- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Evet canım ya çok mutluyum allaha şükğrOy maşallah bı anda cenneti garantiledinizhayırlı evlat olsunlar insallah
İlacı içmemekle resmen kendi ayağıma sıkmışım öğleden beri kusuyorum nasıl bir bas ağrısı yaşıyorum anlatamam emin olmadan ilacını sakın bırakma ben gibi berbat birgün geçirdim halada bitmiş değil hemen içtim ilaclarıBen guvenemiyorum.Aslinda bulanti hissetmiyorum ama yine de yemek yedikten bir sure sonra midemde hafif tuhaf bi his olusuyo bulantiya benzer.Bi o gecmedi.Ama bir sey yerken iyiyim.
Hemoroid olabilir canım. Bende makatta ağrı hissediyordum ara ara zonklama gibi ve hemoroid çıktı malesef. Doktor krem verdi ve çok erken çıkmış son aylarda zaten çoğul gebeliklerde kesin çıkıyor kan basıncının artması ve baskının aşağı olmasıyla daha doğuma kadar geçmez büyür dedi çok üzülmüştüm o gün baya kafaya taktım bunu. Neyseki kremden sonra acı tamamen geçti inşallah tekrarlamaz.Kızlar kasık sancısı normalmiş ama bu makata baskı hissi normalmiBugün doktora gittim herşey çok şükür yolunda Fakat bir iki saattir ufak ufak sancılar giriyor ve sanki gaz varmış gibi basınç yapıyor alt tarafa Bu durumu yaşayan varmı aranızda?
Evett Hanımlar Sonunda Beklenen Topik GeldiHayırlısıyla Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağımıza Alalım Tarihlerde Sapma Olabilir Tabi ki Ekim Olur Kasım Olur Aralık Olur Bunlar Önemli Değil,Önemli Olan Yine Hep Birlikte Olmak,Bilen Bilir Totem Yapıp Kasım Anneleri Açmak İstediğimi,Hayırlısıyla Onu Gerçekleştiriyorum,Hadi Bakalım Hep Beraber Hamilelik Haberini Beklemiştik,Şimdide Hep Beraber Gün,Ay Olarak Doğumu Bekleyelim
Rabbime Şükürler OlsunLütfen Bilgileri Yazınca Beni Etiketlemeyi Veya Mesajdan Alıntı Yapmayı Unutmayın Ki Mesajlarınızı Daha Sağlıklı Görebileyim
LÜTFEN SONRASINDA BİLGİ VERMEYECEKLER LİSTEYE EKLE DEMESİN,EĞER UZUN BİR SÜRE LİSTEYE EKLENDİĞİ HALDE BİLGi VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.EMEK VERİP TAKIP EDİYORUZ LÜTFEN BUNA ÖZEN GÖSTERELİM
Hamile Üye İsimi Sat Tarihi Kese Görme Tarihi Kalp Atışı Duyma Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet
Doktorum beni perinatolojiye yolladı ayrıntılı içinKızlar sizlere bir sorum olacak; yavaş uavaş ayrıntılı ultrason zamanı geliyor. Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuza mu yaptırcaksınız yoksa perinatologlara mı? Benim kendi doktorum bildiğim kadarı ile perinatolog değil ama ben yaparım derse ona yaptırmam doğru olur mu acaba?
Allah bağışlasın, ben de 50 ile hamile kaldım şuan 55 im, ben en fazla 10 kilo alma hedefi koymuştum ama daha şimdiden 5 ini aldım kilo normalde son üç ay çok alınırmış paşa yüzden korkmuyor değilimKizlar benimde bir oglum bardi kismetse kizim olcak.69 kilo ile basladim 75.7 kg oldum.17haftada .masallah ilk hamilelligimden daha hizli kilo aliyorumsizde durumlar nasik
Evt benimde plesenta o sekildeymis ondan mı acaba olabilir belkideKasık ağrılarım oluyor benimde bende bunu soracaktım normal diyor doktorum ama arada batma tarzı ve bildiğiniz adet öncesi hafif hafif yoklar ya öyle bir ağrı rahim büyüdüğü için diyor doktor ama benim ağrım olunca afedersiniz aşağıda da bir baskı hissediyorum benim plasenta aşağıda rahim ağzını kapatıyor kenardan belkide bunla alakalıdır o baskı
Ben 3 aydan sonra her hafta 1 kg aliyorum hepinizi gecebilirim:))) Allah saglikla dunyaya gelmelerini nasip etsin de kilolarimiz verilirNe güzel çok kız annesi var aramızdaben 62 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. 8 kilo ile rekor bendedir ama artık takmıyorum
Neyseki zayifmissiniz kilolar veriliyor dogumdan sonrw insallah saglikla gelsinlerde...benim tek sikinti ise gidiyorum baya aktif bir isim var, kiyfet vs zor oluyorAllah bağışlasın, ben de 50 ile hamile kaldım şuan 55 im, ben en fazla 10 kilo alma hedefi koymuştum ama daha şimdiden 5 ini aldım kilo normalde son üç ay çok alınırmış paşa yüzden korkmuyor değilim
Iste kendime guvenemiyorum.Acaba ilac bagimlilik yapiyor mudur?Ya da bir sure devam eden yan etkiler ?İlacı içmemekle resmen kendi ayağıma sıkmışım öğleden beri kusuyorum nasıl bir bas ağrısı yaşıyorum anlatamam emin olmadan ilacını sakın bırakma ben gibi berbat birgün geçirdim halada bitmiş değil hemen içtim ilacları
Gunaydin hosgeldinMerhabalar ,
Benide ekler misiniz ?
