2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım karıştı galiba yorum yapan ben değildim

B İr hafta kadar daha mı beklesen acaba biz 2 hafta sonra falan ancak öğrendik. 13 gün sonraki testte değerler çok düşüktü sınıra yakındı. Sanki biraz daha zaman mı geçse

o zaman sen net dersen tersini düşüncem
Bir kız birde oğlum vardı canım
Çok şükür Rabbim ikisini de tattırmış sana, oğluna bi kanki geliyo, kızın da evin tek gülü olacak. Abisi olan ve kızkardeşi olmasını isteyen yeğenimin erkek kardeşi olunca çok üzülmüştü, ‘Sen evin tek gülü olarak kalacaksın’ diye ikna etmişlerdi

Dün yedim bamyayi Çok da severim. Yemeye de devam edeceğim sanırım

Doktorum aslında kendim yaparım dedi, isterseniz hemen şimdi. Perinatolog da olası bi sonlandırma işleminde onu sadece fakülte yapıyor ve amniyosentezi biz yapmadık diye kabul etmeyebilirler dedi. Kendisi ordaki arkadaşlarını aradı, yönlendirdi. Bi de maddi açıdan da minimum 10 bin liraya mal olur bence egede yaptırın dedi
İşlem ne zaman olacak
Salı günü sabah 10.30 da tok gel dediler. Genetik ve perinatoloji bölümlerinden öğretim görevlilerinden bir heyet kurulcakmış. Onlar durumumu değerlendircekler ama işlem hemen o gün mü oluyor şu gün gel mi diyecekler onu ben de bilmiyorum

Bu
bamya ve kivi içinde olan bir maddeden dolayı yasak aspirin etkisi yapıyor yani kanı sulandırıyor bu da plesanta ve bebk için iyi değil canım
Bu kadar sakıncalı ve yasak olsa doktorlar uyarı yapmazmiydi..ben doktorumdan bu konuda uyarı almadım.. bilemiyorum yinede ilk kez duyuyorum dedigim gibi

Regli günün gelip geçmesini beklesen sanki daha sağlıklı. Beklemek çok zor ama en garantisi de bu. Sen ovülasyon testine devam edip değerlendir. Umarım en kısa zamanda hayrlı haberi alırsın

16+1
Hareketli oldugum zamanlar hissetmiyorum.. ama sakin sessiz veya uzanmisken ummadigim anda cok net hissediyorum ve her geçen gün artıyor.. sende hissedersin cok yakında
Ben de ilk def bugun sakinlikte uzanirken hani karninda bebek hareketi gerilme tarzi olur ya,benim 2. Gebeligim ondan dolayi bu duygu tanidik geliyor, iste oyle hissettim 3 veya 4 defa hafif bir seyler icten karnimi gerdi.Bence bebegimdi cunku gaz seyirme baloncuk vs bunlari cok iyi ayirdediyorum.

Anladım canım inşallah hayırlısı olsun bir karar vermek zorunda kalma sadece içini rahatlat ve gel

Kizlar benimde bir oglum bardi kismetse kizim olcak.69 kilo ile basladim 75.7 kg oldum.17haftada .masallah ilk hamilelligimden daha hizli kilo aliyorum sizde durumlar nasik
Ne güzel çok kız annesi var aramızda ben 62 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. 8 kilo ile rekor bendedir ama artık takmıyorum

Ne güzel çok kız annesi var aramızda ben 62 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. 8 kilo ile rekor bendedir ama artık takmıyorum
48 ile hamile kaldım 54 oldum kilo takıntım var asla yemek yemem karbonhidrat hiç yoktur hayatımda ama hamileyken herşeyi yiyorum vicdanen rahat olmak için doğumdan sonra veririz uzulmeyelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…