sağlıklılar
Selam kızlar benim üçüde kız
İr hafta kadar daha mı beklesen acaba biz 2 hafta sonra falan ancak öğrendik. 13 gün sonraki testte değerler çok düşüktü sınıra yakındı. Sanki biraz daha zaman mı geçseHanımlar çok ilginç birşey yaşıyorum. Ne olduğunu bı türlü çözemiyorum. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. 20-21 Mayıs yumurtlama 22 Mayıs çatlama gördüm. Değerlendirdim. Dün sabah ilk idrarla test yaptım 1 dakika içinde pozitif oldu. Akşam üzeri tekrar yaptım bu sefer 5 saniye içinde pespembe çizgi çıktı cok sevindim tabi. Testlere güvenerek kan verdim sonuç <1.20 negatif. Kendime gelemedim dünden beri inanamıyorum hala.
Testleri bugün iki kere yıkadım hatta ovaladim asla kaybolmadı. Başına böyle birşey gelen var mı
HarikaSelam kızlar benim üçüde kız
Çok şükür Rabbim ikisini de tattırmış sana, oğluna bi kanki geliyo, kızın da evin tek gülü olacak. Abisi olan ve kızkardeşi olmasını isteyen yeğenimin erkek kardeşi olunca çok üzülmüştü, ‘Sen evin tek gülü olarak kalacaksın’ diye ikna etmişlerdio zaman sen net dersen tersini düşüncem
Bir kız birde oğlum vardı canım
Dün yedim bamyayiBu bilgiyi doktorunuzdan mi edindiniz size özel bir yasak mi genel olarak mi söylediniz?
Biraz araştırdım ama bulamadım internette, benim bilinen bir pıhtılaşma sorunum olmadığı halde önceden kayıplarım olduğundan her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir çok doktora da sordum zararı olmaz faydası olur dedi ilk ilaç kullanmaya başladığımda çok araştırma yaptım bu konuda boyle bir şeye rastlamadim kan sulanınca bebeğe zararı olur gibi bir bilgiye yani aksine gebelikte kan pıhtılaşması artıyor ve bebeğe giden kan akışı azalırsa bebeğe daha çok zararı oluyor.
Tabi kanama alanı lekeleme vs gibi şikayetler varsa sulandırıcı da kesiliyor tedbir için o ayrı ama sorunsuz kanamasiz ilerleyen bi gebelikte bamya ve kivinin zararı olacagini düşünmüyorum ben, yiyen arkadaşlar varsa içlerine kuşku düşmesin diye yanlış anlamazsanız eğer doktorunuz genel bir yasak olarak gebeler yiyemez diye söylediyse açıklarsanız sevinirim. Herkes yeterince evhamlı çünkü
Yaaa ne güzel. Bıcır bıcır üç kız. Maşallah. Sağlıkla kavuşun inşallahSelam kızlar benim üçüde kız
Benim de ilk aserdigim yemekti ya normalde de çok severim çok şükür bir zararını görmedim ben ilk fırsatta alacağımDün yedim bamyayiÇok da severim. Yemeye de devam edeceğim sanırım
Doktorum aslında kendim yaparım dedi, isterseniz hemen şimdi. Perinatolog da olası bi sonlandırma işleminde onu sadece fakülte yapıyor ve amniyosentezi biz yapmadık diye kabul etmeyebilirler dedi. Kendisi ordaki arkadaşlarını aradı, yönlendirdi. Bi de maddi açıdan da minimum 10 bin liraya mal olur bence egede yaptırın dediİşte benim durum gibi en ufak sıkıntı bir durumda hemen araştırma ve üniversite hastanelerine yönlendiriyorlar beni de öyle öneriyorlar bakalım herhangi bir durumda doğum ya da ekstra ne olursa ne yapalım demek ki en güvenlisi o şekilde
Salı günü sabah 10.30 da tok gel dediler. Genetik ve perinatoloji bölümlerinden öğretim görevlilerinden bir heyet kurulcakmış. Onlar durumumu değerlendircekler ama işlem hemen o gün mü oluyor şu gün gel mi diyecekler onu ben de bilmiyorumİşlem ne zaman olacak
Allah bağışlasın sağlıkla gelsin prenseslerinizSelam kızlar benim üçüde kız
Bu kadar sakıncalı ve yasak olsa doktorlar uyarı yapmazmiydi..ben doktorumdan bu konuda uyarı almadım.. bilemiyorum yinede ilk kez duyuyorum dedigim gibibamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım
Regli günün gelip geçmesini beklesen sanki daha sağlıklı. Beklemek çok zor ama en garantisi de bu. Sen ovülasyon testine devam edip değerlendir. Umarım en kısa zamanda hayrlı haberi alırsınHanımlar çok ilginç birşey yaşıyorum. Ne olduğunu bı türlü çözemiyorum. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. 20-21 Mayıs yumurtlama 22 Mayıs çatlama gördüm. Değerlendirdim. Dün sabah ilk idrarla test yaptım 1 dakika içinde pozitif oldu. Akşam üzeri tekrar yaptım bu sefer 5 saniye içinde pespembe çizgi çıktı cok sevindim tabi. Testlere güvenerek kan verdim sonuç <1.20 negatif. Kendime gelemedim dünden beri inanamıyorum hala.
Testleri bugün iki kere yıkadım hatta ovaladim asla kaybolmadı. Başına böyle birşey gelen var mı
Oy maşallah bı anda cenneti garantiledinizSelam kızlar benim üçüde kız
Canım karıştı galiba yorum yapan ben değildim
Ben de ilk def bugun sakinlikte uzanirken hani karninda bebek hareketi gerilme tarzi olur ya,benim 2. Gebeligim ondan dolayi bu duygu tanidik geliyor, iste oyle hissettim 3 veya 4 defa hafif bir seyler icten karnimi gerdi.Bence bebegimdi cunku gaz seyirme baloncuk vs bunlari cok iyi ayirdediyorum.16+1
Hareketli oldugum zamanlar hissetmiyorum.. ama sakin sessiz veya uzanmisken ummadigim anda cok net hissediyorum ve her geçen gün artıyor.. sende hissedersin cok yakında
Anladım canım inşallah hayırlısı olsun bir karar vermek zorunda kalma sadece içini rahatlat ve gelDoktorum aslında kendim yaparım dedi, isterseniz hemen şimdi. Perinatolog da olası bi sonlandırma işleminde onu sadece fakülte yapıyor ve amniyosentezi biz yapmadık diye kabul etmeyebilirler dedi. Kendisi ordaki arkadaşlarını aradı, yönlendirdi. Bi de maddi açıdan da minimum 10 bin liraya mal olur bence egede yaptırın dedi
Salı günü sabah 10.30 da tok gel dediler. Genetik ve perinatoloji bölümlerinden öğretim görevlilerinden bir heyet kurulcakmış. Onlar durumumu değerlendircekler ama işlem hemen o gün mü oluyor şu gün gel mi diyecekler onu ben de bilmiyorum
Ne güzel çok kız annesi var aramızdaKizlar benimde bir oglum bardi kismetse kizim olcak.69 kilo ile basladim 75.7 kg oldum.17haftada .masallah ilk hamilelligimden daha hizli kilo aliyorumsizde durumlar nasik
48 ile hamile kaldım 54 oldumNe güzel çok kız annesi var aramızdaben 62 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. 8 kilo ile rekor bendedir ama artık takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?