Sat 24 ocak 2024 ( 40 gun gibi uzun bir dongum var , o yuzden sat a gore degil bebegimin dogum tarihi)
Kese gorme tarihi : 20 mart 2022
Kalp atisini duyma tarihi : 12 Nisan 2022
Tahmini Dogum tarihi :15 Kasim 2022
Kanada dan katiliyorum araniza
Sat a gore en basta ekim ayi tahmini dogum ayiydi , o yuzden ekim anneleri grubundaydim . simdi hem burayi hem orayi takip etmek istiyorum .
Benim yillardir kronik yuksek tansiyonum var. Bu nedenle gunde 3 farkli ilac kullaniyorum. Onun disinda hersey guzel gidiyor.
Sizler nasilsiniz
Canim olabilir benimde o sekilde ve doktor agrilarin olabilir demisti rahmi rahatlatmak icin progestan ve magnezyum yazdi agrilarini keser dedi ama benim ağrım olmadığı icin kullanmadim eger agrilarin varsa doktoruna daniş magnezyum kullanabilirsinKasık ağrılarım oluyor benimde bende bunu soracaktım normal diyor doktorum ama arada batma tarzı ve bildiğiniz adet öncesi hafif hafif yoklar ya öyle bir ağrı rahim büyüdüğü için diyor doktor ama benim ağrım olunca afedersiniz aşağıda da bir baskı hissediyorum benim plasenta aşağıda rahim ağzını kapatıyor kenardan belkide bunla alakalıdır o baskı
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günler saglikla gecsin ve kuzularimiza kavusalim
İyi haftasonlari
aynı dertten müzdaribim üstelik bir bakanlıkta daire başkanıyım sürekli toplantılarım oluyor ve südyenlerim dahil şuan hiçbir şey olmuyor iş ve normal hayat için bile ayrı ayrı şeyler almam gerekiyor, neyse tek derdimiz bu olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın daNeyseki zayifmissiniz kilolar veriliyor dogumdan sonrw insallah saglikla gelsinlerde...benim tek sikinti ise gidiyorum baya aktif bir isim var, kiyfet vs zor oluyor
Aynen benim de cok toplantim oluyor ve hem kilolu hem şık olmayi beceremedim henuzaynı dertten müzdaribim üstelik bir bakanlıkta daire başkanıyım sürekli toplantılarım oluyor ve südyenlerim dahil şuan hiçbir şey olmuyor iş ve normal hayat için bile ayrı ayrı şeyler almam gerekiyor, neyse tek derdimiz bu olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın da
Ben de 1ya da 1.5 kg civarı almışım ama sanki daha fazla gibi yağlandım resmen yanlarım falan genişlediAllah bağışlasın, ben de 50 ile hamile kaldım şuan 55 im, ben en fazla 10 kilo alma hedefi koymuştum ama daha şimdiden 5 ini aldım kilo normalde son üç ay çok alınırmış paşa yüzden korkmuyor değilim
Aynı durumdayım. Ben de ilk hamileligimde böyle değildim. Şaşkın ve üzgünüm. Altı kilo aldımKizlar benimde bir oglum bardi kismetse kizim olcak.69 kilo ile basladim 75.7 kg oldum.17haftada .masallah ilk hamilelligimden daha hizli kilo aliyorumsizde durumlar nasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?